Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  Autocom 2012 Release 1-2
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 6    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Autocom 2012 Release 1-2

Autor Zpráva
FUTO
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 22:04 pm Citovat
Laughing Laughing Laughing

Naposledy upravil FUTO dne po prosinec 10, 2012 18:12 pm, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tomík
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 22:13 pm Citovat
ty asi nejsi normální??? 2x jsem tě slušně požadal ani jednou jsi mi neodpověděl to je jen ukázka kecala .Machruješ něco slíbiš a nedodržíž tečka.

Zaslal: ne prosinec 09, 2012 22:19 pm Citovat
Na tento druhý dotaz jsi zapoměl :po listopad 26, 2012 10:41 am
Předmět: Re: autocom
no já mám istalačku ale samotnou tam má být k tomu ještě nějakej patch?

když už tady ventiluješ konverzaci tak celou 2x dotaz slušně odpověd-0 takže si se na to co? vys..l ty a timto končím mi nestojiš za čas ty kecale

Zaslal: ne prosinec 09, 2012 22:32 pm Citovat
Laughing Laughing Laughing

Naposledy upravil FUTO dne po prosinec 10, 2012 18:13 pm, celkově upraveno 2 krát.
picus16
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 22:32 pm Citovat
už se perou Rolling Eyes
tomík
Zaslal: ne prosinec 09, 2012 22:36 pm Citovat
áááá už jsou urážky kecal neví jak se vykecat....

Zaslal: ne prosinec 09, 2012 23:58 pm Citovat
som si myslel ze som konecne nasiel normalne forum, kde mi niekto pomoze, ale namiesto toho, len sluby a skutek utek. opustam toto blbe forum, s blbcami. a ty futo, vies kam si to daj, a este si za to aj vypytaj Mr. Green
DIGI-DELETED
Zaslal: po prosinec 10, 2012 7:07 am Citovat
exotus napsal:
To já zase fandím DIGImu,mám na tenhle systém obchodu dost podobný názor!!!
Chlapci FUTO a macíčkuXY až dospějete tak pochopíte,ale zatím vám doporučuju přibrzdit s warezem,každá stopa na netu se blbě zametá...

to budou zpívánky až si pro FUTO přijdou benga .....
myslim si že on určitě nebude žádný hrdina a vyzpívá i to co neví .... Mr. Green Mr. Green
pak budou běhat po dementech a zabavovat jim cracklý autocomy spolu s cracklým vividem (jediné knowhow co chudáci mají)

to FUTO , už se ti tady nějakou dobu snažím vysvětlit že existuje něco jako autorská práva , ty to ovšem OPAKOVANĚ přehlížíš a myslíš si že jsi anonymní ....
tak si to klidně mysli dál
Laughing Laughing

Zaslal: po prosinec 10, 2012 7:14 am Citovat
martin281 napsal:
som si myslel ze som konecne nasiel normalne forum, kde mi niekto pomoze, ale namiesto toho, len sluby a skutek utek. opustam toto blbe forum, s blbcami. a ty futo, vies kam si to daj, a este si za to aj vypytaj Mr. Green

tak si ho kup, ale to se ti nechce co ? ty blbe forum s blbcami ... Rolling Eyes
blbci jsou takoví jaky ty , co chtějí všechno ukrást , vykrást , stáhnout a hlavně ZADARA... Mr. Green
nebo je pro tenbe ty kokote 30 dolarů moc peněz ????

Zaslal: po prosinec 10, 2012 8:23 am Citovat
Nejsmutnější na této diskuzi je že Firma AUTOCOM do toho investuje takové peníze a čína mu to prodává po celém světě ......Být na místě AUTOCOMU tak to je na mašli nebo to zachvílku zabalí.Kamarad co jsem mu nechal toho mojeho AUTOCOMA má origo platí ročně aktualizace a k tomu si koupil činu za pulku aktualizace aby nemusel ničit origo kabel ....tak kde to jsme .....Bohužel ani já ani nikdo si nekoupi origo za 50tis když stoji všude 5tis čína ...Stejně to nebude dlouho trvat a celníci to tipnou už aby to bylo a pak nebudem muset schanět aktivace po forech......

