Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  A8 4,2i 2003+ 4E0 920 900E
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

A8 4,2i 2003+ 4E0 920 900E

Autor Zpráva
cervenyxp
Zaslal: st březen 25, 2015 7:36 am Citovat
Pojmy dojmy , opičky banány.

Prostě děs, běs.

Nevznesl jsem dotaz za kolik mi to kdo udělá ale technický dotaz.
Nevidím důvod proč většina dotazů tu končí právě u financí.

Doporučuji toto fórum předělat a udělat z něj inzerci "udělám za". Protože pak tu číst takové nesmysly : "auto kamaráda, moje auto" a hanění mnoha uživatelů je o ničem. Většina z Vás nemá ponětí o pozadí proč se to dělá tak jak se to dělá.

Viz tato plečka : Závada vznikla až na place a z důvodu omezených financí a prodělku se hledá nejlevnější varianta.

A když už jsme u toho nebýt většiny takových co tu nejvíc křičí, mám o 90 procent zbytečný práce méně ( vypnuté EGR, imma, mizerný tunning mapy a přetočený tacha).

Vznikem nového občanského zákoníku došlo k přenesení Vaší odpovědnosti na jiné a vy rejžujete a nacpávate si kapsičky a za Váma pohroma. Ale to už nikdo z Vás nevidí.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: st březen 25, 2015 9:05 am Citovat
kdo vy ?
po mně opravuješ stočený tacha , špatný mapy a nebo egry ? nebo po kom ?
jak chceš opravovat stočený tacha , když si sám neumíš tacho na audi upravit ?
viz závada vznikla na place, tak možná vznikla tak že jsi chtěl sám opravit ty kilometry po někom a dostalo se to do stavu že jsi to nějakým klonem posral, a ted chceš radu jak to opravit po těch,. po kterých to jako opravuješ? viz 90% práce jak píšeš ?
mně se ještě nestalo aby samo od sebe na place lehlo tacho , vždycky to bylo trochu jinak....
jinak pokud majitel audi a8 nemá finace na opravu , tak to potom jedině rada zakoupit škodu favorit.

ještě by mně zajímalo jak opravuješ ty mizerný mapy ? to jako stáhneš čínakabelem soft a někomu ho pošleš na posouzení ? a ten někdo v rámci svého výdělku ti každý soft zkritizuje a víc nakrmí , aby to jako vypadalo že to umí líp ten" tunynk" ?

Zaslal: st březen 25, 2015 9:10 am Citovat
Nevim co se ti nelíbí?Psal jsem ti proč to tak je a navrhnul dvě řešení >> zajeď do audi a nech si to odblokovat nebo že ti to vyřeším?pak je ještě třetí jeď do audi a kup si nové stojí 20+ kkč. Jenže jsme zase u toho hledá se nejlevnější řešení, protože se to stalo nebohému bazarníkovi co teď vůbec neprodává omylem na place. Ale že člověk který to umí vyřešit do toho investoval mrtě svého času,nervu(tím myslím opravdu hodně co si nějaký hejl z bazaru neumí představit, protože mu stačí jen plácat hubou a inkasovat)o investovaných financích nemluvim, to už ho nezajímá a myslí si že ho chce jen odrbat protože kurva co si to dovluje říct si za to tolik peněz když tady byl sotva půl hodiny... Škoda že tá osma ještě neni v dehtu v osmiválu...
Laughing Laughing Laughing Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Janosik93
Zaslal: st březen 25, 2015 21:23 pm Citovat
Založen: 26.2.2009 Příspěvky: 727 Bydliště: Spišská Nová Ves, Slovensko
pokial budu kradnute budiky, tak ti to povie tester hneď Smile
interpol zoberie len tie. u tychto starych aut neriešia už cele auto, len tu časť, ktoru si chel prisposobiť. mal som par takych pripadov , a nebol to nikdy problem.... maximalne si bude musieť zohnať druhe budiky . Ak povie, že ich kupil v polsku niekde na vrakači, nebude problem. ako som pisal, prisposobenie v audi cca do hodiny Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
anydraj
Zaslal: čt březen 26, 2015 8:52 am Citovat
Koukam, panovy nerika nic CS ochrana.
Jo to bude jak u stary octy, udelam na parkaci.Se nedivim Digimu
Jen vic takovych.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so červen 07, 2025 12:01 pm