| Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » VP37-vacsie trysky-voltaz cerpadla |
|
Strana 6 z 6 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6 |
|
| Autor |
Zpráva |
| eazy20 |
Zaslal: út říjen 23, 2012 11:22 am |
|
|
|
|
to uz je zase mimo tema..ja som od teba cakal vysvetlenie ako si to myslel s tym profituningom,to si napisal ako si to myslel,cim si ukazal aky si typ cloveka...dobra rada do buducna,ked nemas nieco overene,alebo nevies ako to presne je,tak radsej nepis co si si v tvojej hlave domyslel,aby sme predchadzali podobnym hadkam
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| roland702 |
Zaslal: út říjen 23, 2012 11:24 am |
|
|
|
|
stres3d napsal: roland702 napsal: stres3d napsal: roland702 napsal: eazy20 napsal: roland702 napsal:
co chces na tom vysvetlovat. Nabizis informace o 1.8T upravach a sam mas od nich udelane auto a vubec ses jim do upravy nekoukal ze?? Absolutne nechapu tu drzost. Auto si naladit neumis a nabizis tim padem zcestne informace co asi nejsou ok za oplatku aby nekdo nabidl svoje know howe?? Nebo jak si to mam vysvetlit?? Auto si neodladis ale nabizis zarucene info??? Ja jen upozornil na tyhle nesrovnalosti at si nekdo nepopravi motor.
ano ponukol som info na vymenu(ako vypnut druhu lambdu,egt,odvetranie nadrze,sekundarny vzduch,antilag,launch control atd atd atd co viem robit uz nejaky ten cas)..ku nim som isiel len na zvysenie vykonu,nic ine!!! povedz mi ako by som sa toto naucil z ich softu? takze vidis aky si domyslavy? ja som neponukal chiptuning,ale ty si si to domyslel a hned sem das blbost,a kto je potom za hlupaka  takze si upozornil na totalnu blbost co si si domyslel a vsugeroval do svojej hlavy,nemam slov na takych ludi,a potom ani nevies napisat vysvetlenie preco si to napisal,nepoznas ludi a hned ich sudis,zamysli sa nad sebou..
a na vymene info nevidim nic zle aha takze dalsi informace co jsi zase vycetl na jinem zahranicnim foru. Takove lidi totalne nesnasim. Je ti to na hovno a neznas cenu a vahu intormace ale je to dobre na kseft. Byly casy kdy si na netu nic nenasel a na vse musel nejak prijit nebo draze koupit. Dneska se tadys tim normalne kseftuje. Jsi ubohej buran..
takze tim chces akorat rict ze knowhow melo par lidi ktery na tom rejzovali na vas. proto si tak nasranej ze nekdo siri info zadarmo?  Ne zadarmo ale ze se informace siri a kdejakej lojzik si ma kolikrat vse bez namahy a bez toho aby prisel na to proc to tak je na podnose.. Klidne zdelim informaci ale nekomu co si to zaslouzi a nalozi s tim slusne a ne to vyprasknout na nett. To co jsem se naucil a sam vyresil me stalo hodne casu a hodne penez a pak to ma jit druhemu jen tak.?? Ten kdo tohle nechape to nikdy nepochopi proc me to sere. Skoda s dohadovat.Zivit vas to nezivi a to je ten rozdil. A nabizet neco jako easy kseft rada za vyctenou radu na netu ubohe.. sam nic nevyresi jen roznasi informaci dal coz mile proste nasralo.
no ja ze zahranicnich for vycetl - a diky bohu za to - jak si prepnout maf na map smoke limiter, jak si upravit omezeni 51mg u cerpadla, kde najit svbl (+sem nasel opravu teplych startu ovsem ja mam audi ktera ma ty mapy jak maji byt a zadny 0mg kdyz trochu nestiha starter). Ja si na tohle prisel sam. Vidis ten rozdil?? Pro me to ma porad cenu zlata. Kdyz jsem tyhle veci resil zadne fora pro tahani informaci jen tak nebyly... pak me ty stovky a tisice hodin ktere tady nekteri nabizeji jako vymenny obchod pripadaj jako nehorazna drzost
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| eazy20 |
Zaslal: út říjen 23, 2012 11:29 am |
|
|
|
|
| ja na tom nevidim nic zle,ked potrebujem nejake info tak ponuknem nejake info na vymenu,tak to v zivote funguje,su to drahe info,preto ta "vaha" informacii musi byt rovnaka
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| stres3d |
Zaslal: út říjen 23, 2012 11:35 am |
|
|
|
|
roland702 napsal: stres3d napsal: roland702 napsal: stres3d napsal: roland702 napsal: eazy20 napsal: roland702 napsal:
co chces na tom vysvetlovat. Nabizis informace o 1.8T upravach a sam mas od nich udelane auto a vubec ses jim do upravy nekoukal ze?? Absolutne nechapu tu drzost. Auto si naladit neumis a nabizis tim padem zcestne informace co asi nejsou ok za oplatku aby nekdo nabidl svoje know howe?? Nebo jak si to mam vysvetlit?? Auto si neodladis ale nabizis zarucene info??? Ja jen upozornil na tyhle nesrovnalosti at si nekdo nepopravi motor.
