Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  Domácí výroba diagnostiky K/L line
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Domácí výroba diagnostiky K/L line

Autor Zpráva
u2island
Zaslal: pá červenec 20, 2012 14:31 pm Citovat
Zdar,

poskládal jsem jednoduchou diagnostiku na auta s komunikací K/L line. Pro ty,co by na tom chtěli vydělat,tak předem říkám,že je to už dávno překonaný, na dnešní auta to už zdaleka nestačí. Ale myslím si,že vychcánci si radši koupěj už hotovej hexcan od číňanů,než aby to ty jejich ručičky stavěly. Takže pro slušný lidi přikládám schema funkčního zapojení, v podstatě je to KKL kabel.
Stačí jen chtít. Vyzkoušeno na Felicii 1,3 MPI -diagnostika plně funkční,adaptace,reset EEPROMky.
A komu se nechce krást software a kupovat od číňanů, tak mám dobrou zprávu. Software VCDS je volně ke stažení na stránkách Rosstechu- verze VCDS LITE (jen K/L line).
Není třeba nic programovat, nic krakovat, prostě nic nekradete,jenom oficiálně stáhnete,nainstalujete,připojíte a jede to.
Toto schema není můj výmysl, je to jen jeden z 5ti pokusů, který funguje.

PS: mohl bych se na vás vysrat,ale dejme tomu,že nějakej šikovnej student s Felicii to může využít. A protože znám Čechy, tak nepřiložím DPSku a můžete se snažit něco vymyslet v Eaglu (taky nemusíte krást,je zdarma) s pocitem,že když to zapojíte dle schematu,tak to bude fungovat.

Takže schema (kvalita je hrozná,ale de to poznat- kdyžtak můžu poradit přes SZ):
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
automara1
Zaslal: ne červenec 22, 2012 22:20 pm Citovat
Bez urážky něco podobného jsem si postavil 97 na starý vag-com jinak dobrý Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
u2island
Zaslal: ne červenec 22, 2012 22:53 pm Citovat
Dík. Udělalo mě to po těch neúspěšných pokusech radost, když jsem to připojil a rosvítilo se na mě okno,že je interface OK!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út červenec 29, 2025 7:54 am