Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  kontola mapy
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další

kontola mapy

Autor Zpráva
ruzovypeugeot
Zaslal: so říjen 11, 2014 8:03 am Citovat
Zdravím chlapy, pře týdnem jsem si koupil Alfu 156 1.9 jtd 85 kw a přijde mi že to na 85kkw jede až moc a dost to smrdí tak mi kamarád co dělá tachometry stáhl mapu. Mohl by se mi na tu mapu někdo podívat a říct jestli to je chip nebo ne, popř. jestli je udělanej tak aby nezničil motor?

http://uloz.to/xwcMdSnZ/a156740-242

heslo: abcd
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
acryll
Zaslal: so říjen 11, 2014 9:06 am Citovat
upravene to je, o kvalite upravy nemoze byt rec
medzi upravenou a neupravenou castou je dost velky skok, ale to je jeden z tych mensich problemov

Zaslal: so říjen 11, 2014 15:41 pm Citovat
Takže nahrát originál ? Auto letí jako střela a spotřeba je taky celkem pěkná, jen to trošku smrdí ale nehulí to.
acryll
Zaslal: so říjen 11, 2014 17:57 pm Citovat
namontuj si budik tlaku turba a mozno ta prekvapi co sa tam deje
radsej to upravit so vsetkou paradou, nech to funguje a nech je to cajk Wink

Zaslal: ne říjen 12, 2014 7:21 am Citovat
ruzovypeugeot napsal:
Zdravím chlapy, pře týdnem jsem si koupil Alfu 156 1.9 jtd 85 kw a přijde mi že to na 85kkw jede až moc a dost to smrdí tak mi kamarád co dělá tachometry stáhl mapu. Mohl by se mi na tu mapu někdo podívat a říct jestli to je chip nebo ne, popř. jestli je udělanej tak aby nezničil motor?

http://uloz.to/xwcMdSnZ/a156740-242

heslo: abcd

pověz mi prosím jak ten čip přišel k označení 156740-242 ?
flasher to přeci takhle neoznačí a člověk který neví co je číslo sw to taky tak neoznačí, označí to ecm při hledání driveru...
jestli to náhodou není nějaký tvůj a nebo kamarádovo výtvor ála black ecm ?
aspoň to příště napiš po pravdě že jste něco spáchali a nevíte co ..
znělo by věrohodněji než tahle pohádka

pýča anebo píča je to samé , stejně jako chlapy a nebo chlapi.. Mr. Green

Zaslal: ne říjen 12, 2014 18:21 pm Citovat
Jestli ti to udělá dobře tak to bylo přesně takhle: 1.Kámoš mi stáhl mapu a já jsem si opsal info o jednotce 2. jsem na netu dlouho zkoumal v čem se to dá otevřít a našel jsem ecm 2001 docela práce mi dalo pochopit jak te to s těma driverama ale povedlo se (hlavně díky tutoriálům na you tube Very Happy díky tomu jsem pochopil že 740 je jednotka a 242 soft ) 3. když jsem to otevřel zjistil jsem že z toho vím uplný kulový tak jsem to dal sem a ten soubor jsem takhle pojmenoval ručně (klávesou F2) já podle driveru nikoliv ecm. Narozdí od některých mamlasů se totiž prvně snažím hledat a vyřešit problém sám, a když si nevím rady, pak teprve zakládám téma na fórech. Tak mi DIGI promiň to nezdvořilé jednání, že jsem si dovolil ten soubor tak pojmenvat chtěl jsem jen usnadnit vybírání driveru. Příště se bude jmenovat třeba: "fotka pyči mojí mladý".
DIGI-DELETED
Zaslal: po říjen 13, 2014 8:47 am Citovat

pohádko vol.1 zněla líp

fotku píči klidně pošli , ještě jsem nikdy žádnou píču nefotil.. to fotí jenom chlapY.. Laughing

Zaslal: po říjen 13, 2014 13:25 pm Citovat
DIGI-DELETED napsal:

pohádko vol.1 zněla líp

fotku píči klidně pošli , ještě jsem nikdy žádnou píču nefotil.. to fotí jenom chlapY.. Laughing

Koukám zě tě ti "chlapY" s tvrdým nejak vzrušují, ale za svoji orientaci nikdo nemůže. Nebo nevím co s tím máš ? Pravděpdobně by ses měl asi vrátit na základní školu protože : " Zdravím (koho co) chlapY." to je jako: "Zdravím (koho co) pánY." takže, a to ti řekne i každý malý třeťák, píšeme tvrdé y.
exotus
Zaslal: po říjen 13, 2014 17:49 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
mY co to máme ze základky kurva díl tak si píšem co chcem a bolševikovi to bylo taky prdel hlavně že to kádrově zapadalo frájo....
Myslím že nejsme na hodině mluvnice ale lehce v jiném oboru a napadat se složitostma češtiny je od věci...
I když chlap s tvrdým je vždycky víc hrdina Mr. Green

To pinkpežot: myslím že máš chybu ty,protože oslovuješ chlapi (5.p),nevidíš chlapy (4.p) Embarassed Wink a to sem tupec na češtinu...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ruzovypeugeot
Zaslal: po říjen 13, 2014 18:19 pm Citovat
Uznávám, tupec jsem totální. Zpátky k tématu - Dneska jsme to napíchli na diagnostiku a tlak turba lítá jak střelená sviňa a všiml jsem si že turbo vydává pod plným plynem okolo 1900 otáček zajímavé zvuky - jakési oscilování normálního zvuku turba. Takže sháním origo mapu, neví někdo kde sehnat nebo nemá někdo ? Smile
acryll
Zaslal: po říjen 13, 2014 18:29 pm Citovat
to bolo vazne necakane Laughing
http://leteckaposta.cz/678847004
a nabuduce ziadne vtakoviny ! Wink

Zaslal: po říjen 13, 2014 18:48 pm Citovat
Díky hrozně moc. Hned zítra to tam nahrajem. Doufám že to turbo ještě něco vydrží kdoví jak to tam bylo dlouho, dneska jsme zjistili z diagnostiky že v jednotce je nalítáno 370 000km (na tacháku samozřejmně 170 000km) Very Happy zasraný Áčka Smile..
tpower
Zaslal: út říjen 14, 2014 21:20 pm Citovat
Nj, koupis v ackach a divis se stavu auta, motoru i obsahu jednotky ... Very Happy

ruzovypeugeot
Zaslal: út říjen 14, 2014 22:29 pm Citovat
tpower napsal:
Nj, koupis v ackach a divis se stavu auta, motoru i obsahu jednotky ... Very Happy

Ani se nedivím, vím jak to chodí v týhle posraný zemi co se aut týče, do áček už nikdy jedině s moloťákem v ruce.
DIGI-DELETED
Zaslal: st říjen 15, 2014 7:36 am Citovat
"""mi kamarád co dělá tachometry stáhl mapu...""".

a co kamarád , ten na té zmrdovině nemá žádný podíl ? myslím celkově.

myslíš že by taky ten "kamarád" co dělá ty zmrdoviny taky zasloužil moloták , nebo jeho se to netýká a ostatních ano ???

tuhle mi jeden stáčeč vyprávěl jak on nic , on jenom za peníze udělá co podvodníček bazarníček požaduje, a vlastně za nic nemůže...
alibismus jako prase. Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

p.s. chlapy mně fakt nevzrušují , ale dementi co neumí česky a chtěj ladit auta ty mně rajcujou jako nic jiného Wink

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út květen 13, 2025 11:28 am