Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  info tdi
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 4 z 5    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

info tdi

Autor Zpráva
tomík
Zaslal: út duben 17, 2012 20:27 pm Citovat
to stres3D hele kluci maji pravdu ale pokad si věříš běž si za tim a nenech se odradit a uč se a zkoušej ale pokud to maš jen na svý auto a nikdy to nepoužiješ tak se na to rovnou vyflakni a nech to udělat někoho kdo tomu rozumí jinak budem dělat vsichni všechno a nikdo neudělá nic ......

Zaslal: čt duben 19, 2012 1:08 am Citovat
a takhle tady vypadá topic "info tdi" Rolling Eyes
už aby ty spalovací motory byly minulostí ... Byl jednou jeden král je moc pěkná pohádka, ale tak to bohužel (aspoň u Nás "čecháčků") nefunguje, když živnostník/podnikatel/řemeslník/tuner jde jen po prachách (a je jedno, jestli bez nich nebo s nima ála koupě co "nejsofistikovanějšího" a pokud možno nejdražšího vybavení, ať se mam čim ohánět Wink ) a pekaři maj bohužel největší praxi v oje*ání čehokoliv moukou počínaje, takže doma si prostě většinou i bez "jejich know-how" upečeš s trochou snahy daleko lepší chleba Wink ... je to smutný, ale je to pravda, nevim jestli je to jen (naše) podoba "kri(ypl)ze", ale čim dál tim víc lidí ve mě vyvolává pocit, že tohle jsou podmínky pro skutečný projevení toho našeho "čecháčkovství" namísto "češství" ... v Německu to tak možná nefunguje, ale kvůli tomu se přece nebudu omezovat jen na něj (jsou tam přeci jen někdy až moc pragmatický, což taky neni pro vývoj zrovna přínos Wink )... on sever má(/měl) ve spoustě věcech navrch a i jinde po světě bychom byli s úrovní nejen "tuningu" xmíchu (ať už v jůesej nebo na dalších kontinentech/ostrovech)... a děláte to i vy, "profíci s xletou praxí", jakožto druhej extrém "nalejvačů", žádnej kvalitní střed, na což dojedou všichni, ale u nás bohužel (v tomhle oboru) nalejvači jako jedni z posledních Confused ... čí by to tak asi mohla bejt chyba, hm??? Já vim!!! Určitě těch, co se o tom snažej o tom mít nadprůměrný povědomí, to jsou ty největší "chlebokrádci celoopeřený" Laughing Laughing Laughing
a abych se jen "neopičil" se spamováním, tady je větší část toho, o čem jsem se v tomhle tématu zmiňoval (větší část hlavně starších SSP, často nj/aj)
kód:
http://www.ulozto.cz/xAbb89u/vwgssp-rar
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: čt duben 19, 2012 7:07 am Citovat
tak aby to v pohádce vzalo dobrý konec ,tak se někteří dobří lidé rozhodli , že budou dělat dobro světě...
a jak řekli , tak udělali : založili spolek pro podporu všech ostatních , kteří se chtějí také přiživit ,ačkoliv na to nemají ani kabely a ani know how...

a aby to nebylo málo , tak koupili veliký počítač (server ), a tam všichni svorně nasypali svoje data , mnohdy draze koupená za ty ošklivé peníze , tak aby i chudina co nema nic (galetto a vagcom), mohli těžit zadarmo z toho co ti zlí boháči za tu dobu krize nasyslovali.,,

a všechny ty svoje ošklivé drahé věci dali taky dokupy , aby si je kdokoliv mohl kdykoliv půjčit a hrát si s nimi ,,,
stejně jim ty drahé věci sloužili jen k tomu , aby si tím mohli zvyšovat svoje ego ....

no a zase nastala krásná doba kdy všechno bylo všech a ti co něco uměli se o to dělili s těmi co neuměli nic.... a tak to šlo dále a dále na věky věků..

jdem do toho ???

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

rpgg.PNG
 Komentář:
 Velikost:  128.6 kB
 Zobrazeno:  43772 krát

rpgg.PNG

Zaslal: čt duben 19, 2012 11:56 am Citovat
Otazka na strese. jak dopocitas pocatek vstriku na jine vstriky?? 0,216.. aby jsi zohlednil vsechny prodlevy vstrikovani.. nebo jsi vymyslel jak merit tlak ve valci aby jsi nastavil idealni pocatek? Jak doladujes predem danej parametr pro presuvnik cerpadla aby to.fungovalo a aby jsi nevstrikoval v nevhodnou dobu a tim se obiral o zuzitkovani vstrikovaneho mnozstvi na energii a nevyhazoval naftu vyfukem na cestu.
FandaTDI
Zaslal: pá duben 20, 2012 13:50 pm Citovat
DIGI - když já radši pořádnej diktát Razz ... nerozjedem teda spíš masivní podporu OSA, SOPA, PIPA, ACTA, ... tak co - jdem do toho?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

je to jen o tom nechat myšlenku žít (s vědomím nutnosti držet si náskok při jejím rozvíjení) nebo jí nechat chcípnout (a dát tak prostor vzniku jinejm, ať už lepším nebo horším) Wink
DIGI-DELETED
Zaslal: pá duben 20, 2012 18:24 pm Citovat
u OSY mam asi ještě dluh , možná na mně přiběhne exekutor ... Laughing Laughing

