Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Nechápu admina,že to takto nechává :-(
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 4    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Nechápu admina,že to takto nechává :-(

Autor Zpráva
vopi
Zaslal: po únor 17, 2014 13:37 pm Citovat
digi nemluvi Brouk tak trochu o tobe?

Zaslal: po únor 17, 2014 14:19 pm Citovat
vopi napsal:
digi nemluvi Brouk tak trochu o tobe?

jj mlčeti zlato ... Wink

Zaslal: út únor 18, 2014 7:22 am Citovat
Na jednu stranu se Digimu nedivim.
Posledni dobou se tu mnozi dotazy, ktere uz byly nekde probirany. Malo lidi pouziva tlacitko hledat.
Kazdej hned pise: kdo mi udela nejlepe zdarma?
Teda kazdej ne. Vid Digi. Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martin
Zaslal: út únor 18, 2014 12:13 pm Citovat
jsme v čechách probudte se lidi tady si prostě každej bude hrát na svatýho přitom dělá lumpárny každej řekne neporadíš a sám neporadí každej má svojí pravdu každej si bude hrát na svým písečku a když někdo udělá charitu v podobě pomoci tak si všichni naberou ale nikdo nepomuže jsme národ pitomcu a pokrytců tak to prostě je a vždycky bylo a když se něco dobrýho tvoří a podílý se na tom víc jak jeden člověk tak se to rozhodně nedělá veřejně a stejně se vždycky v každej partě najde jeden hamoun co to ostatním posere jak říká polreich kde by čeká gastronomie byla kdyby nevynalezly friták Mr. Green

Zaslal: út únor 18, 2014 15:05 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Martine jak říkají mlaďáci máš u mě lajk Very Happy
přesný trefný jasný

Nicméně děláš to dobře,dáš přesnou radu ve formě odbornosti kterou 99% uživatelů nepozře a pokud se někdo začne čílit že si mu neporadil tak to tak není,je to ale trochu alibismus,proč to neříct narovinu jako DIGi kterého následně kamenujou za názor na kterém trvá,ale současně za řádkem či písmenkem se skovává ta rada,ta daleko cenější,na kterou si ten dotyčný musí přijít tím že použije mozek a né knihovnu a slovník cizích slov....
To je jen můj názor... Joo a stojím si za ním Wink

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
e-shopc
Zaslal: út únor 18, 2014 18:55 pm Citovat
My jsme všichni zapomněli DYGY, že ty ses narodil jako tuner. Nikdy ti nikdo neradil, na všechno jsi přišel vlastně sám (zkouška omyl) a všichni s tebe jen tahají rozumy...nemáš náhodou vydánu i svou bibli?
Povím ti jedno. Kdyby byly známy všechny tvé nicky za několik X let, kdy ses učil tunerem ty , myslím, že bychom se skvěle pobavili a našli spoustu stejných proseb, jako jsou dnes zde. Tímhle stylem, se vždy chovají jen ti, co k něčemu přišli jako slepí k houslím a najednou....spolkli všechnu moudrost světa, ale díky radám ostatních.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
exotus
Zaslal: út únor 18, 2014 19:27 pm Citovat
máš nějakej problěm vetešníku s polským ksinglem nebo něco jiného tě trápí že tu fňukáš...
chceš číslo na digiho? že bys jako rovnou reagoval...
ano zastanu se ho a vždycky protože káže za mechaniky a elektroniky a ne za rychlokvašky z učńáku "autotronic" co se snažej přeskočit xxx levelu a hned chtěj zobat lowe...

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
martin
Zaslal: út únor 18, 2014 20:24 pm Citovat
exotus napsal:
máš nějakej problěm vetešníku s polským ksinglem nebo něco jiného tě trápí že tu fňukáš...
chceš číslo na digiho? že bys jako rovnou reagoval...
ano zastanu se ho a vždycky protože káže za mechaniky a elektroniky a ne za rychlokvašky z učńáku "autotronic" co se snažej přeskočit xxx levelu a hned chtěj zobat lowe...

v tomhle stojim za tebou máš plus digi se nebojí říct jak to je každej tu tahá rozumy ničim nepřispívá atd Wink

Zaslal: st únor 19, 2014 8:53 am Citovat
To nic nemění na tom, že taky jednou začínal....
Dusanm5
Zaslal: st únor 19, 2014 13:01 pm Citovat
e-shopc napsal:
To nic nemění na tom, že taky jednou začínal....

