Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  AR 156 2.4 JTD 100kw špatně udělaná mapa?
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

AR 156 2.4 JTD 100kw špatně udělaná mapa?

Autor Zpráva
Petr123
Zaslal: po duben 27, 2015 15:20 pm Citovat
Zdravím forum.Jen tak ze zvědavosti jsem si koupil kabel KWP2000+ že testnu na mém autě co to provede když se načipuje protože jsem s tím nikdy nejel čipnutým.No na netu jsem koupil i nějaké mapy ale moc se mě to nezdá.Auto sice jede podstatně lépe už od spodu oproti origo to jede snad o 50% lépe ale mám obavu co to udělá s motorem když to třeba není profesionálně udělaný.
Bratr má stejnou motorizaci a už to koupil zřejmě načipovaný protože mu to tahá víc .
Můžete někdo prosím prohlédnout nastavené hodnoty pro turbo a naftu nebo co je tam špatně že bratrová dává tlak na turbu až 2.8 a moje max. 1.8 jak s origo mapou tak s tou koupenou.Přikládám obojí jedna je moje uložená z jednotky a ta druhá je verze označená jako pro.

Předem děkuji.

http://uloz.to/xdLLcP87/pro-ver-rar

http://uloz.to/xurfnTDi/original-zaloha-rar
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
K
Zaslal: po duben 27, 2015 16:29 pm Citovat
A nemáš už náhodou vybráno?? http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=13354
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Petr123
Zaslal: po duben 27, 2015 16:45 pm Citovat
Nějak nechápu.Co vybráno?Se tady může zadat jen jeden dotaz nebo nevím.Navíc toto fórum to nevyřešilo nijak a ani nepomohlo.Chlapec se musel postarat sám pak.
Ten odkaz co jsi sem dal jsem psal za kámoše který si dojebal řj se softem který tam nahrál a nepatřil pro ni.Nic víc s tím nemám společného.Nakonec někoho sehnal z Liberce kdo mu prodal už načipovanou jinou a jeho si ponechal na opravu.
Tady píšu o mém autě a ne o škodárně.
DIGI-DELETED
Zaslal: st duben 29, 2015 6:41 am Citovat
problem fora je . že to založili lidé kteří mají něco v hlavách a s tuningem začali v dobách kdy nejlevnější vybavení přišlo na čtvrt milionu..

bohužel nechali toto forum otevřené pro kohokoliv a tím pádem se zde přestalo veřejně radit , všechno probíhá přes soukromé zprávy.

dneska si kdekdo díky dementním spekulantům , co pašujou kabel z číny se ziskem misky rýže, koupí flasher za cenu půl nádrže paliva a chtěl by najednou taky začít ty auta si sám čipovat..

otázkou zůstává , proč by ta první skupina měla radit té druhé , kteří za prvé neinvestovali ale jen chtějí těžit, za druhé nepřemýšlí a jen žebrají rady a návody..

má to logiku ??

Zaslal: st duben 29, 2015 6:46 am Citovat
Já to nechci nikde a nikam pak prodávat,jde jen o moje auto protože jsem to chtěl vyzkoušet.Jede to super s tím co jsem tam dal ale chtěl jsem po zdejších kdo tomu rozumí o nahlédnutí co a jak tam je špatně protože mapa je koupená z netu.A jak sám píšeš tak od někoho kdo se tím živí ta mapa na netu jen tak na prodej za pár korun nebude.

To co já dělám za práci mě stačí a na tohle už nemám čas protože upravit tu mapu jak jsem do ní koukal nebude jen tak a učit se to snad ani nechci.Je tam několik map a nevím ani která je na co a kterou musím upravovat a kterou ne. Smile
kluso
Zaslal: st duben 29, 2015 7:08 am Citovat
Ty to asi nechápeš. Tohle se prostě zadara nedělá.Pokud chceš kvalitní upravu tak ti tady jistě rádi poradí na koho se obrátit a auto tam dovez. Nebo prostě čti recenze.
Prostě nemůžete snad ani myslet vážně,že si koupíte čínskej kabel a budete si ty auta dělat sami
a když něco nepůjde tak vám někdo kdo nad tím strávil spoustu hodin hned poradí .
Petr123
Zaslal: st duben 29, 2015 7:13 am Citovat
No tak ono všechno funguje,problém s ničím nemám.
Zato že se dřív čínský kabel neprodával za litr já přeci nemůžu.
Petr123
Zaslal: st duben 29, 2015 7:14 am Citovat
Žádám admina o smazání příspěvku a i mojí registrace.K ničemu to tu nevede a pro normální nezainteresované lidi to tu nemá význam.Děkuji.
Matias
Zaslal: st duben 29, 2015 8:35 am Citovat
Petr123 napsal:
No tak ono všechno funguje,problém s ničím nemám.
Zato že se dřív čínský kabel neprodával za litr já přeci nemůžu.

To jsi pochopil špatně.
Nejedná se o čínský kabel. Lidi, kteří to myslí vážně, tak kupují většinu věcí originál a ještě nemluvě o poplatcích za roční update.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
K
Zaslal: st duben 29, 2015 9:05 am Citovat
A potom přijde příserník a chce všechno zdarma vyloudit.
Co se týká fóra nevím jak to přesně funguje, ale založil ho dieselpower / i spravuje/ a adminem/ který je fajn/ je v podstatě Xtuning. Takže všechny informace které si zde po soukromých zprávách vyměníte, jdou k těmto firmám, které tím pádem ani nepotřebují nic vymýšlet.
Pokud opravdu chcete radu je lepší napsat odkud jste a doufat, že někdo schopný v okolí bude ochotný a váš problém za nějaký peníz vyřeší. Pokud nejste pouze společenský odpad, jak je to dnes běžné a chcete do své práce investovat, můžete i vy býti přínosem pro vašeho rádce. Vím o čem píši, s hodně lidmi zde mám dobré vztahy, a myslím, že je to oboustraně přínosné. :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st červen 25, 2025 22:38 pm