Zaslal: čt duben 04, 2013 22:29 pm Citovat
striky mam na aute a predstavte si nekouri to Rolling Eyes
exotus
Zaslal: čt duben 04, 2013 22:44 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
čéče já myslel že jsi zemřel...
A co jede to,pokud to dobře chápu tak nejvíc tuning jsou vstřiky bo ten tunink nebo "úprava" s tím zas tak společného nemá viď....
Jsem rád když se ozve kámoš Wink

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
stres3d
Zaslal: čt duben 04, 2013 22:56 pm Citovat
exotus napsal:
čéče já myslel že jsi zemřel...
A co jede to,pokud to dobře chápu tak nejvíc tuning jsou vstřiky bo ten tunink nebo "úprava" s tím zas tak společného nemá viď....
Jsem rád když se ozve kámoš Wink

s puvodni upravou to jelo napytel. po nahrani origa byl spodek stejnej jako s moji upravou ale vrsek nic moc. tak sem pridal na turbu + na smokemape tak aby to nekourilo a jezdil sem. Ted cca 15000km po strikach resim problem - bud mam v prdeli cerpadlo, privod nafty, turbo nebo vedeni od turba, RJ, zacpanej kat Twisted Evil... Vyskocila mi pamet z patice a po tydnu tohle Rolling Eyes momentalne to za studena tlaci 0-0,1bar a za tepla je to 0,25bar Razz nejvic zajimavy mi prijde ze s plnym plynem to jede hur nez kdyz pomalinku ubiram a v jednom bode to proste vic taha i turbo natlaci o mm na budiku vic Laughing . Ted o vikendu zkusim tesnost sani (jeste musim vymyslet jak - asi udelam nejaky zaslepky a fouknu do hadice kompresorem pres pripoj na budik tlaku a RJ. Pokud to nebude tohle tak zkusim jeste obehnout naftovej filtr jinym a zaroven zkouknu jestli to nesaje vzduch. Pokud to nebude ani to tak vyndam striky a odvezu je do bosche ale ty to asi nebudou i kdyz jsou z polska Laughing Laughing . Pak uz jsou moznosti docela omezeny - vyrezat kat, vymenit turbo a nebo nechat pretesnit cerpadlo. Za studena to chyta furt stejne dobre na otoceni max 2, za tepla nebo par hodin po jizde nadrc - proto si myslim ze to vstriky nebudou. U cerpadla me napadla takova moznost jestli tam neprasklo nejaky tesneni a i kdyz si to nastavi posuvnik jak ma tak to proste netlaci ale ani nekouri. Dokonce pri proturovani na miste sel sedej kour, po dalsim proturovani min a pak uz neslo skoro nic. pritom si pamatuju jak na stk z toho litala cernota v omezovaci. Ted to za jizdy nekouri hydrostosy kdyz je kolem nuly tak natlaci jeste nez mi nabehne radio a zacne hrat - par sekund. Turbo nema vuli
martin
Zaslal: pá duben 05, 2013 0:18 am Citovat
stres3d napsal:

nejvic zajimavy mi prijde ze s plnym plynem to jede hur nez kdyz pomalinku ubiram a v jednom bode to proste vic taha i turbo natlaci o mm na budiku vic

Shocked Shocked Shocked Shocked

no jestli to nebude tím že v ten moment jak to jede nejlip tak jsou tam ideální hodnoty ty woe a hoří to jak má Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Zaslal: pá duben 05, 2013 4:53 am Citovat
martin napsal:
stres3d napsal:

nejvic zajimavy mi prijde ze s plnym plynem to jede hur nez kdyz pomalinku ubiram a v jednom bode to proste vic taha i turbo natlaci o mm na budiku vic

Shocked Shocked Shocked Shocked

no jestli to nebude tím že v ten moment jak to jede nejlip tak jsou tam ideální hodnoty ty woe a hoří to jak má Mr. Green Mr. Green Mr. Green

no to je samozrejmy, ovsem dela to skoro pri jakychkoliv otackach. psal sem to spis k tomu jak se mi to chova celkove
roland702
Zaslal: pá duben 05, 2013 13:45 pm Citovat
Dobrej tuning, silny aromat Laughing Laughing
stres3d
Zaslal: pá duben 05, 2013 14:07 pm Citovat
co se stane pokud zastartuju motor bez striku - uvidim jak mi to hazi naftu pres trubky ke vstrikum k porovnani jestli to hazi na vsechny cca stejne? dobry je ze v boschi se testujou striky zadarmiko Smile
martin
Zaslal: pá duben 05, 2013 15:14 pm Citovat
roland702 napsal:
Dobrej tuning, silny aromat Laughing Laughing

Twisted Evil Twisted Evil to je moje hláška Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Zaslal: pá duben 05, 2013 16:44 pm Citovat
stres3d napsal:
co se stane pokud zastartuju motor bez striku - uvidim jak mi to hazi naftu pres trubky ke vstrikum k porovnani jestli to hazi na vsechny cca stejne? dobry je ze v boschi se testujou striky zadarmiko Smile
Jojo tam dej lahvicky a startuj minutu.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 4 z 5    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po únor 09, 2026 5:36 am