Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Prosím radu flasher MPPS |
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
Autor |
Zpráva |
TDIDZONY |
Zaslal: út prosinec 31, 2013 17:45 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Hydra |
Zaslal: út prosinec 31, 2013 17:56 pm |
|
|
|
Jeste ze se DIGI dal k jehovistum. Myslim ze pod mtaplus se tu nikdo nepodepise.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vopi |
Zaslal: út prosinec 31, 2013 18:25 pm |
|
|
|
Jde o klon flasheru MPPS v12, který je až na nějaké vyjimky na Bosch jednotky.
Osobně s tímto klonem zkušenosti nemam, ale už jsem opravoval 2 x BMW EDC16, které byly po zápisu dead!
|
_________________ ECU
|
|
Návrat nahoru |
|
TDIDZONY |
Zaslal: út prosinec 31, 2013 18:38 pm |
|
|
|
A co by jste doporucily za kabel? Samozrejme nechci nic drahyho mam flashtec ale ten mi pri kazdem zapisu z niceho nic lehne a jednotka je pak dead dekuju za rady
|
|
|
Návrat nahoru |
|
K |
Zaslal: út prosinec 31, 2013 19:23 pm |
|
|
|
My holky bysme doporučily , kup origo CMD, Galleto, EVC atd.. A je po lehání.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
TDIDZONY |
Zaslal: út prosinec 31, 2013 19:38 pm |
|
|
|
Tvl ze sem se na neco ptal tvl kdybych si chtel kupovat kabel treba za 80tis tak se tu neptam, ale presto diky ze ste mi poradili.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
z |
Zaslal: út prosinec 31, 2013 20:49 pm |
|
|
|
takže chceš recenzi na nějakou čínu.... jsem rád, že nově vznikající """úpravci""" mají opravdu profesionální přístup...
A právě naopak, kdyby si kupoval kabel za 80, tak by ses měl zeptat, jaké má kdo zkušenosti, ale řešit tady kabel za pár stovek a jestli je to dobrá investice, tak to je demence, ale vsadim se, že už máš stránky nabízející profesionální chiptuning
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Hydra |
Zaslal: st leden 01, 2014 0:53 am |
|
|
|
z napsal: takže chceš recenzi na nějakou čínu.... jsem rád, že nově vznikající """úpravci""" mají opravdu profesionální přístup...
A právě naopak, kdyby si kupoval kabel za 80, tak by ses měl zeptat, jaké má kdo zkušenosti, ale řešit tady kabel za pár stovek a jestli je to dobrá investice, tak to je demence, ale vsadim se, že už máš stránky nabízející profesionální chiptuning
Presne tak, kdyz si cinou zrusis vlastni jednotku ve vlastnim aute tak se v podstate picu deje. Kdyz zrusis jednotku od zakaznik v aute za 2M.. uplne jina pohadka. Jelikoz jsem zavisly na jednom aute dokonce jsem si i pro hobby pouziti pujcil originalni zarizeni... A netrnu 100s od momentu kdy se ukaze earsing eeprom. Takze tak.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vopi |
Zaslal: st leden 01, 2014 13:03 pm |
|
|
|
Znamej má EU klon galletta v54 a je maximálně spokojen. Myslím, že za to dal něco kolem 700€
|
_________________ ECU
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: st leden 01, 2014 13:17 pm |
|
|
|
abych to poupravil EU klon je hezký pojem, ale je to převlečená čína
Takže si nedělejte iluze že si koupíte kvalitní klon.
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
Robin |
Zaslal: st leden 01, 2014 13:47 pm |
|
|
|
Hydra napsal: z napsal: takže chceš recenzi na nějakou čínu.... jsem rád, že nově vznikající """úpravci""" mají opravdu profesionální přístup...
Presne tak, kdyz si cinou zrusis vlastni jednotku ve vlastnim aute tak se v podstate picu deje. Kdyz zrusis jednotku od zakaznik v aute za 2M.. uplne jina pohadka. Jelikoz jsem zavisly na jednom aute dokonce jsem si i pro hobby pouziti pujcil originalni zarizeni... A netrnu 100s od momentu kdy se ukaze earsing eeprom. Takze tak.
Hmm tak to jsem asi také naletĕl ten kabel co mam já píše erasing flash ,a ono se to teda upravuje v eeprom,zas mĕ dobĕhli
|
_________________ VagCom304,china seeprog,tla012
|
|
Návrat nahoru |
|
vopi |
Zaslal: st leden 01, 2014 20:15 pm |
|
|
|
Okura napsal: abych to poupravil EU klon je hezký pojem, ale je to převlečená čína
Takže si nedělejte iluze že si koupíte kvalitní klon.
nemáš pravdu, viděl jsem cinu a tohle rozhodne cina neni a i kdyby byla, tak to maka na 100%. Nedávno dělal i EDC17C46 a bez problémů.
|
_________________ ECU
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: st leden 01, 2014 22:10 pm |
|
|
|
dali to vyrobit za lepší peníze ne za misku rýže.
navíc to i občasné problémy s kline. sami to přiznali
máš dobrý kus proto ti to jede.
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
z |
Zaslal: pá leden 03, 2014 0:18 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
paja |
Zaslal: pá leden 03, 2014 7:57 am |
|
|
|
dali to vyrobit za lepší peníze ne za misku rýže.
navíc to i občasné problémy s kline. sami to přiznali
máš dobrý kus proto ti to jede.
Jasně každej clon se dá poladit aby chodil at je s činy nebo Eu akorat že ten činskej má přehazený současky páč ta ženská která to tam jetuje a bere ty součásky z krabiček si taky musí odskočit a potom zapomene do jáky šáhla když to pořešiš tak vše chodí jak má
Tak mu necpete orig galeto atd. ani clon když neví o co de
Počkej až se probudí Digi tak budeš mít na tech tvejch stránkách tolik dotazů na čip že mu nestačiš psát nazpět
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|