Obsah fóra checksum.cz » Ostatní » DELCO CDR500 vycteni po k-line |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
matiz |
Zaslal: so prosinec 31, 2011 17:07 pm |
|
|
|
Ahoj panove, nemohl by mne nekdo poskytnout generator kodu na tyto oplacke origo radia. neni to pro mne, je to pro mojeho mechanika, nejak uz rezignoval a ja bych mu timto chtel podekovat za neco co pro mne udelal. Vim ze ten generator existuje, protoze jsem s nim osobne zprovoznil radio jedne pani co ji ho nedali.
Pomuzete mi nekdo? Napsal bych i SN toho radia, no kua ztratil jsem ho. Kdyby bylo nejhur, umel bych precist i eeprom, ale stejne nevim kde jej vycist...
|
Naposledy upravil matiz dne út leden 03, 2012 18:07 pm, celkově upraveno 2 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
mike76 |
Zaslal: ne leden 01, 2012 10:05 am |
|
|
|
no a ked si stratil SN tak ako to chces vygenerovat ?
navyse bolo viac vyrobcov a modelov a nie vsetky sli " vygenerovat "
no a myslim ze "google" ti to najde rychlejsie ako napises prispevok.....ked si to uz robil
|
|
|
Návrat nahoru |
|
matiz |
Zaslal: ne leden 01, 2012 10:43 am |
|
|
|
Ja ho ztratil opsany ze mu udelam radost a zavolam mu kod. Na novy rok ho otravovat nebudu, ma svoje starosti urcite. Tak jsem se chtel stavit na kafe a pritom mu ho vygenerovat. Myslim ze ma car300, ale nevim to jiste. No pokud to je nejaky jiny model, prectu eepromu a dam sem, verim ze se nekdo najde.
Google nasel, samo ze i s virama, jak jinak -) Ale nasel i bez viru, ovsem nevim jestli je to ten spravny. Ale myslim ze tam je car300. Uvidime.
I tak diky za odpoved a snahu pomoct.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
matiz |
Zaslal: po leden 02, 2012 20:02 pm |
|
|
|
Tak mam vetsi problem nez jsem myslel, je tam DELCO Electonics CDR500. Potreboval bych vedet co je tam za eeprom a kdyz ji vyctu, zdali je nekdo schopny mi vycist kod. Predem dik za radu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Jodr |
Zaslal: po leden 02, 2012 20:09 pm |
|
|
|
Je to ještě horší než jsi myslel, je tam TMS370 .......... Když ho vyčteš, kod je vidět.
|
Naposledy upravil Jodr dne po leden 02, 2012 20:10 pm, celkově upraveno 1 krát.
_________________ Kouř po zapnutí ukáže cestu....
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: po leden 02, 2012 20:10 pm |
|
|
|
matiz napsal: Tak mam vetsi problem nez jsem myslel, je tam DELCO Electonics CDR500. Potreboval bych vedet co je tam za eeprom a kdyz ji vyctu, zdali je nekdo schopny mi vycist kod. Predem dik za radu. jde to po obd
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
matiz |
Zaslal: po leden 02, 2012 20:32 pm |
|
|
|
Tak to mne vubec netesi, protoze nemam oplacky kabel, mam jenom sprosty kkl. A nemam ani soft kterym bych to vycet. Nakopne mne nekdo co s tim.
Nasel jsem tento obrazek, nevypada to nejhur pokud to neni fake.
kokazal by nekdo vycist tms370 pobliz opavy? nasel jsem programatory co to dokazou, na jedno radio se mi to neoplati a zivit se tim nehodlam. Nicmene je to muj mechanik a nadrbal se s moji kraksnou dost.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mike76 |
Zaslal: po leden 02, 2012 20:54 pm |
|
|
|
k-line staci ..googluj
|
|
|
Návrat nahoru |
|
matiz |
Zaslal: po leden 02, 2012 21:20 pm |
|
|
|
goooooglil jsem co mi sily stacily a nasel ZPROG. V nastaveni komunikace je K-line. Bohuzel chce registrovat, tak jsem se registroval, doposud mi nedosel aktivacni email. Bez nej to jaksi nerozjedu, takze ani nezkusim.
