|
Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » PROSIM SKONTROLOVAT MOD.SUBOR OD PROFITUNING NA SHARANA |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
alpiners2 |
Zaslal: st květen 13, 2009 20:33 pm |
|
|
|
ešte mám tvoj mail uložený tak sa spamätaj.
|
Komentář: |
|
Velikost: |
140.07 kB |
Zobrazeno: |
39394 krát |

|
|
|
Návrat nahoru |
|
alpiners2 |
Zaslal: st květen 13, 2009 20:46 pm |
|
|
|
takže to bude trochu inak. že ano......
|
|
|
Návrat nahoru |
|
soso.soso |
Zaslal: st květen 13, 2009 20:48 pm |
|
|
|
ivo profituning napsal: soso.soso napsal: Mam chip.sharana od ivana,vysoka spotreba,na 6tke pri zatazi zacne motor skakat....dakujem....
ked mas nejaky problem s autom, tak by som ti odporucal najprv navstivit mna az potom davat nejaky subor na forum. Chcem sa opytat o ake auto sa presne jedna, ŠPZtku, kedy bola auto upravene a graf z brzdy. Az potom zacnite rozoberat kvalitu mojej roboty. Dakujem!!!!!!!!!!!!!!!!
Keď si mi davnejsie upravoval auto, telefonoval asi sto kráť ,že mam problém -tvoja odpoveď -slušné si ma vyprevadil -že mam pojazdiť a že to bude v poriadku, potom som odišiel do zahraničia pracovať. Keby som ty zavolal po pol roku tak by si povedal asi čo? potom som laboroval sám a natiahol som si oreg. soft naspäť sám ,a čo sa týka toho oreg. softu, keď si mi upravoval Sharana, poprosil som ta aby si mi ho poslal na mail ,pravdaže ten soft, čo si mi poslal, bol z úplne inej riadiacej jednotky, takže profi je profi...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
soso.soso |
Zaslal: st květen 13, 2009 20:53 pm |
|
|
|
alpiners2 napsal: ešte mám tvoj mail uložený tak sa spamätaj.
Spamataj sa ty,ja som od teba nechcel upravený soft ,ja som chcel od teba manuál k winolsu...
Este,ze mas vsetko ulozene....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
alpiners2 |
Zaslal: st květen 13, 2009 21:05 pm |
|
|
|
môžem sem nahodiť všetky
|
Komentář: |
|
Velikost: |
111.96 kB |
Zobrazeno: |
39381 krát |

|
|
|
Návrat nahoru |
|
ivo profituning |
Zaslal: st květen 13, 2009 21:12 pm |
|
|
|
Tak mi das prosim ta tu ŠPZtku auta a napises kedy to auto bolo u nas upravene! No v kazdom pripade sa pytat na posudok na fore sa mi zda uplne divne,hlavne ked nemam ani ponatia o koho sa jedna a o co ti ide.
|
_________________ ivo
profituning.sk
|
|
Návrat nahoru |
|
soso.soso |
Zaslal: st květen 13, 2009 21:23 pm |
|
|
|
alpiners2 napsal: môžem sem nahodiť všetky
Keď ty to spraví detskú radosť ,môžeš ich sem dať úplne všetky, ale nič to nemení na veci, že som od teba nikdy nechcel niake upravene softy...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
alpiners2 |
Zaslal: st květen 13, 2009 21:34 pm |
|
|
|
soso.soso napsal: alpiners2 napsal: môžem sem nahodiť všetky
Keď ty to spraví detskú radosť ,môžeš ich sem dať úplne všetky, ale nič to nemení na veci, že som od teba nikdy nechcel niake upravene softy...
písal som že si chcel softy na chipovanie to za prvé.
chiptuning ti napísal že soft je v poriadku. tak neviem o čo ti ide. ak máš problém s profituningom tak si to rieš osobne a nevypisuj tu nezmysly.
to čo tu vypisuješ vyznieva ako úmyselné poškodzovania dobrého mena firmy.
nemá zmysel k tejto téme viac písať.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
soso.soso |
Zaslal: st květen 13, 2009 21:46 pm |
|
|
|
ivo profituning napsal: Tak mi das prosim ta tu ŠPZtku auta a napises kedy to auto bolo u nas upravene! No v kazdom pripade sa pytat na posudok na fore sa mi zda uplne divne,hlavne ked nemam ani ponatia o koho sa jedna a o co ti ide.
Sharana(BA 116NN) si mi robil už davnesie , presni dátum neviem, možno rok do zadu, problém už mam našťastie vyriešený vďaka foru a hlavne Chiptuningu, normál spotreba ,bez trhania pri záťaži ,teší ma tvoj záujem na fóre ,lebo v mobile to bolo iba ticho alebo mam ešte pojazdiť ,žiadne že, dobehni s tím, skontrolujeme to...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
soso.soso |
Zaslal: st květen 13, 2009 21:55 pm |
|
|
|
alpiners2 napsal: soso.soso napsal: alpiners2 napsal: môžem sem nahodiť všetky
písal som že si chcel softy na chipovanie to za prvé.
chiptuning ti napísal že soft je v poriadku. tak neviem o čo ti ide. ak máš problém s profituningom tak si to rieš osobne a nevypisuj tu nezmysly.
