Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diskuze mimo mísu  »  pčr v akci
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

pčr v akci

Autor Zpráva
martin
Zaslal: pá srpen 16, 2013 11:39 am Citovat
Tak jsem dneska doladil jednoho golfa 1,8T jdu se projet po takovej pěknej cestě kolem macháče je tam luxusní asfalt a 1,5km dlouhá rovinka jak jsem zažranej do budíku a do diag tak nějak nesleduju co se děje kolem mě na konci ty cesty jsem zastavil na vizuální kontrolu když tu najednou hlídka s messerschmittem II a že doklady a že jsem jel nějak moc rychle že už za mnou jedou od doks takže celkem 9km a že co je to jako za auto že to nemohli dojet tak jsem jim ukázal co je pod kapotou za zvěrstvo s turbokitem vyvalily oči a co prej jsem zač tak jim říkam že tohle dělám a že stavime ruzné uchylky a oni prej no jo ale jel jste přes 190km/h to je za doklady tak co s tim máte kliku že jsme neměřily tak jsme si chvilku povídaly a ten jeden povidá už jsem si vzpoměl vás znám z okruhu na sosnový jste tam dělal den bezpečnosti silničního provozu Mr. Green no tak prej se na to tady vyserte a zajedte si na letiště a dal mě doklady zpátky takže bez pokuty bez zaznamu vše ok a pak že normální policajti nejsou jsou ale opravdu jen u dopravní pčr Cool Razz

Zaslal: ne srpen 25, 2013 20:41 pm Citovat
Založen: 26.2.2009 Příspěvky: 727 Bydliště: Spišská Nová Ves, Slovensko
ja tu mám šťastie, že polovica PSR u nás u mňa upravuje a opravuje auta. inak by to bolo tiež niekolko krat za papiere Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
vaha
Zaslal: po srpen 26, 2013 6:42 am Citovat
Janosik93 napsal:
ja tu mám šťastie, že polovica PSR u nás u mňa upravuje a opravuje auta. inak by to bolo tiež niekolko krat za papiere Smile

hlavně to tady hodně piš Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
FandaTDI
Zaslal: čt březen 06, 2014 0:53 am Citovat
jak nemam rád ty "nademisní" semafory (s radarem, nejednou mě zastavili, i když jsem nejel rychleji, z vedlejší nebo na přechodu nikdo ... no to mít před barákem, tak to tam dlouho nezůstane Wink ), tak mi jednou při spěchu pomohl od změření (stejně bych to jako neřidič/místní nechtěl ani kdyby za to platili...), resp. mi pomohlo svižný vystartování (s menším zapištěním gum při "protáhnutí dvojky" ), protože v tu chvíli v dáli vykoukla "zpoza buku" čepice, tak jsem ukázněně zpomalil na cca 49 (sice v obci, ale přehledná rovinka s vyjímečnym výskytem chodců, ap. ) a i když ten policajt vypadal, že mě tim radarem chce "zastřelit" (jednou s nim i zaklepal, asi nevěřil, že jedu předpisově Smile ) a už se těšil na bodíky, nic z toho ale nebylo ...
Ale už jsem taky platil za "křivý obvinění" (údajně nějakej "přestupek proti bezpečnosti a plynulosti provozu", skutečnost byla v tomhle případě i přes vyšší než povolenou rychlost prokazatelně jiná ... ), takže od tý doby jak oni na mě, tak já na ně ... a od tý doby, resp. uplynutí necelýho roku/"dobití" bodů, mam už několik let "čistý konto" ... ťuk, ťuk, ťuk

A kámoše když změřili na okresce o víc jak třicet víc z nějaký větší dálky (přehlednej úsek, kde by se min. každý druhý auto jezdí rychleji), tak mu řekli, že to nemůže valit jak všichni ostatní Smile a nakonec byli taky hodný ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po červen 30, 2025 16:29 pm