Obsah fóra checksum.cz » Benzín » Opel Astra F imobilizer |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
macicek86 |
Zaslal: čt leden 31, 2013 15:45 pm |
|
|
|
Skoro se bojím tady zeptat proto predesilam: auto sem neukradl, nechci se dopustit ničeho nelegálního, jenom nešťastná náhoda.
Přítelkyně včera přišla s tím že jí najednou přestalo startovat auto, Opel Astra 16i X16SZ 95rok.
Dnes jsem se k tomu dostal, vyblikal jsem chybu a byla to chyba 85 což jsem přeložil jako chybu imobilizéru.
Ani nevím jak ale napadlo mně otevřít klíček a vida!! Někam se ztratil transponder, z přitelkyně po chvíli vylezlo že si možná chtěla vyměnit baterku ve světilku (která tam byla obraceně), ale že nic jako transponder tam nebylo ze by si urcite všimla.
Nechce se mi už do auta investovat a tak přemýšlím o odpojeni imobilizeru.
Mate s tím někdo zkušenost?
Prosím nespamujte forum nesmyslnými reakcemi, je mi jasné že by bylo hloupé toto řešit veřejně tak prosím
aspoň o SZ.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt leden 31, 2013 15:48 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
macicek86 |
Zaslal: čt leden 31, 2013 16:22 pm |
|
|
|
nj, mel sem na mysli ho zcela odstranit: problem je v tom ze nemam ani kodovou kartu a neznam pin, v oplu me rekli ze neni problem ze 1000,- mi udelaji novou, transponder bych sehnal dejme tomu za 200,- nakodovani transponderu tady v okoli nevim kdo, v oplu za 700,- tzn. 1900Kč a hromada litani, myslim si ze cele auto nema takovou cenu, navic bych potreboval aby to jelo co nejdriv, coz kdyz pripoctu cas nez dorazi transponder neni mozne.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt leden 31, 2013 17:39 pm |
|
|
|
podle mě to je nejlevnější možnost
není problém vyříst pin a naprogramovat čip, podle mě tě to vyjde levnějši než kutit immo off
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
macicek86 |
Zaslal: čt leden 31, 2013 18:57 pm |
|
|
|
Asi pravda, tak alespon radu: jaky koupit transponder (typ) nebo podle ceho poznam jaky tam ma byt?
dik
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|