Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  aston martin
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

aston martin

Autor Zpráva
emig89
Zaslal: po duben 01, 2013 6:59 am Citovat
Chlapi tak najde sa tu uz niekto kto poradi cim diagnostikovat aston martin dbs v8 4.3 .
Na slusnu otazku treba dat slusnu a rozumnu odpoved.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
road trip
Zaslal: po duben 01, 2013 8:09 am Citovat
emig89 napsal:
Chlapi tak najde sa tu uz niekto kto poradi cim diagnostikovat aston martin dbs v8 4.3 .

emig89 tiež potrebuješ poradiť ?
Vydrž prosím ťa ešte ešte chvílu Digi už sa mi núkal že mi pomôže ked budem mať problém s Aston Martin on ich bežne servisuje (hned ako tu zadarmo na fore zistí čím sa to dá diagnostikovať )a potom to sem určite napíšem čo a ako..
servis.smol@email.cz
Zaslal: po duben 01, 2013 8:44 am Citovat
TO: EXOTUS

1. Vážený kamaráde jdi s těma tvejma uvahama do prdele !
2. Pokud máš další zájem mě srát .. ? tak mě napiš do SZ adresu , stavím se ...

Zaslal: po duben 01, 2013 11:08 am Citovat
Tak najde sa tu niekto kto vie aku diagnostiku na aston martin alebo chodte do ... z Vasimi debilnymi prispevkami.
yary1
Zaslal: po duben 01, 2013 11:51 am Citovat
emig89 napsal:
Tak najde sa tu niekto kto vie aku diagnostiku na aston martin alebo chodte do ... z Vasimi debilnymi prispevkami.

Tak si kurva sezen toto:

http://www.bridgemillmotors.co.uk/wp-content/uploads/2012/02/aston-martin-amds.jpg

Anebo sis skusil to VCM a nevyhovuje ti to? Tak bys nam nevzdelanym mohl dat info proc ti to nesedi.
emig89
Zaslal: po duben 01, 2013 12:12 pm Citovat
dakujem za odpoved, velmi mi to pomohlo,hlavne tim ktori tiez cakali na rozumnu odpoved...
DIGI-DELETED
Zaslal: po duben 01, 2013 12:42 pm Citovat
servis.smol@email.cz napsal:
TO: EXOTUS

1. Vážený kamaráde jdi s těma tvejma uvahama do prdele !
2. Pokud máš další zájem mě srát .. ? tak mě napiš do SZ adresu , stavím se ...

copak , ruply nervy ?
pes který štěká , nekouše ... Mr. Green Mr. Green

jinak , VCM zkusím , ale podle mně tam bude nějaký problém v tom že se to nechce probudit ze sleep modu , na tacho sviti jen stav km , a kontrolka immo blika , odpojovaci rele baterky je vypnuté , ovlada ho bcm modul , nejde ani diag obd , jdou jen varovky

auto je hrozny hybrid , bcm z mondea , ecu motoru jakasi amerika , bagy volvo atd, optika a gateway noname...

byl tam přestřihlý svazek v motorovém prostoru -udajně od hasičů v USA,kdoví jak to vůbec bylo...

naštěstí se mi povedlo ukrást kompletní schéma na jednom us foru asi , takže aspon je se čeho chytit...
jo a ještě jsem ukradl v učení sykovky , tak neměj kvůli tomu hasáku špatný spaní..
Wink Laughing Laughing

Naposledy upravil DIGI-DELETED dne po duben 01, 2013 12:54 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: po duben 01, 2013 12:50 pm Citovat
TO: DIGI ,,,
No jsem nervák a cholerik tak mě to už sere ! Ale kdybych věděl jak to opět dopadne s tím zasraným VISem , vysral bych se na to , aby měli ostatní taky nějaké info a mohli jsi taky něco naučit , ale jak jsem už někde zde napsal : nežívím se tímto , je to spíše jako moje hobby , co potřebuji tak jsi koupím , pokud je to china a funguje dobře budiš , pokud potřebuju origo - koupím origo , nedělá mě problém utratit nějakou tu kačku , či euro , jen tedy ten hasák jsem vážně kradl Smile :::
věci co neumím nebo nechci dělat a týká se to cars atd. jedu za Martinem na Mácháč , rád mu zaplatím co jsi řekne a jsem zpokojen.

