Obsah fóra checksum.cz » Diskuze mimo mísu » Kvalita elektroniky |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Okura |
Zaslal: po duben 23, 2012 11:34 am |
|
|
|
Hele co si myslíte o dnešní kvalitě elektroniky ve všech značkách, co nejvíce opravujete, atd...??
Kazí se sice vše, ale jak to vidíte?
podle mě:
VW - zbytečně moc přetechnizované, kvalita rychle klesá už to začalo u OTII, nejkvalitnější auto OT1 s rotačkou.
PSA,Renault - trochu zlepšení, tolik se nesypou imma
japonské auta, jednoduché, co se týče RJ tak sem nikdy neviděl nějakou ko, svazky taky ne, občas nějaké immo ko.
Osobně bych viděl japonce za nejkvalitnější auto co se týče elektroniky.
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: po duben 23, 2012 12:02 pm |
|
|
|
elektrika nej u bmw konektory uchycení vedení jen trocha je tam toho hodně ale na počet kabelu a jednotek určitě super francouzi hruza až poslední dobou trocha lepší ,japonci klasika kde nic není se nic nepokazí.... VW kategorie sama pro sebe od brouka k bugati veyron udělali velkej kus prace ale někdy to hlava nebere ,každopádně mě na mé staré M635csi nikdy nespadl can-bus a když něco přestalo jit tak jsem vyměnil pojistku nebo relé a zase to jelo a to ma vše co auto potrbuje klima,tempomat,el okna central vše jednoduche funkční 25 let......
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
Návrat nahoru |
|
Vaša |
Zaslal: út duben 24, 2012 5:37 am |
|
|
|
u mě vede pass 3C a blokování slouku řízení
mechanika spojená s elektronikou
v sériovém řazení 5 jednotek na sobě závisejících u které když jedna umře zastaví celé auto je podle mě neskutečnej nesmysl
|
_________________ VAGPROG2009, Dash CAN, MARTECH, VAS, VCDS
CARDIAGNOSTIK.CZ
|
|
Návrat nahoru |
|
waffen |
Zaslal: út duben 24, 2012 7:27 am |
|
|
|
Vaša napsal: u mě vede pass 3C a blokování slouku řízení
mechanika spojená s elektronikou
v sériovém řazení 5 jednotek na sobě závisejících u které když jedna umře zastaví celé auto je podle mě neskutečnej nesmysl
čistá pravda. keby nebolo VW tak nemame čo robit kua . a to platí aj o francuzoch a talianoch.
v japoncoch som si vsimol moc poddimenzovane rele v centr.elektrike(toyota). ale inak nechodia nejak s poruchami..
|
_________________ oprava autoelektroniky ,, diagnostika ,, riadiačky ,, prístrojovky ,, atd ...
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: út duben 24, 2012 9:12 am |
|
|
|
No celkově ty el.sloupky řizení a el ruční brzdy je total nesmysl věčně problem nevím co bylo špatné na klasické řučce .......nebo už jsme tak liní tahat za páku?
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
Návrat nahoru |
|
dodoxd |
Zaslal: po květen 28, 2012 7:28 am |
|
|
|
mno mna sklamal mercedes i ked nie s elektronikou a le kablovanim jednalo sa o w210 a w211 uplne specene kable v plastovych listach pod sedackama dokonca na jednom aj spaleny koberec...a SKODA po r.v 2002 VW by som povedal ze tak isto nekonecny pribeh nekvalitneho kablovania....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|