ano ponukol som info na vymenu(ako vypnut druhu lambdu,egt,odvetranie nadrze,sekundarny vzduch,antilag,launch control atd atd atd co viem robit uz nejaky ten cas)..ku nim som isiel len na zvysenie vykonu,nic ine!!! povedz mi ako by som sa toto naucil z ich softu? takze vidis aky si domyslavy? ja som neponukal chiptuning,ale ty si si to domyslel a hned sem das blbost,a kto je potom za hlupaka  takze si upozornil na totalnu blbost co si si domyslel a vsugeroval do svojej hlavy,nemam slov na takych ludi,a potom ani nevies napisat vysvetlenie preco si to napisal,nepoznas ludi a hned ich sudis,zamysli sa nad sebou..
a na vymene info nevidim nic zle aha takze dalsi informace co jsi zase vycetl na jinem zahranicnim foru. Takove lidi totalne nesnasim. Je ti to na hovno a neznas cenu a vahu intormace ale je to dobre na kseft. Byly casy kdy si na netu nic nenasel a na vse musel nejak prijit nebo draze koupit. Dneska se tadys tim normalne kseftuje. Jsi ubohej buran..
takze tim chces akorat rict ze knowhow melo par lidi ktery na tom rejzovali na vas. proto si tak nasranej ze nekdo siri info zadarmo?  Ne zadarmo ale ze se informace siri a kdejakej lojzik si ma kolikrat vse bez namahy a bez toho aby prisel na to proc to tak je na podnose.. Klidne zdelim informaci ale nekomu co si to zaslouzi a nalozi s tim slusne a ne to vyprasknout na nett. To co jsem se naucil a sam vyresil me stalo hodne casu a hodne penez a pak to ma jit druhemu jen tak.?? Ten kdo tohle nechape to nikdy nepochopi proc me to sere. Skoda s dohadovat.Zivit vas to nezivi a to je ten rozdil. A nabizet neco jako easy kseft rada za vyctenou radu na netu ubohe.. sam nic nevyresi jen roznasi informaci dal coz mile proste nasralo.
no ja ze zahranicnich for vycetl - a diky bohu za to - jak si prepnout maf na map smoke limiter, jak si upravit omezeni 51mg u cerpadla, kde najit svbl (+sem nasel opravu teplych startu ovsem ja mam audi ktera ma ty mapy jak maji byt a zadny 0mg kdyz trochu nestiha starter). Ja si na tohle prisel sam. Vidis ten rozdil?? Pro me to ma porad cenu zlata. Kdyz jsem tyhle veci resil zadne fora pro tahani informaci jen tak nebyly... pak me ty stovky a tisice hodin ktere tady nekteri nabizeji jako vymenny obchod pripadaj jako nehorazna drzost
to je pekny ze si na to prisel sam, kdyz si koupis novou vec tak vyhodis navod a taky se vsechno ucis sam? kdyz to je na netu tak to tam je a nic s tim neudelas tak se stim smir. Ty si to lovil v programu a zkousel a ja to lovil na foru a zkousel, taky nebylo jednoduchy vzhledem k tomu ze neni zadnej damos a najit primo adresy na moji bylo nemozny.. ty anglicky nazvy tam mam schvalne protoze se to lip cte a stejny terminy se pouzivaj na netu (aspon u nejakych, nejaky sem nejak vymyslel)
http://www.imagehosting.cz/images/vstiekmapy.png[img][/img]
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| stres3d |
Zaslal: po listopad 12, 2012 15:59 pm |
|
|
|
|
jenom dodam ze po vyzkouseni v bosch servisu jsou vsechny ok vcetne tlaku, prolinala mi prevlecna matice. Takze opet rozebrat ocistit a dotahnout na moment - predtim sem to delal podle navodu ve stupnich. Auto jede docela slusne ale jeste chvili si budu hrat. tdifun mi to odmitl ladit ze tyhle trysky ne, v plzni je dragpower ale to me zase nepresvedcil tim ze mi to upravy bez brzdy - ja to chci naladit a ne nalejt soft, asi skoncim u tdichip v beroune tam je za 8 klaciku 5 hodin lazeni na brzde coz mi zni lip i kdyz to stoji 2x tolik co ten manik z plzne. Starty jsou ale takovy horsi skoro jak kdyby padala nafta ale na zahranicnim foru (tady bych se to nedocetl ) psal pridat cca 0,5v od 20 do 51mg od 0 do 200otacek. Pridal jsem 0,4V a startuje na drc i rano, lip nez predtim s origo tryskama
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| chiptuning |
Zaslal: po listopad 12, 2012 21:45 pm |
|
|
|
| mam pro tebe lepsi navrh , vedomosti uz jsi posbiral dost , tak si pronajmi brzdu a nalad sam , udlam ti cenu nebo pokudti nestaci motocom tak ti domluvim mahu
|
_________________ drag power
|
|
| Návrat nahoru |
|
| roland702 |
Zaslal: po listopad 12, 2012 23:03 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| exotus |
Zaslal: út listopad 13, 2012 0:03 am |
|
|
|
anydraj napsal: Zas dalsi dement.Tecka.
