|
Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » peugot 206 nejde palivoměr |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
dury2 |
Zaslal: ne září 18, 2022 18:52 pm |
|
|
|
Ahoj, dostala se ke mě 206, nejde palivoměr, respektive ukazuje stále stejnou hodnotu. V diag vidím, jaká je v BSI skutečná hodnota paliva, ale budíky už dle diag zobrazují jinou hodnotu. Když opojím a zpětně připojím baterii, tak palivoměr ukáže skutečnou hodnotu, kterou opět zobrazuje celou dobu - do odpojení baterie. Myslel jsem, že je to klaiská závada převodky motorku, ale akčníma členama normálně s ručičkou palivoměru hýbu. Na DP foru mi odpověděli, že jsou zřejmě vadně smotané budíky. Uměl by to někdo dát dohromady? Samozřejmě záloha původního softu není, auto je koupené a původní majitel stažení popřel. Jedná se o budíky Magneti Marelli 9640796180. Díky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
maros4341 |
Zaslal: po září 19, 2022 17:08 pm |
|
|
|
vadne adaptacie, zrejme po nejakej oprave
natankovať plnu nadrž a jazdiť dalej
Spraví sa to samo
Ručička zobrazuje pomyselny a nie realny stav paliva
Ma na to vplyv vypočítana priemerna spotreba.
Dôležite je aby ABS a signal rýchlosti bol správny a pripadne spravne nakodovane ABS-BSI-Budiky
|
_________________ maros
Rozumieme Vášmu autu
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá květen 09, 2025 13:21 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|