Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  Obsah Micronase CDC3297G na Golf V
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další

Obsah Micronase CDC3297G na Golf V

Autor Zpráva
stb
Zaslal: st duben 03, 2013 8:59 am Citovat
Zdravim vsechny,

velka neprijemnost. Koupil jsem od Smoka J-tag na Micronasy a dnes se ho jal vyzkousel. Zacal nacitat na prvni pokus, rikam si super, dobry prog, ale pri verifikaci chyby a znovu a znovu a znovu. Cetl jsem pres aplikaci Multiprog. Krome obrazku zapojeni, zadna podpora, nic, zadny popis co a jak, na co si davat pozor, proste NIC!!! Koukam ze vpravo dole je volba Xtal na 8MHZ a v budiku je 4MHZ, zmena v programu ale neni mozna, tak jsem prepajel krystal. Ctu veririkuji a zase chyby, jen horni cast vypisu je vzdy OK. Zkusil jsem to nacist jeste pres Magic Dash, je tam taky volba cist pres J-Tag, ale jako pres kopirak, porad chyby. Vykaslal jsem se na to a slozit budik, ktery byl pudodne bez zavady zpet, ze ho vratim klientovi. Po pripojeni napajeni budik zije ukazuje KM, serva se zresetuji, ale na VAGu je pusto prazdno, zadne ID pristroje, zadne SKZ ani kodovani, vsechna pole jsou prazdna a jedine co je aktivni je cteni zavad.

Sem v pruseru a musim to dat doporadku. Proto prosim vsechny pritomne o pomoc. Potrebuju funkcni obsah Micronase a navod jak to do nej dostat.

Pomozte prosim

Model pristroje: Golf V
VDO
1K0 920 852 A
V0004000
SW1012
HW0004
3HL

Naposledy upravil stb dne st duben 03, 2013 11:45 am, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
kari
Zaslal: st duben 03, 2013 9:26 am Citovat
Založen: 14.10.2010 Příspěvky: 1202 Bydliště: na okraji Dřínovské jámy
no velká škoda, mám na dvoře 1.6 benzin s mrtvím budíkem už asi měsíc, a nemůžu sehnat data.
Dělám to xprogem bez problému.
Mám slíbené auto na očtení ....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
djrjay
Zaslal: st duben 03, 2013 9:36 am Citovat
stb napsal:
Zdravim vsechny,

velka neprijemnost. Koupil jsem od Smoka J-tag na Micronasy a dnes se ho jal vyzkousel. Zacal nacitat na prvni pokus, rikam si super, dobry prog, ale pri verifikaci chyby a znovu a znovu a znovu. Cetl jsem pres aplikaci Multiprog. Krome obrazku zapojeni, zadna podpora, nic, zadny popis co a jak, na co si davat pozor, proste NIC!!! Koukam ze vpravo dole je volba Xtal na 8MHZ a v budiku je 4MHZ, zmena v programu ale neni mozna, tak jsem prepajel krystal. Ctu veririkuji a zase chyby, jen horni cast vypisu je vzdy OK. Zkusil jsem to nacist jeste pres Magic Dash, je tam taky volba cist pres J-Tag, ale jako pres kopirak, porad chyby. Vykaslal jsem se na to a slozit budik, ktery byl pudodne bez zavady zpet, ze ho vratim klientovi. Po pripojeni napajeni budik zije ukazuje KM, serva se zresetuji, ale na VAGu je pusto prazdno, zadne ID pristroje, zadne SKZ ani kodovani, vsechna pole jsou prazdna a jedine co je aktivni je cteni zavad.

Sem v pruseru a musim to dat doporadku. Proto prosim vsechny pritomne o pomoc. Potrebuju funkcni obsah Micronase a navod jak to do nej dostat.

Pomozte prosim

Model pristroje: Golf V
1K0 920 852 A
V0004000
SW1012
HW0004
3HL

skor ako zozenies napln do micronasu zozenies druhe budiky.
Nejake naplne mam ale to su do TDI a VDO.
Tie tvoje su zrejme VISTEON.
stb
Zaslal: st duben 03, 2013 11:44 am Citovat
Ne, ne, je to VDO.

A muzes mi rict jak a cim jsi to korektne nacetl ??
Okura
Zaslal: st duben 03, 2013 11:49 am Citovat
xprog-m
smok to je loterie

Zaslal: st duben 03, 2013 11:52 am Citovat
kari napsal:
no velká škoda, mám na dvoře 1.6 benzin s mrtvím budíkem už asi měsíc, a nemůžu sehnat data.

