Obsah fóra checksum.cz » Benzín » Twingo 2012 |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Sayllo |
Zaslal: po červenec 29, 2013 21:57 pm |
|
|
|
Jo ja viem....Ale aj tak, mam taky mensi problem stymto kramom, je funglovka po havarii. Dostalo to ranu zozadu ale vyletele sakle. Vcelku ziadna velka skoda, no ale tie pocitace jaksi nefunguju:D
Problem 1. Niesom ten kto to robil a ani neviem podrobnosti. Sakle sice nesvietia, je to cele opravene. Ci su tam odpory alebo je to ako to ma byt, to neviem.
Riadiacku saklov asi niekto spravil, ked to nesvieti. Problem 2. Vsetky zavady vymazane, motorovka je cisla. Sakle ciste.
Problem 3. ECU ked som sa hrabal v Clipe asi na 3ti krat som sa dostal na kolonku IMPACT DETESCTION - YES. Takze vyresetoval som ECU natolko ze ziadna zavada, nic, co by blokovalo immo, vsetky kluce ok, v ziadnych inych RJ ziadna zavada.
Moja otazka je celkom nejasna, preco to nenastartuje? Smích
Test akcnych clenov ok, pumpu v nadrzi viem aktivovat, rele tyka pumpa duni.
Po otoceny kluca na zapalovanie, a pocas startovania nejavy pumpa ziadne znamky cohokolvek.
Uvaha: Moze byt zle urobena airbagovka? Napriek tomu ze nic nedava a sakle nesvietia?
Robil som jedneho Partnera 2009 a startoval a behal aj bez airbagovky, aj bes pristrojovky a tusim este cosi chybalo.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: út červenec 30, 2013 7:09 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: út červenec 30, 2013 10:32 am |
|
|
|
Okura napsal: je zablokováno softwarově tak jako všechny moderní auta po havarii 
Jo to ano ale ani po odblokovani to neslo... Bolo to oneskorenim. Pokial tie jednoty v zavretom aute nezaspali, tak to neslo. Po 10 minutach ok.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|