|
Obsah fóra checksum.cz » Diskuze mimo mísu » pčr v akci |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
martin |
Zaslal: pá srpen 16, 2013 11:39 am |
|
|
|
Tak jsem dneska doladil jednoho golfa 1,8T jdu se projet po takovej pěknej cestě kolem macháče je tam luxusní asfalt a 1,5km dlouhá rovinka jak jsem zažranej do budíku a do diag tak nějak nesleduju co se děje kolem mě na konci ty cesty jsem zastavil na vizuální kontrolu když tu najednou hlídka s messerschmittem II a že doklady a že jsem jel nějak moc rychle že už za mnou jedou od doks takže celkem 9km a že co je to jako za auto že to nemohli dojet tak jsem jim ukázal co je pod kapotou za zvěrstvo s turbokitem vyvalily oči a co prej jsem zač tak jim říkam že tohle dělám a že stavime ruzné uchylky a oni prej no jo ale jel jste přes 190km/h to je za doklady tak co s tim máte kliku že jsme neměřily tak jsme si chvilku povídaly a ten jeden povidá už jsem si vzpoměl vás znám z okruhu na sosnový jste tam dělal den bezpečnosti silničního provozu no tak prej se na to tady vyserte a zajedte si na letiště a dal mě doklady zpátky takže bez pokuty bez zaznamu vše ok a pak že normální policajti nejsou jsou ale opravdu jen u dopravní pčr
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
Janosik93 |
Zaslal: ne srpen 25, 2013 20:41 pm |
|
|
|
ja tu mám šťastie, že polovica PSR u nás u mňa upravuje a opravuje auta. inak by to bolo tiež niekolko krat za papiere
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: po srpen 26, 2013 6:42 am |
|
|
|
Janosik93 napsal: ja tu mám šťastie, že polovica PSR u nás u mňa upravuje a opravuje auta. inak by to bolo tiež niekolko krat za papiere 
hlavně to tady hodně piš
|
|
|
Návrat nahoru |
|
FandaTDI |
Zaslal: čt březen 06, 2014 0:53 am |
|
|
|
jak nemam rád ty "nademisní" semafory (s radarem, nejednou mě zastavili, i když jsem nejel rychleji, z vedlejší nebo na přechodu nikdo ... no to mít před barákem, tak to tam dlouho nezůstane ), tak mi jednou při spěchu pomohl od změření (stejně bych to jako neřidič/místní nechtěl ani kdyby za to platili...), resp. mi pomohlo svižný vystartování (s menším zapištěním gum při "protáhnutí dvojky" ), protože v tu chvíli v dáli vykoukla "zpoza buku" čepice, tak jsem ukázněně zpomalil na cca 49 (sice v obci, ale přehledná rovinka s vyjímečnym výskytem chodců, ap. ) a i když ten policajt vypadal, že mě tim radarem chce "zastřelit" (jednou s nim i zaklepal, asi nevěřil, že jedu předpisově ) a už se těšil na bodíky, nic z toho ale nebylo ...
Ale už jsem taky platil za "křivý obvinění" (údajně nějakej "přestupek proti bezpečnosti a plynulosti provozu", skutečnost byla v tomhle případě i přes vyšší než povolenou rychlost prokazatelně jiná ... ), takže od tý doby jak oni na mě, tak já na ně ... a od tý doby, resp. uplynutí necelýho roku/"dobití" bodů, mam už několik let "čistý konto" ... ťuk, ťuk, ťuk
A kámoše když změřili na okresce o víc jak třicet víc z nějaký větší dálky (přehlednej úsek, kde by se min. každý druhý auto jezdí rychleji), tak mu řekli, že to nemůže valit jak všichni ostatní a nakonec byli taky hodný ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po červen 30, 2025 16:29 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|