ok
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
| exotus |
Zaslal: út listopad 13, 2012 0:24 am |
|
|
|
chiptuning napsal: mam pro tebe lepsi navrh , vedomosti uz jsi posbiral dost , tak si pronajmi brzdu a nalad sam , udlam ti cenu nebo pokudti nestaci motocom tak ti domluvim mahu
Kam až se chcete sklánět dělat ceny,nabídky,jednoduchej business chceš-nechceš!!!
Pro tydle xxx mám je jednu větu tahni do hajzlu....
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: út listopad 13, 2012 7:36 am |
|
|
|
chiptuning napsal: mam pro tebe lepsi navrh , vedomosti uz jsi posbiral dost , tak si pronajmi brzdu a nalad sam , udlam ti cenu nebo pokudti nestaci motocom tak ti domluvim mahu
to je ta maha , co dokáže zmeřit panameru jen na přední náprave ?
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: út listopad 13, 2012 7:40 am |
|
|
|
stres3d napsal: jenom dodam ze po vyzkouseni v bosch servisu jsou vsechny ok vcetne tlaku, prolinala mi prevlecna matice. Takze opet rozebrat ocistit a dotahnout na moment - predtim sem to delal podle navodu ve stupnich. Auto jede docela slusne ale jeste chvili si budu hrat. tdifun mi to odmitl ladit ze tyhle trysky ne, v plzni je dragpower ale to me zase nepresvedcil tim ze mi to upravy bez brzdy - ja to chci naladit a ne nalejt soft, asi skoncim u tdichip v beroune tam je za 8 klaciku 5 hodin lazeni na brzde coz mi zni lip i kdyz to stoji 2x tolik co ten manik z plzne. Starty jsou ale takovy horsi skoro jak kdyby padala nafta ale na zahranicnim foru (tady bych se to nedocetl  ) psal pridat cca 0,5v od 20 do 51mg od 0 do 200otacek. Pridal jsem 0,4V a startuje na drc i rano, lip nez predtim s origo tryskama 
ještě maličkost k tomu "ladění" pokud chceš opravdu ladit , tak potřebuješ zařízení typu OLS300 , abys vůbec věděl co kde ladíš....
na zahraničním foru se to dá normálně stáhnout , zkus googlovat ols300download..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| vaha |
Zaslal: út listopad 13, 2012 7:50 am |
|
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: stres3d napsal: jenom dodam ze po vyzkouseni v bosch servisu jsou vsechny ok vcetne tlaku, prolinala mi prevlecna matice. Takze opet rozebrat ocistit a dotahnout na moment - predtim sem to delal podle navodu ve stupnich. Auto jede docela slusne ale jeste chvili si budu hrat. tdifun mi to odmitl ladit ze tyhle trysky ne, v plzni je dragpower ale to me zase nepresvedcil tim ze mi to upravy bez brzdy - ja to chci naladit a ne nalejt soft, asi skoncim u tdichip v beroune tam je za 8 klaciku 5 hodin lazeni na brzde coz mi zni lip i kdyz to stoji 2x tolik co ten manik z plzne. Starty jsou ale takovy horsi skoro jak kdyby padala nafta ale na zahranicnim foru (tady bych se to nedocetl  ) psal pridat cca 0,5v od 20 do 51mg od 0 do 200otacek. Pridal jsem 0,4V a startuje na drc i rano, lip nez predtim s origo tryskama 
ještě maličkost k tomu "ladění" pokud chceš opravdu ladit , tak potřebuješ zařízení typu OLS300 , abys vůbec věděl co kde ladíš....
na zahraničním foru se to dá normálně stáhnout , zkus googlovat ols300download.. 
akorát až to stáhnu tak asi budu potřebovta pájku co? Nebo stačí horkovzduška a trouba?
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| stres3d |
Zaslal: út listopad 13, 2012 13:12 pm |
|
|
|
|
sw v rj mam prehranej do 5 minut, jsou je to 5 sroubu (4 na rj + jeden na kryt aby tam nesla voda ostatni tam mam vyndany zatim). Takze bych to odbrzdil kouknul na vysledek a upravil. pak pozoroval zmeny a takhle dokud bych to nemel tiptop. ovsem muj problem je ze casto delam dve veci najednou ale za den bych to snad zvladnul
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|