Obsah fóra checksum.cz » BAZAR - Prodám/Koupím » P: Galletto flasher |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
Gandalf |
Zaslal: út listopad 11, 2014 18:16 pm |
|
|
|
Prodám OEM EU Galletto V54. Plně funkční s kompletním příslušenstvím, není potřeba USB dongle ani posouvat čas v PC - vše maká jako originál!!. Aktuálně nevyužit! Jen jeden kus a více jich nebude! Blíže přes SZ
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tpower |
Zaslal: út listopad 11, 2014 19:49 pm |
|
|
|
Gandalf napsal: Prodám OEM EU Galletto V54. Plně funkční s kompletním příslušenstvím, není potřeba USB dongle ani posouvat čas v PC - vše maká jako originál!!. Aktuálně nevyužit! Jen jeden kus a více jich nebude! Blíže přes SZ
Prvni prispevek a hned prodavas klon??!! Proc by nebyl? V cine jich maj spoustu ...
|
_________________ www.tdichip.cz, www.tpower.cz
oficiální zastoupení EVC pro ČR a SR
WinOLS, OLS300, BDM100, BSL100, CMD, FGTech, Byteshooter, Abrites, tPower dyno ...
|
|
Návrat nahoru |
|
Gandalf |
Zaslal: út listopad 11, 2014 19:56 pm |
|
|
|
Pokud nechceš koupit, tak co sem lezeš a píšeš? Nejde o žádnou Čínu
Chci prodat co nevyužívám jinak nemám proč tu psát a být aktivní.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mtsk |
Zaslal: út listopad 11, 2014 20:25 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út listopad 11, 2014 20:27 pm |
|
|
|
Nejsi aktivni jen zneužíváš,dej si to na aukro nebo jinej portál,neser to sem a neměj hloupé kecy,prodáváš klon bezesporu a jak to nazveš je jen na tobě,si pohopouhý kševťák s čínskou veteší nic víc a těch je plnej net nevyužitejch,nepoužitejch sraček...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
tpower |
Zaslal: út listopad 11, 2014 20:33 pm |
|
|
|
Gandalf napsal: Pokud nechceš koupit, tak co sem lezeš a píšeš? Nejde o žádnou Čínu
Chci prodat co nevyužívám jinak nemám proč tu psát a být aktivní.
Ano, nechci koupit a taky nepodporuju a ani nebudu podporovat cinsky klony, proto pisu!
Vzhledem k tomu ze pises ze maka jako original, tak se tezko bude jednat o original, nebot u originalu se NIKDY nemusel posouvat cas. Takze se uklidni a kdyz uz to mas jako prvni prispevek, tak by ses mel taky umet chovat.
Na aukru prodas, spousta lidi si chce "zadarmo" upravit svoje auto, pak sousedovo a par dalsich po vesnici a stat se profesionalnim upravcem za par kacek protoze jsme vsichni drahy ...
|
WinOLS, OLS300, BDM100, BSL100, CMD, FGTech, Byteshooter, Abrites, tPower dyno ...
|
|
Návrat nahoru |
|
Gandalf |
Zaslal: út listopad 11, 2014 21:49 pm |
|
|
|
Tak znova pro natvrdly, nejde o čínu a nekšeftuju s tim!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tpower |
Zaslal: út listopad 11, 2014 22:46 pm |
|
|
|
Gandalf napsal: Tak znova pro natvrdly, nejde o čínu a nekšeftuju s tim!
Hod foto a cislo interface a datum vyprseni subscription, pak se mozna nekdo ozve ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Gandalf |
Zaslal: st listopad 12, 2014 0:09 am |
|
|
|
Tak pro pár zvědavých několik doplňujících faktů:
- Interface koupen cca před 10 měsíci jako doplňkový flasher, nyní nevyužit resp. nahrazen
- nejde o čínský výrobek, kvalita na Ho...
- Zároveň nejde o originál, což několik z Vás bystrých poznalo z inzerátu
- neprodávám čínu obecně a to jsem taky jasně naznačil v původním inzerátu - prodávaná věc je jen jedna a nikdy toho nebudu mít víc!
Moje přítomnost zde je jen za účelem něco prodat co by se tady mohlo někomu hodit a u mě je nevyužito s tím, že prodávaná věc je 100% funkční!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tpower |
Zaslal: st listopad 12, 2014 0:44 am |
|
|
|
Gandalf napsal: Tak pro pár zvědavých několik doplňujících faktů:
- Interface koupen cca před 10 měsíci jako doplňkový flasher, nyní nevyužit resp. nahrazen
- nejde o čínský výrobek, kvalita na Ho...
- Zároveň nejde o originál, což několik z Vás bystrých poznalo z inzerátu
- neprodávám čínu obecně a to jsem taky jasně naznačil v původním inzerátu - prodávaná věc je jen jedna a nikdy toho nebudu mít víc!
Moje přítomnost zde je jen za účelem něco prodat co by se tady mohlo někomu hodit a u mě je nevyužito s tím, že prodávaná věc je 100% funkční!
Tak pro tebe - bud je to original, nebo ne a je to proste klon a je fuk jestli z Ugandy nebo z Ciny ... proste neoriginal!
Tvoje pritomnost je zde ode dneska a jen ve snaze tento - nazyvejme to tedy po tvem - neoriginal prodat, zadny jiny prinos pro nekoho jineho a ver ze kdo neoriginal chtel, uz ho ma a v CR to prodavaj snad uz i ve vecerkach vietnamci za par kacek a taky je to, ver nebo ne, v ramci moznosti 100% funkcni ... apropo, ani original neni 100% funkcni
A ted do mne ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st listopad 12, 2014 6:28 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Gandalf |
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:21 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: http://car-prog.com/
co dodat ...  ¨
Vedle, pokud vím, tak toto potřebuje USB dongle pro svojí funkčnost.
Nicméně, když už jsi začal tou reklamou, tak prodávaný HW byl koupen zde http://www.tunertool.com/
tpower: original galletto taky máme a až na nějaké mouchy šlape perfektně, resp. když odmyslím podporu Paradoxně človíček z tunertool podporuje svoje výrobky lépe, než Ital u origa
Nechci tady řešit klon neklon, prostě to prodávám, protože mi to tady zbytečně leží. Pokud má někdo problémy s klonama, tak si prosím založte vlastní vlákno.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:34 am |
|
|
|
problém s klonama máš ty když to prodáváš ne ? a keců o galettu europe vs galettu china je na MHH bezpočet, mnoho šikulů vydává čínu za eu..
obzvláště ti kteří si za účelem prodeje zařídí nový nick ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
Gandalf |
Zaslal: st listopad 12, 2014 9:54 am |
|
|
|
Co to tady meleš, já žádný problémy s tím co prodávám nemám, jen mi to tu leží a někomu by to mohlo slušně posloužit - nic víc. Je mi úplně jedno co se kde píše, to co prodávám, je plně funkční bez žádných problémů.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
eazy20 |
Zaslal: st listopad 12, 2014 12:43 pm |
|
|
|
Prave tunertool ma cinsky klon,a tvrdi ze portugalsky
|