|
Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » kontola mapy |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
amigo |
Zaslal: st říjen 15, 2014 8:08 am |
|
|
|
ruzovypeugeot napsal: Díky hrozně moc. Hned zítra to tam nahrajem. Doufám že to turbo ještě něco vydrží kdoví jak to tam bylo dlouho, dneska jsme zjistili z diagnostiky že v jednotce je nalítáno 370 000km (na tacháku samozřejmně 170 000km)  zasraný Áčka  ..
Či to nohodou nakoniec nestočil ten tvoj kamoš
|
_________________ Vcds,OP-com,,Autoscop 4.Bee prog.UPA prog,Nec prog,-705-711-908 prog.KTS560,Texa, Focom.Bosch esi2,Autotuner,PCM flash,ioterminal,,Bmw comander,weller atď.
|
|
Návrat nahoru |
|
ruzovypeugeot |
Zaslal: st říjen 15, 2014 16:07 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: """mi kamarád co dělá tachometry stáhl mapu...""".
a co kamarád , ten na té zmrdovině nemá žádný podíl ? myslím celkově.
myslíš že by taky ten "kamarád" co dělá ty zmrdoviny taky zasloužil moloták , nebo jeho se to netýká a ostatních ano ???
tuhle mi jeden stáčeč vyprávěl jak on nic , on jenom za peníze udělá co podvodníček bazarníček požaduje, a vlastně za nic nemůže...
alibismus jako prase.
p.s. chlapy mně fakt nevzrušují , ale dementi co neumí česky a chtěj ladit auta ty mně rajcujou jako nic jiného 
Je mi to u prdele, ať si každej vydělává jak chce a tím co umí. Jde mi o to že tyhle bazary furt melou o garanci najetých kilometrů a hovno hovno slavný soude. Kamarád sice dělá tachometry, ale aspoň je mi schopnej trochu pomoct a né jak ty akorád žvanit o hovnech a užitek žádnej. A co si budeme povídat taky ti jde o prachy když tu z 80% lidí děláš uplný idioty aby ti nelezli do zelí a nesnižovali ceny. Chiptuning jsem nikdy dělat nechtěl to je jen tvůj debilní výmysl. A vůbec jděte se se svým slavným chiptuningem vysrat, protože když čtu co některé chiptuningové firmy píšou za bláboly, tak bych za to nikomu nedal ani korunu. Děkuju těm co mi pomohli a už si nedovolím nikdy rušit, protože díky DIGIMU ,a jemu podobným zakomplexovaným dementům co si myslí, že když trochu něco umí jsou lepší než ti ostatní co třeba umí něco jiného, tohle forum stojí za hovno!!!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt říjen 16, 2014 7:08 am |
|
|
|
máš pravdu , stojí to za hovno,
zamysli se nad pojmem výměna informací a pokud máš co nabídnout , no problém
jinak sám si sobě cracklým softem auto naladím a to jen proto že mi o prachy NEJDE
no a kamarád co dělá ty tachometry taky nelže , flasher se běžně používá na tachometry.
klucí nějak se v tom ztrácíte...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
FandaTDI |
Zaslal: so listopad 15, 2014 0:11 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: """mi kamarád co dělá tachometry stáhl mapu...""".
a co kamarád , ten na té zmrdovině nemá žádný podíl ? myslím celkově.
...
Neříkam, že ta poznámka je úplně od věci (sám tohle nemam rád, km jsem přepisoval jednou a to u budíků, co jsem prodával do jinýho auta... ale popravdě mě to tak jako tebe fakt nevzrušuje, sám to těžko všem vysvětlim, tak aspoň pro mě jsou km to poslední, co při koupi auta řešim ... ), ale přijde mi to jako vinit naše supermarkety za kvalitu potravin (=krátkozraký...), což mě se*e teda víc než nějaký s prominutím "zaje*aný" km - je to totiž o tom "stádu", který na to tvoří poptávku ... Proč jsme asi "popelnice Evropy" a proč i v tom Polsku (odkud se k nám spousta toho odpadu vozí...) je to zboží kvalitnější? Protože tam ty supermarkety vědí, že jim ten "o desetník levnější" odpad prostě nikdo kupovat nebude a basta ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út květen 13, 2025 8:21 am
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|