Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Airbagy  »  Jak vyčíst pamět
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Jak vyčíst pamět

Autor Zpráva
Brezka21
Zaslal: po únor 28, 2011 19:30 pm Citovat
Chlapi chci se naučit jak na ty polštáře. Potřebuju vyčíst obsah paměti bagu, mám doma origo kábl s diagnostiky hex-can a klony galeta a vag tacho. Půjde mi to s něakým? Zkoušel sem to u OCT II. přes obd přes vag eeprom programmer ale něak sem se k tomu nedostal. Je to kabelem? Co sem tady vyčetl tak řj bagu je spojena k-linem takže by to přes obd mělo šlapat ne?

Odpovědi typu kup si originál VAGPROG si nechte!

Jinak jestli máte někdo crashlou jednotku z něakých z VAG aut tak bych měl zájem koupit na testování...

Stjeně neporadíte Very Happy Very Happy ale díkec
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
marquee
Zaslal: po únor 28, 2011 19:36 pm Citovat
Kdyby jsi použil tlačítko hledat, nebo si pročetl forum, tak odpověď najdeš, nediv se, že většinu lidí nebaví neustále odpovídat na stejné otázky. Věnuj troch času hledání a odpovědí najdeš spoustu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Brezka21
Zaslal: po únor 28, 2011 19:41 pm Citovat
marquee napsal:
Kdyby jsi použil tlačítko hledat, nebo si pročetl forum, tak odpověď najdeš, nediv se, že většinu lidí nebaví neustále odpovídat na stejné otázky. Věnuj troch času hledání a odpovědí najdeš spoustu

Do háje s tebou Very Happy Very Happy hledám jak debil ale tohle sem opravdu nenašel!! Chápu to moc dobře že to nebaví nikoho dokola odpovídat ale zkusil sem to
Matias
Zaslal: po únor 28, 2011 20:18 pm Citovat
No, vše nenajdeš na tomhle fóru. Podívej se na netu čím vším se dají crash data mazat. Pak si od těch věcí stáhni návody a poštuduj a pak zase hledej dál a testuj. Takhle začíná každý. Víš kolik času Ti zabere než se naučíš alespoň zlomek toho co chceš? Moooře. Smile

A taky Tě to bude stát móóóře peněz za vybavení když to budeš chtít dělat na sto procent a ne pak řešit nějaký reklamace že to po Tvým zásahu nemaká korektně.

Já taky začínám. Doma pořád poslouchám že jsem maniak, že sedím pořád u kompu, nebo že jsem pořád zalezlej v garáži. Ale vědomosti Ti jen tak někdo nepředá. Na to musíš přijít sám. Nebo Tě max někdo popostrčí. Ale je jasný, že know how Ti nedá nikdo. Smile Když nad tím stráví mraky času.

On se každý divý a posílá někoho někam když se zeptá, čím např. na chiptuning. Tak mu někdo pošle odkaz na orig galetto a to se každý už kroutí že je to drahý. Ale už si pak nespočítá ty uspořený starosti a rentabilitu.

Atd.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
marquee
Zaslal: po únor 28, 2011 21:07 pm Citovat
Brezka21 napsal:
marquee napsal:

Do háje s tebou Very Happy Very Happy hledám jak debil ale tohle sem opravdu nenašel!! Chápu to moc dobře že to nebaví nikoho dokola odpovídat ale zkusil sem to

Když neumíš hledat na foru tak se možná do diagnostiky ani nepouštěj:

10 vteřin hledání a hele:
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=3590
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=2268

Mám ti snad najít i další??? Very Happy
Brezka21
Zaslal: út březen 01, 2011 0:10 am Citovat
marquee napsal:
Brezka21 napsal:
marquee napsal:

Když neumíš hledat na foru tak se možná do diagnostiky ani nepouštěj:

10 vteřin hledání a hele:
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=3590
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=2268

Mám ti snad najít i další??? Very Happy

Moc pěkný ale zdá se ti že sem hledal tuhle odpoved? Myslím že ne. Hledal sem jestli to půjde vyčícst kabelama o kterých sem psal a jestli ne tak jestli to půjde obyč KK kabelem. Potřeboval sem pouze pamět z řj bagů a jakej kabel na to... Jestli to dělám správně. Ale ser na to já si to najdu jinak!

Tyhle téma sem také našel ale nepomohli mi...
PS: neber to něak osobně nemyslím to zle Wink
Matias
Zaslal: út březen 01, 2011 9:40 am Citovat
No na sto pro to vyčteš origo commanderem, nebo UPA, Bee prog, atd.
amigo
Zaslal: čt březen 03, 2011 14:58 pm Citovat
galleto,vag tachom,hex canom urcite nie.Na seriove eprom naj-seeprog elnec,na motorola upa..
mike76
Zaslal: čt březen 03, 2011 22:00 pm Citovat
Matias napsal:
No na sto pro to vyčteš origo commanderem, nebo UPA, Bee prog, atd.
esteze beeprog a upa nie su kable co maju tlacitko " clear "
Matias
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:42 am Citovat
Mike: Já jsem nepsal že to jsou kabely. Smile Ale jen že to tím vyčte. Smile A na Elnecu tlačítko je, ale ne clear. Smile))
mike76
Zaslal: pá březen 04, 2011 22:05 pm Citovat
Matias napsal:
Mike: Já jsem nepsal že to jsou kabely. Smile Ale jen že to tím vyčte. Smile A na Elnecu tlačítko je, ale ne clear. Smile))
ja viem, myslel som tym ze k tomu treba viac trochu ako mat kabel a v softe dat clear....
Matias
Zaslal: so březen 05, 2011 9:50 am Citovat
Mike: Jasný. Smile To by bylo až moc jednoduchý. A hlavně každej si tyhle věci nekoupí hned.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so květen 10, 2025 6:42 am