| Obsah fóra checksum.cz » BAZAR - Prodám/Koupím » K: motorovku 038906018GM |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| DIGI-DELETED |
Zaslal: čt červenec 11, 2013 7:23 am |
|
|
|
kdepak , nejlapší zákazník je ten cosi nechá auto komplet opravit a néé zjistěte mi závadu , pak mi zavolejte co si mám sám sehnat a pak přijdu otravovat že ta ecu z vrakoviště nejde ....
a ne jako tady na foru , každej všechno za dík , nebo za hovno...
nevim nevim , já když shánim immo off a nebo airbag clear , tak si napřed projedu dostupne softy a servery a až když nic nenajdu tak votravuju a žebrám,...
tady někteří dementi zakládají denně 5 nových témat s každou ůplnou hovadinou a když mu pošleš schéma tak ti borec napíše že s v něm nevyzná , že prý je to vyěěí level...
a to se zaregistruje na foru určeném pro diagnostiku a chiptuning...
jeden kamarad to říká dobře : když přijde chytrolín "jakožeeletrykář" a začne mlít o diagnostice tak se ho zeptá : víš jak funguje tranzistor ???? samozřejmě devadesát procent debilů čumí jakom péro z gauče ....
co dodat ?
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| vopi |
Zaslal: čt červenec 11, 2013 9:50 am |
|
|
|
ja jsem chtěl jen starou použitou/funkční jednotku a hned je tady z toho problem, včichni jsou dementi atd...
prosím o smazání vlákna.
|
_________________ ECU
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martin |
Zaslal: čt červenec 11, 2013 10:27 am |
|
|
|
vopi napsal: ja jsem chtěl jen starou použitou/funkční jednotku a hned je tady z toho problem, včichni jsou dementi atd...
prosím o smazání vlákna.
použitá nebo nová jakej je v tom rozdíl myslíš že ta použitá už má ošoupaný polovodiče používáním? je to uplně šumák jestli stará nebo nová cena je kolem 3000 když je dát nechceš tak si vem toluen zubní škrabku na kámen a sedni si k tej zalepenej a za tak tři hodiny sraní ji máš čistou vyfoukneš paměti dáš patice naprogramuješ nové paměti a jedeš cca 5 hodin práce a pak zjistíš že když si za tuhle akci řekneš 4 tis pro někoho kdo ti takovou jednotku přitáhne na opravu tak to děláš vlastně skoro zadarmo
těhle jednotek tu mám 6 kusu cena za kus je 3000 pokud chceš do ni patice tak je cena 4000 takhle to prostě funguje tak se nečil že ti tu někdo nadává že to nechceš zaplatit
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: čt červenec 11, 2013 11:23 am |
|
|
|
vopi napsal: ja jsem chtěl jen starou použitou/funkční jednotku a hned je tady z toho problem, včichni jsou dementi atd...
prosím o smazání vlákna.
všichni nejsou , tebe jsem nemyslel , ale ti co nalévají soft do ecu a neví jak funguje tranzistor opravdu dementi jsou, to mi nikdo nevymluví ...
ale chápu že pán chce hotstart do 2000 a to se potom těžko něco vydělá...
apropo na ebayi jí koupíš za 15eur..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
|