Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Octavia 2 immo |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
Bradytec |
Zaslal: st srpen 06, 2014 22:17 pm |
|
|
|
Chci se zeptat, řeším tu octavii 2 2004 rok 1.9 tdi 77kw
Auto chtěl někdo ukrást, vylomen zámek dveří a vložka spínačky. majitel mi volal já přijel, strčil šroubovák, otočil klíčem a nastartoval. Motor běží bez klíčů a bliká immo. Když dám klíče k cívce, immo nebliká. Je nějaké jednoduché řešení jak to vrátit zpět? Co s tím zloděj udělal? Nějaké nádobíčko mám, ale tohle jsem nikdy neřešil.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: st srpen 06, 2014 22:42 pm |
|
|
|
Bradytec napsal: Chci se zeptat, řeším tu octavii 2 2004 rok 1.9 tdi 77kw
Auto chtěl někdo ukrást, vylomen zámek dveří a vložka spínačky. majitel mi volal já přijel, strčil šroubovák, otočil klíčem a nastartoval. Motor běží bez klíčů a bliká immo. Když dám klíče k cívce, immo nebliká. Je nějaké jednoduché řešení jak to vrátit zpět? Co s tím zloděj udělal? Nějaké nádobíčko mám, ale tohle jsem nikdy neřešil.
No ta sa vola ze Immo off uz je spravene. Cize prehrat eeprom v ECU na original immo data a spravit prisposobenie a ucenie klucov. A v neposlednej rade potrebujes vycicat pin s budikov. Mozno ta neminu ani nove transpondery do klucov. Ale pokial ostava rj immo rovnaka, cize budiky, myslim ze tie iste kluce mozes naucit x krat.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: čt srpen 07, 2014 7:55 am |
|
|
|
Sayllo napsal: Bradytec napsal: Chci se zeptat, řeším tu octavii 2 2004 rok 1.9 tdi 77kw
No ta sa vola ze Immo off uz je spravene. Cize prehrat eeprom v ECU na original immo data a spravit prisposobenie a ucenie klucov. A v neposlednej rade potrebujes vycicat pin s budikov. Mozno ta neminu ani nove transpondery do klucov. Ale pokial ostava rj immo rovnaka, cize budiky, myslim ze tie iste kluce mozes naucit x krat.
No asi by ses měl ještě něco učit
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: čt srpen 07, 2014 8:11 am |
|
|
|
Jezis, po tom co jsi napsal Sayllo, bych asi dostal infart.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: čt srpen 07, 2014 8:22 am |
|
|
|
Bradytec napsal: Chci se zeptat, řeším tu octavii 2 2004 rok 1.9 tdi 77kw
Staci v jednotce motoru immo ON.Zadna veda.
Nekdo se najde, kdo ma spravny naradi.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: čt srpen 07, 2014 9:05 am |
|
|
|
Mozno som to trochu skomplikoval.... Len vetsinou mam to stastie, ze keby sa ta jednotka dostala kumne, tak uz ani diva svina to immo nezapne, ziadny kluc sa uz nikdy nenauci a s mojim stastim ked vyrval spinacku bude este aj cievka v prdeli
Tu som si robil sam immo, sice trafil som sa az na 550x, ale funguje! No ale ked sa kuknes na ten dump, tak je to uplne rozosrate....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: čt srpen 07, 2014 10:38 am |
|
|
|
To jsou ve Francii takovy amateri zlodeji ?
Mely by dojet do vychodni Evropy na skoleni.
Nejlepe PL UK.
Nic, proti, drzme se temata
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: čt srpen 07, 2014 11:36 am |
|
|
|
anydraj napsal: To jsou ve Francii takovy amateri zlodeji ?
Mely by dojet do vychodni Evropy na skoleni.
Nejlepe PL UK.
Nic, proti, drzme se temata Pri tejto ecu mozes urobit off iba v eeprom, alebo musis upravit aj Flash? Inak tu su cisty debily, auto ti lopnu tak ze je falosne oznacene na odtiahnutie, auto skonci na zachytnom, nuz len ked si ho budes chces vyzdvihnut, akosi ho problem potom uz najst. z 99% to ide na diely....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: čt srpen 07, 2014 11:48 am |
|
|
|
Hele dementi jsou napric EU.Dovezly me auto, pokus o kradez,
2.0 TDi a bezelo na sw 1.9TDi
Jsem cumel, sw zajimave udelany.Zrejme uni, na odtahovku.
Takze se uz nedivim nicemu po tomhle.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: čt srpen 07, 2014 15:57 pm |
|
|
|
anydraj napsal: Hele dementi jsou napric EU.Dovezly me auto, pokus o kradez,
2.0 TDi a bezelo na sw 1.9TDi
Jsem cumel, sw zajimave udelany.Zrejme uni, na odtahovku.
Takze se uz nedivim nicemu po tomhle. A to mas tak, proste ked to neurobis napríklad ty po profesionalnej stranke, vzdy, ale vzdy sa najde niekto s (niecim) co urobi uplne hoci co, len aby. Nezacudujem sa ked vydu zachvilku oficialne stranky zo znenim, Dnes v akciaci univerzalny 3-dielny čor kitt s ECU, budikmi a predkovanym transpondérom pre vsetky znacky aut na svete, staci spojit iba zlty s ciernym a cierny so zltym, dnes len 99.99€... Debili to nakupia, a v base potom pochopia ze veci nefunguju podla ocakavania....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: čt srpen 07, 2014 16:09 pm |
|
|
|
Co jsi nepochopil s vety ' budeme se drzet temata?'
Pokud nekdo rozjebe eeprom v EDC, jen dobre, nekdo si vydela.
Proto to delame, aby to nekdo opravil.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: čt srpen 07, 2014 20:03 pm |
|
|
|
anydraj napsal: Co jsi nepochopil s vety ' budeme se drzet temata?'
Pokud nekdo rozjebe eeprom v EDC, jen dobre, nekdo si vydela.
Proto to delame, aby to nekdo opravil. No jom prepac... Ale vpodstate uz to ma vyriesene, dokopy eep v ecu, a je to spravene. Ale ked to je roztrtane uplne, a bude muse prehrat obsah, transpondery ho neminu, ze?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Vaša |
Zaslal: pá srpen 08, 2014 5:22 am |
|
|
|
i když přehraje celou ECU (nebo dá druhou) tak není důvod měnit klíče
jen se přizpůsobí k imobilizéru 25
|
_________________ VAGPROG2009, Dash CAN, MARTECH, VAS, VCDS
CARDIAGNOSTIK.CZ
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: pá srpen 08, 2014 9:29 am |
|
|
|
A ještě vam trochu zamotam hlavu, je ještě varianta immo ON budiky neznají klíč svítí immo aktivní a jde nastartovat a nechcipne to
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: pá srpen 08, 2014 9:43 am |
|
|
|
A jak dlouho jde nastartovat?
|