Obsah fóra checksum.cz » Airbagy » Jak vyčíst pamět |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Brezka21 |
Zaslal: po únor 28, 2011 19:30 pm |
|
|
|
Chlapi chci se naučit jak na ty polštáře. Potřebuju vyčíst obsah paměti bagu, mám doma origo kábl s diagnostiky hex-can a klony galeta a vag tacho. Půjde mi to s něakým? Zkoušel sem to u OCT II. přes obd přes vag eeprom programmer ale něak sem se k tomu nedostal. Je to kabelem? Co sem tady vyčetl tak řj bagu je spojena k-linem takže by to přes obd mělo šlapat ne?
Odpovědi typu kup si originál VAGPROG si nechte!
Jinak jestli máte někdo crashlou jednotku z něakých z VAG aut tak bych měl zájem koupit na testování...
Stjeně neporadíte ale díkec
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: po únor 28, 2011 19:36 pm |
|
|
|
Kdyby jsi použil tlačítko hledat, nebo si pročetl forum, tak odpověď najdeš, nediv se, že většinu lidí nebaví neustále odpovídat na stejné otázky. Věnuj troch času hledání a odpovědí najdeš spoustu
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Brezka21 |
Zaslal: po únor 28, 2011 19:41 pm |
|
|
|
marquee napsal: Kdyby jsi použil tlačítko hledat, nebo si pročetl forum, tak odpověď najdeš, nediv se, že většinu lidí nebaví neustále odpovídat na stejné otázky. Věnuj troch času hledání a odpovědí najdeš spoustu
Do háje s tebou hledám jak debil ale tohle sem opravdu nenašel!! Chápu to moc dobře že to nebaví nikoho dokola odpovídat ale zkusil sem to
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: po únor 28, 2011 20:18 pm |
|
|
|
No, vše nenajdeš na tomhle fóru. Podívej se na netu čím vším se dají crash data mazat. Pak si od těch věcí stáhni návody a poštuduj a pak zase hledej dál a testuj. Takhle začíná každý. Víš kolik času Ti zabere než se naučíš alespoň zlomek toho co chceš? Moooře.
A taky Tě to bude stát móóóře peněz za vybavení když to budeš chtít dělat na sto procent a ne pak řešit nějaký reklamace že to po Tvým zásahu nemaká korektně.
Já taky začínám. Doma pořád poslouchám že jsem maniak, že sedím pořád u kompu, nebo že jsem pořád zalezlej v garáži. Ale vědomosti Ti jen tak někdo nepředá. Na to musíš přijít sám. Nebo Tě max někdo popostrčí. Ale je jasný, že know how Ti nedá nikdo. Když nad tím stráví mraky času.
On se každý divý a posílá někoho někam když se zeptá, čím např. na chiptuning. Tak mu někdo pošle odkaz na orig galetto a to se každý už kroutí že je to drahý. Ale už si pak nespočítá ty uspořený starosti a rentabilitu.
Atd.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: po únor 28, 2011 21:07 pm |
|
|
|
Brezka21 napsal: marquee napsal: Kdyby jsi použil tlačítko hledat, nebo si pročetl forum, tak odpověď najdeš, nediv se, že většinu lidí nebaví neustále odpovídat na stejné otázky. Věnuj troch času hledání a odpovědí najdeš spoustu
Do háje s tebou  hledám jak debil ale tohle sem opravdu nenašel!! Chápu to moc dobře že to nebaví nikoho dokola odpovídat ale zkusil sem to
Když neumíš hledat na foru tak se možná do diagnostiky ani nepouštěj:
10 vteřin hledání a hele:
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=3590
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=2268
Mám ti snad najít i další???
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Brezka21 |
Zaslal: út březen 01, 2011 0:10 am |
|
|
|
marquee napsal: Brezka21 napsal: marquee napsal: Kdyby jsi použil tlačítko hledat, nebo si pročetl forum, tak odpověď najdeš, nediv se, že většinu lidí nebaví neustále odpovídat na stejné otázky. Věnuj troch času hledání a odpovědí najdeš spoustu
Do háje s tebou  hledám jak debil ale tohle sem opravdu nenašel!! Chápu to moc dobře že to nebaví nikoho dokola odpovídat ale zkusil sem to
Když neumíš hledat na foru tak se možná do diagnostiky ani nepouštěj:
10 vteřin hledání a hele:
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=3590
http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=2268
Mám ti snad najít i další??? 
Moc pěkný ale zdá se ti že sem hledal tuhle odpoved? Myslím že ne. Hledal sem jestli to půjde vyčícst kabelama o kterých sem psal a jestli ne tak jestli to půjde obyč KK kabelem. Potřeboval sem pouze pamět z řj bagů a jakej kabel na to... Jestli to dělám správně. Ale ser na to já si to najdu jinak!
Tyhle téma sem také našel ale nepomohli mi...
PS: neber to něak osobně nemyslím to zle
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: út březen 01, 2011 9:40 am |
|
|
|
No na sto pro to vyčteš origo commanderem, nebo UPA, Bee prog, atd.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
amigo |
Zaslal: čt březen 03, 2011 14:58 pm |
|
|
|
galleto,vag tachom,hex canom urcite nie.Na seriove eprom naj-seeprog elnec,na motorola upa..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mike76 |
Zaslal: čt březen 03, 2011 22:00 pm |
|
|
|
Matias napsal: No na sto pro to vyčteš origo commanderem, nebo UPA, Bee prog, atd. esteze beeprog a upa nie su kable co maju tlacitko " clear "
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: pá březen 04, 2011 7:42 am |
|
|
|
Mike: Já jsem nepsal že to jsou kabely. Ale jen že to tím vyčte. A na Elnecu tlačítko je, ale ne clear. ))
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mike76 |
Zaslal: pá březen 04, 2011 22:05 pm |
|
|
|
Matias napsal: Mike: Já jsem nepsal že to jsou kabely.  Ale jen že to tím vyčte.  A na Elnecu tlačítko je, ale ne clear.  )) ja viem, myslel som tym ze k tomu treba viac trochu ako mat kabel a v softe dat clear....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: so březen 05, 2011 9:50 am |
|
|
|
Mike: Jasný. To by bylo až moc jednoduchý. A hlavně každej si tyhle věci nekoupí hned.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|