Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Uz je tady zase |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
DIGI-DELETED |
Zaslal: ne září 03, 2023 20:10 pm |
|
|
|
Dobry den ,jsem laik a potreboval bych poradit , jak to udelat , abych nemusel nikomu nic za opravu platit . Aplikaci AliExpress màm a nejakou tu korunu bych taky pustil. Prosim o seznam s odkazy co si mam koupit . Dik a od toho fora jsou aby se nemuselo platit tem lakomcum za egroff ala davinci
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: po září 04, 2023 6:43 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: út září 05, 2023 7:20 am |
|
|
|
Okura napsal: Ty máš něco s balonem?  jj, naboural do mne càp
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
PauLofWoCC |
Zaslal: st leden 10, 2024 16:43 pm |
|
|
|
Vážení, já navážu netradičně na toto téma...v opačném duchu...
Našel by se někdo, kdo by mi občas sem-tam do roka odhadem 1-5x upravil software typu (egr, dtc, immo aj. OFF + tuning ON ) a řekl, jestli je obsah paměti správně vyčten nebo je neúplný apod?
Hledám někoho, kdo by byl ochoten např. v rámci 3dnů reagovat a řekl si nějaký rozumný peníz dle domluvy? Je mi jasné, že všichni neumí všechno, ale to, co dokáže, aby věděl, že to funguje, protože to např. někdy/několikrát už dělal. Samozřejmě čím víc umí-širší možnosti, tím líp.
Nejedná se o to, že to chci zadarmo...normálně to chci platit dle smluvené rozumné ceny - bez dokladu.
Představa je taková, že nahlásím auto, typ jednotky, požadovanou operaci a protistrana řekne ano+cenu nebo neumí/nejde. Jsem z jihomoravského kraje, okr. Hodonín.
Díky.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vicxik |
Zaslal: so leden 20, 2024 13:10 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vicxik |
Zaslal: so leden 20, 2024 13:15 pm |
|
|
|
Konečne si vylezl DIGI a já myslel už, že tě smázli, tak míň lítej a více piš, bude aspoň zábava, ale je málo tazatelů
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|