Jsem magor, taky mam noveho X-proga, ale Smok uz jsem mel pred nim a couhaji z nej kabliky, takze zadna prace, jen pripajet. A proto jsem to delal jim. Ted bych si nejradeji urizl pazoury, ze sem ho do nich vzal !!! Sad X-progem jsem to zatim nezkousel, dnes mam uz po nalade, zkusim to zitra. Koukal jsem se ale na adapter ADP-0017, ktery se ma pro Micronase pouzit a je na nem jiny popis PINu nez jak to maji na obrazku v programatoru. Jak jsi to resil? Je to jen nedostatek Dariuse, nebo je treba jiny adapter??
kari
Zaslal: st duben 03, 2013 13:21 pm Citovat
Založen: 14.10.2010 Příspěvky: 1202 Bydliště: na okraji Dřínovské jámy
stb napsal:
kari napsal:

Jsem magor, taky mam noveho X-proga, ale Smok uz jsem mel pred nim a couhaji z nej kabliky, takze zadna prace, jen pripajet. A proto jsem to delal jim. Ted bych si nejradeji urizl pazoury, ze sem ho do nich vzal !!! Sad X-progem jsem to zatim nezkousel, dnes mam uz po nalade, zkusim to zitra. Koukal jsem se ale na adapter ADP-0017, ktery se ma pro Micronase pouzit a je na nem jiny popis PINu nez jak to maji na obrazku v programatoru. Jak jsi to resil? Je to jen nedostatek Dariuse, nebo je treba jiny adapter??

jj BDM adapter, jen některý se musí upravit, přečti errata sheet
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
djrjay
Zaslal: st duben 03, 2013 20:31 pm Citovat
kari napsal:
stb napsal:
kari napsal:

jj BDM adapter, jen některý se musí upravit, přečti errata sheet

jj.
tie errata sheet plati len pri starom adapteri.
Inak ten Xprog to cita v pohode.
Hack
Zaslal: čt duben 04, 2013 18:14 pm Citovat
Založen: 9.8.2009 Příspěvky: 487 Bydliště: Tam kde mají mouchy točnu !
Cely smok je sheet a domluva z tema vy...ncema je katastrofalni.Dnes jsem mu vynadal do bezvedomi a bylo mi to prd platny.Vse co je z polska smrdi zdechlinou. Evil or Very Mad
stb
Zaslal: pá duben 05, 2013 6:51 am Citovat
Zde ji citace od Smoka, nic jineho jsem ani necekal Smile

Wiec tak,

Jeśli chodzi o jtga opcja Micronas jest on głównie przystosowany do współpracy z XCAN - umożliwia odczytanie SKEY dla XCAN jeśli nie posiadamy kluczyka do auta,
Co do kwarcu tonie jest to istotne - obsługa jest banalna podłączmy 9 przewodów i robimy read skey ,zapisujemy do pliku i mamy już pełen dostęp do licznika przy pomocy XCAN.
Co do pliku flash proszę wysłać co Pan wyczytał - pewnie będziemy mieli taki. (V dalsim milu pise, ze nemaji!!, ze ho nepotrebuji cist cely Smile )
Jtag nie uszkadza zegara - oczywiście jest to procesor zabezpieczony i przy błędnym podłączeniu gdy nie ma prawidłowej komunikacji można uszkodzić zawartość Micronasa jednak przy zastosowaniu się do podłączeń i starannego ich wykonania jesteśmy praktycznie w 100% bezpieczni.
Tak że to nie wina urządzenia że uszkadzamy procesor tylko brak staranności obsługującego i brak doświadczenia.

Takze vysledek: chces-li cist J-tagem od Smoka cely Micronas, hrajes ruskou ruletu
Okura
Zaslal: pá duben 05, 2013 7:25 am Citovat
nic proti Smokovi , ale ono všechny jeho produkty je ruleta

Zaslal: pá duben 05, 2013 7:53 am Citovat
A co bys čekal že ti napíšou že to nejde ,jsou nastroje ktery stojej vic a nejde jim něco taky a nic s tim nenaděláš ,nic není 100% nebo tady má někdo něco co chodí 100%??????
stb
Zaslal: pá duben 05, 2013 18:37 pm Citovat
No jasne nic nechodi na stopro, ale abych zkurvil budik pri prvnim cteni to je humus, sem vytoceny do nebes. Testoval jsem X-proga a fici na sup, no problem.

Hodte mi sem chlapi nejake vypisy, musim to nejak vycarovat, alespon neco podobneho. Je to benzin, otackomer ma do 8tis a km do 260, Micronas je 3297G a EEprom 24C32.

Jo a mala zmena neni to Golf ale Jetta benzin, myslim ze 1,4FSI nebo 1,6, ale to je fuk

1K0 920 852 A
V0004000
SW1012
HW0004
3HL
jirka.diagnostika
Zaslal: st duben 10, 2013 6:31 am Citovat
Nahraj sem ti padla data eeprom 24C32 a fles micronas a jeste mi napis rok a mesic vyroby presne diky

Zaslal: čt duben 11, 2013 7:19 am Citovat
Tady http://leteckaposta.cz/562664401 jsou moje vypisy po zasahu Smokovym J-tagem. Tyto soubory jsou cteny X-progem. Jeste jsem zkousel nahrat jiny vypis 24C32 z jineho pristroje stejneho oznaceni, ale zadna zmena. Spojeni pres diagnostiku porad nejde.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá červenec 04, 2025 21:33 pm