|
Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » 3U0 920 842 D nejde tacho |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
vaha |
Zaslal: pá srpen 21, 2015 8:11 am |
|
|
|
Lukas001 napsal: vaha, máš se mnou nějakej problém? Co potřebuješ vědět? Vož se laskavě po někom jiným, seš mistr, co spravil pár RB8, tak se bij v prsa a na mě už laskavě nereaguj, děkuji!!! 
Potrefená husa? Hele pár RB budikyu jsem už opravil a problém byl vždy u těch budiku, kde už se to snažil někdo opravovat nahráním jinýho neoriginálního dumpu, to prostě nefunguje a akorát se to dokurví!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukas001 |
Zaslal: pá srpen 21, 2015 8:25 am |
|
|
|
Hele ty housere, blb co mi dovezl auto s def, kdy si chtěl vyčíst pin, to chtěl honem spravit, což Commanderem nešlo, tak jsem chtěl porovnat soubory, eto vsjo. Potřeboval honem jezdit, tak jsem udělal off a jel do prdele, že dojede později. Chápu že jsi nejlepší, tak si to nech pro sebe a nedrškuj, když nechceš napsat k tématu. Je to tvá volba, nic ti nevyčítám, nevím, že bych ti někdy uškodil (tudíž nevím, proč se do mě sereš) a jestli máš nějakej problém se mnou, tak povídej. A jestli si jen honíš ego, tak jo, posluž si...
|
_________________ Vím přesně, co s tím je...je to rozbitý!!!
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: pá srpen 21, 2015 8:38 am |
|
|
|
Lukas001 napsal: Hele ty housere, blb co mi dovezl auto s def, kdy si chtěl vyčíst pin, to chtěl honem spravit, což Commanderem nešlo, tak jsem chtěl porovnat soubory, eto vsjo. Potřeboval honem jezdit, tak jsem udělal off a jel do prdele, že dojede později. Chápu že jsi nejlepší, tak si to nech pro sebe a nedrškuj, když nechceš napsat k tématu. Je to tvá volba, nic ti nevyčítám, nevím, že bych ti někdy uškodil (tudíž nevím, proč se do mě sereš) a jestli máš nějakej problém se mnou, tak povídej. A jestli si jen honíš ego, tak jo, posluž si... 
Já problém nemám, ale evidentně máš nějaký problém ty A hlavně neřikám že jsem NEJLEPŠÍ
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: pá srpen 21, 2015 8:50 am |
|
|
|
Je to vsechno o lidech.Mel jsi ho poslat do prdele hned, kdyz rekl,
ze potrebuje jezdit.
Bud oprava a pocka, nebo at jde na vlak.Tyhle posilam pryc,
protoze si mysli, ze dnes udela kazdej opravu na pockani za 5 kacek.
A vubec si neuvedomuje zavaznost problemu.
Ani nemuze, protoze vubec nevi, ze tam muze byt nejaka elektronika.
Ziji porad v dobe S105.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukas001 |
Zaslal: pá srpen 21, 2015 8:53 am |
|
|
|
Neříkáš, ale myslíš, to je ještě horší Já problém nemám, ale jestli o nějakým víš, tak se poděl!! Teď vážně, omlouvám se ti, že jsem si dovolil požádat o soubor RB8. Hrozně mě to mrzí, tak mi to promiň. Zkusím to už fakt nikdy neudělat
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukas001 |
Zaslal: pá srpen 21, 2015 8:56 am |
|
|
|
anydraj napsal: Je to vsechno o lidech.Mel jsi ho poslat do prdele hned, kdyz rekl,
ze potrebuje jezdit.
Bud oprava a pocka, nebo at jde na vlak.Tyhle posilam pryc,
protoze si mysli, ze dnes udela kazdej opravu na pockani za 5 kacek.
A vubec si neuvedomuje zavaznost problemu.
Ani nemuze, protoze vubec nevi, ze tam muze byt nejaka elektronika.
Ziji porad v dobe S105.
Chtěl to honem spravit a asi ti nemusím říkat, jak dlouho trvá immo off... Zaplatil, co jsem si řekl a hodně, tak ať si dělá co chce. Já mu to neposral, akorát se tady řeší, kdo ho má většího...
A jestli dojede, to je jeho věc...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
djspike |
Zaslal: pá září 11, 2015 20:12 pm |
|
|
|
Lukas001 napsal: vaha, máš se mnou nějakej problém? Co potřebuješ vědět? Vož se laskavě po někom jiným, seš mistr, co spravil pár RB8, tak se bij v prsa a na mě už laskavě nereaguj, děkuji!!! 
No aspon se to netestuje na autech jinych...
Me vice pobavilo krabicka na B5 a nebyl cas nahrat jiny dump (nastesti za ty tri dny)
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt srpen 07, 2025 18:49 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|