|
Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » EDC17CP52 |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
anydraj |
Zaslal: pá září 11, 2015 6:10 am |
|
|
|
kubrt napsal:
Co je to za vůz jsem již psal,ale budiž.
Peuget boxer 2010, 3,0l ,107kw
motor F1c víc nepřečtu,jelikož je číslo motoru vyrezlé.
Štítek na karoserii ,taky moc neřeší a doklady (TP)tenhle
vůz zatím nemá.
Ja jsem te nechtel napadat, jenze kdyz nenapises udaje o vozidle,
tak v Peugeot Sedre se nemam ceho chytnout.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá září 11, 2015 6:19 am |
|
|
|
Téměř všechny automobilky už nějakou dobu(několik let) zpřístupnují data oprav na online serverech. Ovšem chtějí za to peníze, což mi přijde zcela logické , protože kubrt taky to nedělá zadarmo že ? Jenže u nás je hodně kubrtů , kteří jedou systémem MINIMAX (s minimálními náklady dosáhnout maximálního zisku) a tím pádem než by si zaplatili třeba 500 za tovární dokumentaci ke konkretnimu vozu, tak radši píšou po forech a volají semtam.....
pokud to Kubrte nevíš, tak nevím jak chceš opravovat nová auta ??
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: pá září 11, 2015 7:15 am |
|
|
|
... Kubrt k tomu dojde, doba off-line databází ke stažení je pryč. Zatím měl štěstí, že to řešil někdo před ním.
Na tu jednotku bacha - neuvěřitelná vzácnost ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kubrt |
Zaslal: pá září 11, 2015 21:15 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: Téměř všechny automobilky už nějakou dobu(několik let) zpřístupnují data oprav na online serverech. Ovšem chtějí za to peníze, což mi přijde zcela logické , protože kubrt taky to nedělá zadarmo že ? Jenže u nás je hodně kubrtů , kteří jedou systémem MINIMAX (s minimálními náklady dosáhnout maximálního zisku) a tím pádem než by si zaplatili třeba 500 za tovární dokumentaci ke konkretnimu vozu, tak radši píšou po forech a volají semtam.....
pokud to Kubrte nevíš, tak nevím jak chceš opravovat nová auta ??

Sleduji Tě poměrně dlouhou dobu,ty mít fousy ,tak se k tobě modlím.Já bláhovej si myslel,že tohle je forum
...........ne nebudu s tebou zabředávat do jalových debat.Měj se fajn.P.S. na tvoje další invektivy,nebudu
reagovat.
Kari tobě ještě jenou děkuji a
ta jednotka je úplně nová,asi můj předchůdce s tím bojoval.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so září 12, 2015 6:15 am |
|
|
|
To je hezké že mně sleduješ, já třeba tebe nesleduji vůbec
Pokud se ti názor že se dají schémata i koupit nelíbí, tak to docela chápu, jak jsem již řekl , varianta za informace zaplatit ja až ta poslední že ? Ale měl bys to spíše brát jako nasměrování , nebo sis představoval že za tebe někdo ten online zaplatí sám a schéma ti stáhne za děkuju ? Nebo v práci po šichtě ?
A ted prosím nějakou ohranou písničku o forech, pomoci bližnímu , hlavně o tom , jestli za tu práci dostaneš zaplaceno a nebo jestli je taky jen dobrý skutek pro bližního ....
http://www.peugeot-plzen.cz/service-box-jak-se-zaregistrovat
Na portálu je možnost využít dva druhy služeb: - Služby zdarma : Sem patří vyhledávání náhradních dílů - Placené služby : Sem patří technická dokumentace, jako jsou normohodiny, pracovní postupy, elektrická schémata a pod...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st květen 28, 2025 9:20 am
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|