Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  Autocom Cars CDP Pro
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 4 z 4    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4

Autocom Cars CDP Pro

Autor Zpráva
Milan_Sk
Zaslal: čt květen 23, 2013 8:15 am Citovat
Zdravím odborníkov na diagnostiky. Potreboval by som poradiť ohľadne Autocom. Po preštudovaní diskusii som si vybral Autocom s OKI chip http://www.nandtools.com/autocom-cdp-pro-for-cars-trucks-generic-version-20123-with-oki-p-382.html . Mohli by ste mi prosím poradiť, či som si dobre vybral a či je OK ten predajca a nepošle mi niečo iné ak si to od neho kúpim. Plánujem Autocom kúpiť s verziou 2011.3 a aj tú na začiatok používať. Nieje žiaden problém s pribaleným softom 2011.3, myslím s inštaláciou a aktiváciou ? Budem s tým robiť doma v garáži základne veci viac-menej pre rodinu na autách Mercedes, BMW, Ford a Renault. Poprosím vás ak som si zle vybral, alebo na niečo ma chcete upozorniť napíšte mi. Veľmi pekne ďakujem za názory.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: čt květen 23, 2013 9:06 am Citovat
Jo kamarade, nikdy nevis co ti prijde.Ale podle te krive anteny BT na fotce, bych rekl, ze to
asi nebude original Smile

Co by jsi chtel za ty love.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Milan_Sk
Zaslal: čt květen 23, 2013 9:16 am Citovat
To mi je jasné, že to nieje originál Smile
Takže od od nandtools.com nebrať autocom s OKI čipom ?
Prípadne mi poradte kde a ktorý model mám kúpiť.
Ďakujem
Wishmaster
Zaslal: st říjen 09, 2013 17:43 pm Citovat
Podělím se s vámi o zkušenosti s CDP+. Zakoupil jsem to od známého, který je v kontaktu s pánem, co to prodává. Mně to nainstaloval, odzkoušeli jsme to a vše zatím šlape jak má. Kamoš má kousek od mýho bydliště vrakáč a tam jsou všechny značky vozidel.

VW,Seat,škoda,audi jde v poho. Superb 2012 rok, mazal jsem tam interval na palubce, vše OK.

Fordy benálový a dieslový to umí též, dělal jsem 2,0TDCI nebo 1.4 TDCI

Rencky to umí v pohodě též, kromě Thalie, to se mi nedařilo napíchnout, jen OBD,ale pak jsem přes Megana 1.6 motor udělal kompletní diagnostiku vozidla.

Hyunai Getz 2005 šla taky v benálu.

Opel Corsa 2007 v benálu šel taky napíchnout.

Mám to zakoupeno i na trucky a dělal jsem s tím jedno IVECO DAILY 2006 odtahovka 3.O v naftě. Vše OK.

Problém je ovšem v kabelech. Mám jen OBD kabel a to je vše. Pokud bych chtěl redukce na MAN VOLVO IVECO staršího data nebo dodávky, tak to nefunguje, protože číňan to špatně zapojil. Čekám až to ten týpek přepinuje, odzkouší, pak si to koupím.

Další zkušenost moje je ta, že kamoš si koupil Texa axone direct za 70 litrů, sice je to origoš, schematka nějaky,sice jak ve workshopu, ale aspoň něco. Nějaká ta podpora tam je, to se musí nechat, jakože servis,update atd....ale když má větší problém se škodovkou, stejně volá mě, protože mám supervaga a pomáhám mu to řešit. Takže za 70 litrů koupit něco a pak stejně volat jinam není podle mě to pravé, kdyby si koupil za 8 litrů CDP+, je na tom líp.

Kamoš má multidiag a vozil sem mu dřív auta, od fiatů po rencky, fordy atd....z 10ti aut napíchl jedno Very Happy Konkrétně sousedovo STILO 2002 1.6 16V, to prostě se nespojilo s ničím,nešlo to nijak i přes jiný modely aut. Došel sem s CDP+ a vše šlape jak má a to má origoš multidiag.

siidos
Zaslal: pá listopad 08, 2013 22:15 pm Citovat
skrachovali neřeší reklamace skus jinde
Ferdas
Zaslal: út únor 18, 2014 21:32 pm Citovat
Založen: 18.2.2014 Příspěvky: 1 Bydliště: Na Červeném Hrádku 794 Sedlčany 26401
Dobrý den .
Potřeboval ych radu koupil jsem kopiji Autocomp 3v1 a nějak jsem zakop na zprovoznění .Program jsem nainstaloval a zakopl jsem na připojení VCI stále hlásí VCI nenalezeno má někdo nějakou radu . Přítel z číny mi to vyreklamoval ale stále stejné takže v zařízení to není bych řek . Předem děkuji za rady.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 4 z 4    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne červenec 06, 2025 12:47 pm