Muze mi nekdo ze znalych napsat alespon zda se mi podari zprogem tmc370 vycist ? Pripadne nakopnout spravnejsim smerem ?
http://www.carradiodecoders.com/zprog.php
za chvili bude vyhodnejsi kdyz koupim nove radio, uz jsem ohledne toho kramu najel 120km, pri moji spotrebe benzinu si rikam ze dat ty prachy nekomu tak uz kod mam davno. jenze stejne ve svem okolo nikoho neznam...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
matiz |
Zaslal: út leden 03, 2012 19:13 pm |
|
|
|
Goooogla jsem uz prosel dvakrat, a aktivacni email taky furt nemam. A tady nenapise tez nikdo nic... Ze by byli vseci v hospode? Nebo v garazi ? -)) Spis v te hospode -))
|
|
|
Návrat nahoru |
|
matiz |
Zaslal: st leden 04, 2012 18:59 pm |
|
|
|
Kluci, licznik mi vycita primo kod, ale mam problem. I kdyz mozna ne, ale potrebuju potvrdit. Kdyz dam vycist tak mne ho vycte, dam opetovne vycist a vycte UPLNE JINY KOD. Nekdy je 4 mistny, nekdy je 5 mistny. Pomuzete mi s tim?
Jedu ve virtualni masine protoze mam 64bitovy system tak to nemuzu spustit, protoze nemam vsecky potrebne ovladace pro 64 a 32 si vnutit nenecha...
Je mozne ze necte ale i zapise a tim padem mam kod pokazde jiny nebo je mozne mit " mnoho " spravnych kodu?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mtsk |
Zaslal: st leden 04, 2012 20:14 pm |
|
|
|
matiz napsal: goooooglil jsem co mi sily stacily a nasel ZPROG. V nastaveni komunikace je K-line. Bohuzel chce registrovat, tak jsem se registroval, doposud mi nedosel aktivacni email. Bez nej to jaksi nerozjedu, takze ani nezkusim.
Muze mi nekdo ze znalych napsat alespon zda se mi podari zprogem tmc370 vycist ? Pripadne nakopnout spravnejsim smerem ?
http://www.carradiodecoders.com/zprog.php
za chvili bude vyhodnejsi kdyz koupim nove radio, uz jsem ohledne toho kramu najel 120km, pri moji spotrebe benzinu si rikam ze dat ty prachy nekomu tak uz kod mam davno. jenze stejne ve svem okolo nikoho neznam...
Ja som mal do 5 minut email ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
matiz |
Zaslal: st leden 04, 2012 21:02 pm |
|
|
|
No a ja jsem opet tam, kde jsem byl. Teda tim ze mam 64 bitovy system, musel jsem nahodit pres vmware widle xp, tam nainastalovat ovladace pro dongle a seriovy kabel, to jsem teda nejak zprovoznil, pak i vycetl kody co jsem snizil latenci portu a vycetl jsem jej nekolikrat a byl vzdy stejny. Cely nazhaveny jsem si zajel s radiem ze uz konecne nebude mit ticho, zadame kod a ejhle, nevzal ho. Takze jeste jednou jsem ho zadal a opet safe... dva pokusy z deseti v prd....
Nejake napady ???
PS: EPT pro dongle byl pto FT245R, tak jsem si ho predelal pro FT232R, evidentne ho sezere, protoze soft se rozjede. Ale bud neni vycitani ve VMWARE korektni, nebo potrebuju dongle s FT245R... Coz nemam.
Nejake napady nebo postrehy?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
gyba |
Zaslal: st leden 04, 2012 22:32 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: čt leden 05, 2012 7:48 am |
|
|
|
Xp a ještě nejlépe kabel kkl na COM,s USB zlobí komunikace a třeba blbě vyčítá,žádnej převodník ani xp-mode,virtualbox nic takovýho už nepoužívám,je to nespolehlivý nebo nefunkční
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|