Zaslal: po duben 01, 2013 13:05 pm Citovat
road trip napsal:
emig89 napsal:

Vydrž prosím ťa ešte ešte chvílu Digi už sa mi núkal že mi pomôže ked budem mať problém s Aston Martin on ich bežne servisuje (hned ako tu zadarmo na fore zistí čím sa to dá diagnostikovať )a potom to sem určite napíšem čo a ako..

tady máš třeba řešení problému s bmw : http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=9996&postdays=0&postorder=asc&start=0

pokud víš jak oměřit oscilem piezo vstřik , napiš at jsme chytřejší , aspon se nebudu tak blbě ptát na tak jednoduchou závadu ..
Wink Laughing

Zaslal: po duben 01, 2013 13:31 pm Citovat
DIGI-DELETED napsal:
road trip napsal:
emig89 napsal:

tady máš třeba řešení problému s bmw : http://checksum.cz/forum/viewtopic.php?t=9996&postdays=0&postorder=asc&start=0

pokud víš jak oměřit oscilem piezo vstřik , napiš at jsme chytřejší , aspon se nebudu tak blbě ptát na tak jednoduchou závadu ..
Wink Laughing

Ty sa zase chvališ ja sa bavím Very Happy

Ano čítal som to už davnejšie ako si sa chvalil že maš na dielni X6 už davnejšie NO AAAAA??????

predpokladám že zaspávaš s tým že si jediný na svete kto vie merať s osciloskopom to ako zmerať vstreky to bol asi výkon pre teba už na pochválenie samého seba..

Ty si fakt Genius Very Happy

Chlapci pochválte sa čo viete lebo dnes už je taká doba ked sa nepochváliš sám tak nič nevieš.. Very Happy
DIGI-DELETED
Zaslal: po duben 01, 2013 13:58 pm Citovat
to jsem tě tak dostal s tím tvým problémem s vagem 908 ?

nestydím se za to že opravuji taková auta , nebo bych měl ? dementní dotazy sem nedávám a jestli se ti nelíbí jak na ně reaguji , tak s tím nic nenaděláš .. ..

mrzí mně že se holt se nemůžu pochlubit olaminátovanou oktavkou s brzdama z lokomotivy , kolama taktéž, a hlavně pletivem místo masky a rourou od kamen místo vejfuku...

pak bych se ještě chtěl pochlubit že umím ovládat diagnostiku vagcom , ale pro jistotu si netroufám na ty políčka vpravo jak je to kodování , přizpůsobení a tak ,oni tam píšou že je to pro pokročilé...

ale povedlo se mi naštestí rychle stáhnout ten čorlej vis , kvůli kterýmu v podstatě vznikly tato "debata" tak se snad už naučím ovládat y ty políčka vpravo na mym čínskym vagu...

počkej až se to naučím , to budeš čumět jak se teprve začnu chválit Smile)

jinak diag mají tady : http://www.spxtools-shop.com/home/index.php?eID=tx_nawsecuredl&u=0&file=fileadmin/Aston%20Martin-English.pdf&t=1364911520&hash=22d46303e508fbf60e628f137c1d4963

Naposledy upravil DIGI-DELETED dne po duben 01, 2013 14:10 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: po duben 01, 2013 14:01 pm Citovat
TO: DIGI - věř tomu , že kdybych tohle věděl kam až to zajde tak jsem ten zasranej VIS raději výpálil na CD a pak celý sežral i s obalem Smile

Zaslal: po duben 01, 2013 14:12 pm Citovat
Wink Laughing

Zaslal: po duben 01, 2013 14:40 pm Citovat
DiGI

Tiež ti prajem vela úspechov v práci.

Snad niekedy ked ti príde podobné auto do dielne najprv použiješ svoje vedomosti diagnostiku a potom osciloskop a možno až potom google alebo forum .Niektorí ludia to tak robia ..

Ked opačne mohli by sme si myslieť že nám tým chceš niečo povedať..

Čus.
DIGI-DELETED
Zaslal: po duben 01, 2013 19:12 pm Citovat
vždyt jsem psal že diag i origo hlásily vstriky 4a5 a přitom byl ko 6 tý vstřik a to ještě občas....
tak mi řekni jaké k tomu potřebuješ vědomosti a jakou diag bys mi doporučil když ecu vyhodnotí špatně chybu a kecá kraviny ...
možná bych si měl koupit ten nový autocom z číny , ten by to dal napoprvé.. Laughing Laughing

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt květen 15, 2025 5:20 am