Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Hardware  »  Flashery - srovnání
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Flashery - srovnání

Autor Zpráva
Kenapuc
Zaslal: st srpen 13, 2025 19:50 pm Citovat
Ahoj, chtěl bych koupit nějaký HW na flashování, ale trochu se v tom už ztrácím.

Našel jsem buď nástroje z číny za 20, nebo nástroje za 200 a nic mezi tím...

Bavme se pouze o verzích master - soubory chci sám upravovat.

Našel jsem tyto:
FoxFlash - nejčínštější čína, beru to jako takovej "launch mezi flasherama", ale stojí 20k
Xhorse VVDI - působí to na mě úplně stejně čínsky, ale našel jsem o tom ještě míň informací
Launch X431 programátor ECU - kromě seznamu údajně podporovaných jednotek jsem k tomu nenašel žádné info
Kess V3 - HW za cenu FoxFlash, master licence skoro 150 tis, roční poplatek cca 35 tis
Flex - HW s master licencí na auta cca 200 tis a pak roční poplatek cca 25 tis.
Autotuner - Master licence sice asi 150 a nejsou měsíční poplatky, což je oproti předchozím bonus

Jsou ty číny nějak použítelné? Máte s tím někdo zkušenosti a případně nějakou story kdy to něco popravilo?

Má ta "dražší trojice" nějaký znatelný přínos? Je mi jasné, že u nich bude slušná technická podpora v případě jakéhokoliv problému, což u číny těžko. Ale je tam znát rozdíl i v samotné práci, funkčnosti nebo kompatibilitě - v čem případně?

Nebo existuje nějaký nástroj v cenové kategorii "něco mezi", který jsem nevyjmenoval?

Co je třeba k dispozici v rámci supportu od jednotlivých značek? (Kess/Flex/Autotuner)

Zaslal: čt srpen 14, 2025 12:03 pm Citovat
Pro začátek bych vzal Foxflash stojí pár kaček, uděláš pár jednotek a prochy jsou zpět. Nebo pokud to myslíš vážně a už víš do čeho jdeš, vzal bych autotuner.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st srpen 20, 2025 7:34 am