to čo tu vypisuješ vyznieva ako úmyselné poškodzovania dobrého mena firmy.
nemá zmysel k tejto téme viac písať.
keď si za niečo zaplatíš, tak chceš aby to bolo dobre, ale u teba je to asi inač...
máš pravdu ,už nemá zmysel písať k tejto téme...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
dist01 |
Zaslal: st květen 13, 2009 22:09 pm |
|
|
|
je uplne normalni že když máš v háji setrvačník tak když tomu přidáš tak začne třepat myslim jsi že je to tvuj problém a je pravda že jsou tim sharany pověstné je těžké auto nevěří že profituning by udělal takovou zásadní chybu a myslim jsi že chiptuning nelže nemá důvod lahat
|
|
|
Návrat nahoru |
|
ivo profituning |
Zaslal: čt květen 14, 2009 8:26 am |
|
|
|
soso.soso napsal: ivo profituning napsal: Tak mi das prosim ta tu ŠPZtku auta a napises kedy to auto bolo u nas upravene! No v kazdom pripade sa pytat na posudok na fore sa mi zda uplne divne,hlavne ked nemam ani ponatia o koho sa jedna a o co ti ide.
Sharana(BA 116NN) si mi robil už davnesie , presni dátum neviem, možno rok do zadu, problém už mam našťastie vyriešený vďaka foru a hlavne Chiptuningu, normál spotreba ,bez trhania pri záťaži ,teší ma tvoj záujem na fóre ,lebo v mobile to bolo iba ticho alebo mam ešte pojazdiť ,žiadne že, dobehni s tím, skontrolujeme to...
Nevymyslaj si tu taketo veci, ze si mi volal a nieco ine!!!!! Ked si mal nejaky problem, mal si dobehnut a nie riesit to takto. Auto bolo upravovane pred dvoma rokmi a problem zacal teraz?Je pravda,ze teraz by som ho uz upravil celkom inac, clovek sa uci stale,no zasadny problem som tam nenasiel.
Este si zabudol podotknut, ze ked si prisiel do profituningu, tak tam bola uz niekoho modifikacia a nebol tam original! Aspon ja to mam takto uvedene v databaze, musim povedat, ze na auto si vobec nepamätam.
|
_________________ ivo
profituning.sk
|
|
Návrat nahoru |
|
soso.soso |
Zaslal: čt květen 14, 2009 14:30 pm |
|
|
|
ivo profituning napsal: soso.soso napsal: ivo profituning napsal: Tak mi das prosim ta tu ŠPZtku auta a napises kedy to auto bolo u nas upravene! No v kazdom pripade sa pytat na posudok na fore sa mi zda uplne divne,hlavne ked nemam ani ponatia o koho sa jedna a o co ti ide.
Nevymyslaj si tu taketo veci, ze si mi volal a nieco ine!!!!! Ked si mal nejaky problem, mal si dobehnut a nie riesit to takto. Auto bolo upravovane pred dvoma rokmi a problem zacal teraz?Je pravda,ze teraz by som ho uz upravil celkom inac, clovek sa uci stale,no zasadny problem som tam nenasiel.
Este si zabudol podotknut, ze ked si prisiel do profituningu, tak tam bola uz niekoho modifikacia a nebol tam original! Aspon ja to mam takto uvedene v databaze, musim povedat, ze na auto si vobec nepamätam.
Nič sa nezmenilo, presne takýto istý prístup si mal aj vtedy ,vôbec nič ústretové, daj peniaze a neotravuj.
Máš pravdu, zásadný problém to nieje ,papalo ,trhalo ,ale hlavne že jazdilo, ale predsa ,nezasadni problemik si tam našiel aj ty.
Pre informáciu ,áno druhu úplne inú modifikáciu som ty daroval z úplne inej riadiacej jednotky ktorú som doniesol v ruke a bola z auta chipovaneho v Nemecku.
Pre druhu informaciu,3/4roka som strávil v nemocnici po motonehode a pol roka som makal v Nemecku, a jazdil som min. ešte tri auta ,takže čo vlastne chcem, po tej dobe, že?
Ušla ty pointa, týmto všetkým som si chcel dať iba auto do poriadku , čo sa mi aj podarilo, a ako čítam tak s tvojou pomocou by sa mi to nikdy nepodarilo, bohužiaľ mam dolezitejsie povinnosti ,a nemám čas na takéto bezduché slovíčka.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
ivo profituning |
Zaslal: čt květen 14, 2009 14:52 pm |
|
|
|
Nikdy si u mna nebol,ze mas nejaky problem,tak tu nepis hluposti!!!! Kazdy kto pozna nasu firmu,tak vie,ze pristup ku zakaznikom mame fakt dobry. Nebudem sa bit po hrudi, ze aj ja nemozem urobit chybu, nie som vseved, no este nikdy som neposlal zakaznika s nejakym problemom do pi....
Ten kto ma pozna a nieco so mnou robi,alebo robil, si myslim, ze to moze len potvrdit.
Viac ja k tejto teme vyjadrovat nebudem.
|
_________________ ivo
profituning.sk
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út květen 06, 2025 11:31 am
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|