Zaslal: po prosinec 10, 2012 10:57 am Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Jaké jsou tresty?

U trestních soudů:
· možné odnětí svobody až na pět let,
· citelné pokuty a nebo konfiskace majetku – finanční kompenzace softwarovým firmám- až dvojnásobek licenčních poplatků; plus řádný poplatek, pokud je zájem software dále používat

U občanských soudů:
· soudní příkaz k zastavení dalšího používání softwaru a ke smazání nebo odevzdání nelegálních kopií (i s možností uvěznění v případě porušení)
· náhrada škod či ušlého zisku vzniklých vlastníkovi autorských práv v důsledku nelegálního užívání nebo rozšiřování
· náhrada soudních výloh (které mohou být značné)

Soudy mohou udělit souhlas ke vstupu do objektů a k jejich prohlídce i k zabavení nelegálních kopií a počítačů, na nichž byly umístěny.

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
martin281
Zaslal: po prosinec 10, 2012 11:43 am Citovat
DIGI-DELETED napsal:
martin281 napsal:

tak si ho kup, ale to se ti nechce co ? ty blbe forum s blbcami ... Rolling Eyes
blbci jsou takoví jaky ty , co chtějí všechno ukrást , vykrást , stáhnout a hlavně ZADARA... Mr. Green

praveze som si ho kupil, ale absolutne nevies o co sa jedna, kokote.
martin281
Zaslal: po prosinec 10, 2012 11:46 am Citovat
tomík napsal:
Nejsmutnější na této diskuzi je že Firma AUTOCOM do toho investuje takové peníze a čína mu to prodává po celém světě ......Být na místě AUTOCOMU tak to je na mašli nebo to zachvílku zabalí.Kamarad co jsem mu nechal toho mojeho AUTOCOMA má origo platí ročně aktualizace a k tomu si koupil činu za pulku aktualizace aby nemusel ničit origo kabel ....tak kde to jsme .....Bohužel ani já ani nikdo si nekoupi origo za 50tis když stoji všude 5tis čína ...Stejně to nebude dlouho trvat a celníci to tipnou už aby to bylo a pak nebudem muset schanět aktivace po forech......
prave to je moj pripad. diky za example. zatial som dostal len nadavky, namiesto odpovedi
podivoc
Zaslal: po prosinec 10, 2012 12:29 pm Citovat
martin281 napsal:

Crack se nekonal tak hned vsici jsou curaci,jak ted budes kamosum napichovat???????? Laughing Laughing
Na aukru ted hned drazi asi tak 23 lidi autocom po 4 tackach tam si to kupte ale to by to pak neslo napichovat zadarmo,to by ste pak museli rikat aspon pul sta za nacteni aby se investice vracely Laughing
Hosi kupte si aspon jednu snuru ofic pak pochopite DIGIHO s exotus. proc tady do toho ryje!Vsechno uz nastesti prechazi na on-line a usb klice,aspon ze to srovna ceny zpatky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
DIGI-DELETED
Zaslal: po prosinec 10, 2012 13:53 pm Citovat
martin281 napsal:
DIGI-DELETED napsal:
martin281 napsal:

praveze som si ho kupil, ale absolutne nevies o co sa jedna, kokote.

jak tak koukám , ty sis založil nick jen kvuli tomuto tematu ? 4 příspěvky a jen tady ???
to by mně zajímalo kterej hrdina se maskuje , nebo jak to vlastně je ??
píšeš o blbem foru s blbcami a máš origo autocom a sháníš crack ??
to mi hlava nebere ... Rolling Eyes Laughing

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 6    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne květen 04, 2025 23:27 pm