Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Popis map - limiter nafty a nafta |
Strana 2 z 3 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 Další |
|
Autor |
Zpráva |
vaha |
Zaslal: čt květen 02, 2013 13:13 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: nevím nevím , lidé kteří vědí co dělají a znají cenu informací si nikoho pod křídla neberou....
pokustuning s tím problém nemá... 
Ale zase na druhou stranu každý jsme nějak začínali a pokud je ten člověk který se tomu che začít věnovat schopný a baví ho to...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Jodr |
Zaslal: čt květen 02, 2013 16:29 pm |
|
|
|
Faktem je, co si jeden vyzkoumá, dlouho si pamatuje a poznatek má pro něj zcela jinou hodnotu, než když to od někoho "opíše". Vlastní výzkum je vykoupen ne jen otlačeným sicflajšem, ale i materiální újmou v podobě nechtěně zničených jednotek. Každému se jistě něco podobného přihodilo. Pak se nelze divit, že mnohé informace se zkrátka veřejně neventilují.
|
_________________ Kouř po zapnutí ukáže cestu....
|
|
Návrat nahoru |
|
michi.zn |
Zaslal: pá květen 03, 2013 7:10 am |
|
|
|
Máte pravdu co se ceny informaci týče, ale tohle je prostě forum, ne? Není to o tom, že když tady člověk napíše dotaz, tak se mu dostane akorát zesměšňování. Octavia forum apod., taky přeci funguje na principu solidarity a kdo k určitému tématu něco má a má zkušenost, tak přeci porádí (když se mu chce). Ale nikdo nenapíše, na to se vykašli a nech to "profíkům" do odborného servisu...
Výsledkem může být právě ta zničená jednotka, ale to je riziko každýho kdo do toho jde jako nováček (já). Každopádně tu mapu nafty už mám
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: pá květen 03, 2013 8:02 am |
|
|
|
No myslím si, že Chcks nelze srovnávat s Octavia fórem a podobnými.
Octavia club je fórum majitelů aut, kteří se staží ušetřit a něco si opravit a vylepšit svépomocí.
Kdežto Chcks je fórum složené většinou z lidí, pro které je toto obživa. Tak je jasné, že někdo nepustí třeba informaci jak něco upravit, či opravit, když ho to stálo moře času bádání, nějaký finance a někdy třeba i manželství.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá květen 03, 2013 8:05 am |
|
|
|
TY JSI TE ASI NEPOCHOPIL !!!!!
pokud nějakou informaci pracně získáš (tím nemyslím vygooglováním a nebo vyžebráním po forech) tak pro tebe má cenu...
ale protože ještě nic nevíš , tak to nikdy nemůžeš pochopit..........
a debil z ecupower , co může machrovat s e screenama z čorleho olsu jen sobě podobným lamám kteří pak říkají : tý vole já sem objevil na netu návod jak se čypuje vole, to je super kůl .... a týpek co to tam dal tomu fakt rozumí...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
podivoc |
Zaslal: pá květen 03, 2013 9:44 am |
|
|
|
Nediv se za ty reakce vsechno chcete zadarmo,postahovany-viz octavia origo z netu,pak vyskolit na forech a je dalsi co chipuje za litr akorat to trochu vykuruje,ja na tom nic solidarniho porad nevidim,pripomina me to toho co chtel za dik hotstart pro frajerku
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: pá květen 03, 2013 9:58 am |
|
|
|
podivoc napsal: Nediv se za ty reakce vsechno chcete zadarmo,postahovany-viz octavia origo z netu,pak vyskolit na forech a je dalsi co chipuje za litr akorat to trochu vykuruje,ja na tom nic solidarniho porad nevidim,pripomina me to toho co chtel za dik hotstart pro frajerku
ji asi potřeboval poslat kocoura do pece zadarmo
|
|
|
Návrat nahoru |
|
michi.zn |
Zaslal: pá květen 03, 2013 21:43 pm |
|
|
|
Supr už jsem chytřejší.. Ale nikdo mi stejně nevymluví, že jsou prostě lidi, kteří rádi pomohou a jen tak, protože je to baví. Ještě, že svět se netočí kolem peněz. Mějte se
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: so květen 04, 2013 3:52 am |
|
|
|
Mě to nebaví jsem nasranej ale kačky mám mooc rád,jo a radím jen za peníze....
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so květen 04, 2013 7:35 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
eazy20 |
Zaslal: so květen 04, 2013 7:44 am |
|
|
|
som zvedavy na tu tabulku
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukas001 |
Zaslal: so květen 04, 2013 7:51 am |
|
|
|
Tak Digi, už to sem dej....
|
_________________ Vím přesně, co s tím je...je to rozbitý!!!
|
|
Návrat nahoru |
|
podivoc |
Zaslal: so květen 04, 2013 10:04 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: so květen 04, 2013 10:07 am |
|
|
|
Tonoucí se stébla chytá...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so květen 04, 2013 11:12 am |
|
|
|
citace : Nabízíme chiptuning všech známých značek. Zvýšení výkonu Vašeho motoru až o +30% / snížení spotřeby až o 15% / 100% spokojenost. Akční sleva 50% po celý květen - 1499,- Kč. Neváhejte a objednejte se včas, ať slevu včas stihnete. Na úpravu dáváme záruku spokojenosti, pokud nebudete s úpravou spokojeni, vracíme peníze a vozidlo uvedeme do pův. stavu. Stejně tak je samozřejmostí záruka na Váš motor a na upravenou jednotku.
Dan M.
Mobil: +420 604 355 666
Brno 4.5.2013
a pak se říká že lidé by si měli pomáhat...
to by mi zajímalo jestli se autor taky přidá do debaty , sázím se že ne .
ale to ještě nic není proti soukromozprávovému cz tuningu , tam jsou ceny ještě nižší, ....
někdo tady dělal jakousi studii a dotazník , tak by to chtělo přidat pár otázek pro "klienty" třeba jestli si nalejí do auta ten nejlevnější olej do traktoru ,
nebo jestli považují za normální ,sám si nakoupit na internetu nejlevnější díly a pak otravovat servisy s tím kdo to nejlevněji namontuje...
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne so květen 04, 2013 11:27 am, celkově upraveno 1 krát.
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
|