Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Vdo Nec crc chyba rok 2012 VW,Skoda |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
jirka.diagnostika |
Zaslal: pá listopad 22, 2013 0:53 am |
|
|
|
Ahoj všem
Uz jste nikdo řešil chybu kontrolniho součtu jednotka vadna
Nahral jsem do nich novy obsah a píší to pořad nikdy u toho i bliká stav tacho většinou 2012 vejš nikdy ale přehrani pomuže a chyba se smaže ale po 10 startech zase zpádky ale to blikaci tacho je nezbavitelne nema nikdo taky zkušenost není to tak časte ale čas od času to nikdo doveze vzdy po zasahu.Dam vzdy jine cele budiky ale dnes jsem narazil na johnsoncontrol od bratru Slovaku ve fabii 2013 a psaly to taky u tech Vdo jsem myslel ze nec zustal v nejakem bootu ale johnson to ma jinak
Jinak kdyz neblika tacho auto jezdi normalne ale čuchne k odisu a je zle VW dava hned nove
Díky všem
|
_________________ Odkodovaní radii Martech,immo,tacho,kts540,Češtiny navigace,soukromý autoservis oficialni prodejce Mtaplus.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
ferda25 |
Zaslal: pá listopad 22, 2013 11:43 am |
|
|
|
Podle mě blikání odstraní...zapsání kilometry: 0 a pak VAGem požadovaný stav. Chybu odstraní jen přehrání jednotky.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jirka.diagnostika |
Zaslal: so listopad 23, 2013 19:57 pm |
|
|
|
Ferdo nula nepomuze to jsem skusil hned dam nulu a blika taky nastavim pak vagem a blika i kdyz preliji celou eeprom jeto povel od necu mozna nova ochrana km synchro v novem softu edc17C46 nikdy jsem neskusil dat tam stejny stav co je v motorovce ale dam nove a je klid nic neblika budu dal pozorovat jen mne zajimalo jestli ma nikdo stejnou skusenost diky
|
_________________ Odkodovaní radii Martech,immo,tacho,kts540,Češtiny navigace,soukromý autoservis oficialni prodejce Mtaplus.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
ferda25 |
Zaslal: so listopad 23, 2013 21:30 pm |
|
|
|
Nevím dělám tohle na stole a nula to vždy řeší. Pošli mi případně obsah eepromy. já ho zkusím upravit a uvidíme.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jirka.diagnostika |
Zaslal: so listopad 23, 2013 23:27 pm |
|
|
|
ok az se mi to zase objevy pošlu
|
|
|
Návrat nahoru |
|
VencaZahyb |
Zaslal: po listopad 25, 2013 23:53 pm |
|
|
|
Ahoj menil jsem budiky na Fabii 2011/9 uz dvakrát na online mi je vždy nahrajou ....km si pak nastavuju u sebe na dilne, tech blikajici km se zbavíš když ty budiky v prispusobeni zamknes, delam to přes Vasila 5052 ---kanal ti upne nepovim zas tak si to nepamatuju ale když si to projedes tak to tam najdes
PS: obe ty fabie byli vytopene tak proto jsem je menil
|
|
|
Návrat nahoru |
|
ferda25 |
Zaslal: út listopad 26, 2013 20:35 pm |
|
|
|
Jasný, ale to je úplně jiný problém...u tebe blikají, že nemají nastaveny a uzamčeny základní parametry, ale nepíšou chyba kontrolního součtu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jirka.diagnostika |
Zaslal: st listopad 27, 2013 0:01 am |
|
|
|
Ano to blikaji standartne ale tohle je neco jineho kdyz budu mit o vykendu chvilku dam dohromady nejake vypisy a poslu diky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|