|
Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Felda pickup |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Reymond |
Zaslal: út březen 17, 2009 14:17 pm |
|
|
|
Zdravím,
zabývám se úpravami motoru - skoda 1000 - fabie. Ale zatím vše jen mechanicky (vačky, písty, ventily apod) a nedávno jsem si koupil služebáka pickupa (BMM 136.B) (jednobod) udělal sem si motor, ale vázne to bohužel na Ř.J. nechci takovej ten HARDCORE chip, jen mírně poupravenej pro normální ježdění v nízkých otáčkách a pro svezení ve vysokých. Teď jde o to, že vlastnim pouze Kabel OBDII a tak se chci zeptat, jestli je možné, jen si stáhnout nějakej soft a mapy a pouze to přehrát... Mapy bych i našel... Já jen jestli nebudu muset pájet... Chtěl jsem to udělat nějak jednoduše... Já rád zas poradím, ba i pomůžu při zvýšení výkonu mechanicky... Děkuji Za Odpověď
Roman
|
_________________ Civic 5g D15B2, Skoda Rapid, Skoda pickup BMM, Octavia ALH, Skoda 105
|
|
Návrat nahoru |
|
m5668443578 |
Zaslal: út březen 17, 2009 14:50 pm |
|
|
|
Jestli si to chceš udělat sám, tak pájka, programátor a obsah řj.. Jinak to nejde. Napiš odkuď jsi, určitě někdo pomůže.
|
_________________ More Power By Me TDi Power
-------------------------------------------------------------
Chiptuning, Diagnostika, Přizpůsobení Km, PIN, IMMO
|
|
Návrat nahoru |
|
Reymond |
Zaslal: út březen 17, 2009 15:38 pm |
|
|
|
tak to je skoda, hrabat se do toho pajkou moc nechci... jsem z Mostu... Ale diky za odpověď jestli se najde někdo sdílnej z okolí Mostu, tak se můžem sejít... díky
|
_________________ Civic 5g D15B2, Skoda Rapid, Skoda pickup BMM, Octavia ALH, Skoda 105
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so červenec 05, 2025 16:36 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|