Zacinal kazdy, ale pokud budu psat za sebe, kdyz jsem s diagnostikou aut a pozdeji i s upravama zacinal, v cechach nic takoveho jako forum nebylo. Neco jako seriova diagnostika bylo temer nedostupne a pokud jsi mel najit chybu tak pomoci mutlimertu a osciloskopu. To je trosku jina prace nez ze vyctes chybovku a vymenis to na co si jednotka stezuje( pokud si teda stezuje a neni to dusledek neceho jinyho). Z toho tak trosku vypliva, ze bys nikde zadne priblble dotazy nenasel. Digiho sice osobne neznam, jen po telefonu a moc se nepletu kdyz napisu ze zacinal jeste driv nez ja a moc dobre vim proc tu pise to co pise. Vetsinou me tyhle reci o tom kdo jak zacinal nechavaj v klidu, ale tohle uz je dost. Kdyz se nekomu nelibi, ze dostane radu mezi radky a ne naservirovanou pod nos na stribrnem podnose, at se radeji nepta. Nedavno se mi na jinem foru stalo, ze jsem nekomu kdo se pustil do neceho na co ocividne mel, poradil stylem ze zavada je jinde nez hleda a misto toho aby podekoval ze nemusi na zkousku vymenovat spoustu veci zbytecne, reagoval jakoze kdyz vim co s tim je a neporadim, at drzim hubu a podobne slinty. Me to dalo spoustu prace, casu i usili se neco naucit a nevidim proto jediny rozumny duvod to vsude jen tak veset na fora. Vytaci me lidi co se na neco ptaji driv nez se nad tim vubec zamysli a kdyz jim clovek poradi neprimo, tak misto toho aby si to prebrali, tak radeji drzkuji. Jo a jeste mi vhani slzy do oci lidi co se zrejme auty zivi, ale jeste nez auto maji u sebe, uz vsude vesi dotazy co jako s tim muze byt Smile
DIGI-DELETED
Zaslal: st únor 19, 2014 17:08 pm Citovat
e-shopc napsal:
My jsme všichni zapomněli DYGY, že ty ses narodil jako tuner. Nikdy ti nikdo neradil, na všechno jsi přišel vlastně sám (zkouška omyl) a všichni s tebe jen tahají rozumy...nemáš náhodou vydánu i svou bibli?
Povím ti jedno. Kdyby byly známy všechny tvé nicky za několik X let, kdy ses učil tunerem ty , myslím, že bychom se skvěle pobavili a našli spoustu stejných proseb, jako jsou dnes zde. Tímhle stylem, se vždy chovají jen ti, co k něčemu přišli jako slepí k houslím a najednou....spolkli všechnu moudrost světa, ale díky radám ostatních.

muj prvni nick byl digigoat , ale byl za blbé kecy smazán...
toto je druhý a jediný , nemám potřebu se schovávat , za názorem stojím...
jinak na žádném cz foru nejsem a nikdy jsem nebyl...
začínal jsem merkurem elektro a jawou 50 v době kdy bylo vrcholem it coomodore amiga
prohlédni si své příspěvky a zjistíš že vlastně ničím nepřispěješ , jen somruješ když ti něco pokurví ty tvoje klony...
prostě 100% nalejvač co jen žebrá...

Naposledy upravil DIGI-DELETED dne st únor 19, 2014 17:15 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: st únor 19, 2014 17:13 pm Citovat
e-shopc

mám obsáhlý elaborát.... sklapni.
exotus
Zaslal: st únor 19, 2014 19:00 pm Citovat
Pýcha
Lakomství
Závist
Hněv
Smilstvo
Nestřídmost
Lenost

Ukázka češství a toho co je v nás...

A samo sebou nekonečné výmluvy na něco: bolševika,kapitalismus,systém,vláda,kecy kecy nic víc...

e-shopc
Zaslal: čt únor 20, 2014 10:34 am Citovat
Nejde mi o to že neporadíte, jde mi o to, že si děláte akorát prdel z lidí, kteří se slušně zeptají. Staré přísloví říká ," Líná huba, hotové neštěstí " Ale když něco poradit nechci, nesnažím se daného člověka zesměšnit...což tady mimochodem bývá nejvíce s tvé strany DIGY. Kdybych znal odpovědi na otázky, na které se tady ptají ostatní, poradil bych a nebo mlčel.

Malá připomínka k nalejvačům:

1. Ano, jsem nalejvač a nestydím se za to. Obchodní společnosti se také nestydí za to, že berou rohlíky z pekárny, mléko z mlékárny, maso z masokombinátu a prodávají dál.

2. Ano mám klon a je mě to vcelku jedno, protože mi maká

3. Nedělám to profesionálně, jen po svých známých a nenalejvám sračky z CD, nýbrž úpravy profesionálů, které si vždy řádně zaplatim.

Tot asi tak vše

Naposledy upravil e-shopc dne čt únor 20, 2014 10:53 am, celkově upraveno 1 krát.
DIGI-DELETED
Zaslal: čt únor 20, 2014 10:50 am Citovat
zkus se zeptat na advokátní komoře , proč nechtějí vydávat advokátní licence dalším nováčkům.
povětšinou to jsou inteligentní lidé , kteří dobře vědí proč tak činí.
podívej se třeba na dopravce . díky tomu že si každý dement co někde kroutil volantem koupil vlastní avii a nebo ducato , tak to dopadlo tak že jezdí skorem pod náklady ,ceny dokurvené do nesmyslu ....
dneska je to stejné s tuningem a opravami autoelektroniky , dementi mají web kde nabízí úplně všechno od imma po tuning , ale ani auto nevidí a žebrají po forech rady od těch co se s tím museli vztekat , rozbalovat kompletní svazky atd...
takže rčení líná huba holé neštěstí v informačním věku moc neplatí , obzvláště pokud ten tok informací teče stále jedním směrem..
dokonce znám jednu firmu která se chlubí 15 letou zkušeností v chiptuningu a ten člověk v životě neupravil ani jeden jediný soubor protože to ani neumí...

takže opravdu mlčeti zlato. Wink

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 4    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po květen 05, 2025 20:09 pm