Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  Volvo XC-70 vadny soft v tachometru
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Volvo XC-70 vadny soft v tachometru

Autor Zpráva
stb
Zaslal: čt listopad 22, 2012 11:48 am Citovat
Ahoj vsem,

budu strucny. Po zapnuti klice do prvni polohy je na levem displeji hlaska vady airbagu. Po zapnuti klice do polohy pred startem kdy najedou i kontrolky probehne jejich test a zadna kontrolka airbagu nesviti.
Na diagnostice je vada v airbagu 00D4 coz je SRS Lamp Faulty signal. Tahle vada se bezne objevi kdyz se vytahne budik a normalne jde smazat ale tady nejde. Sehnal jsem jine auto a do neho strcil muj vadny tacho se softem pujceneho auta. Vada sla smazat. Vysledek je ze je vadny soft v budiku. Vim ze nelze nahrat jiny jen tak, protoze pak se pristrojovka ani nerozsviti.

Moje zasadni otazka zni, lze nejak prizpusobit pouzitou pristrojovku??? Mam asi 5 ks Full flash dat do procesoru ale jak jsem psal po nahrati ani obaz ani zvuk.

Poradte prosim. V autorizaku tvrdi, jen vymena celych budiku (to at jdou do haje), pece to musi umet flashnout i oni.

Nebo si nekdo z vas troufne opravit muj vadny vypishttp://www.ulozto.cz/xkoMRr8/xc70-rar ???

MCU Motorola HC912DG128A
maska 3K91D Diesel

Volvo XC70
8637996
Yazaki 69294-630T
MC912DG128ACPV
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Matias
Zaslal: čt listopad 22, 2012 11:52 am Citovat
Čím jsi to mazal?
Dělal jsi něco na MCU?
Taky se mi to stalo. S jednou diag mi to nešlo, resp. mázlo se to a hned to naskočilo.
Pak jsem dal mazat v AVDI, promazal ose všechno a byl klid.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
stb
Zaslal: čt listopad 22, 2012 14:04 pm Citovat
Mazalo se to KTSkou, myslis, ze to je problem? U jineho pripadu se to mazlo a jelo to bez problemu.
Matias
Zaslal: čt listopad 22, 2012 14:16 pm Citovat
Tak to nevím, KTS nemám. Smile Ale AVDi to dal. Poprvý jsem to dělal diagunem a skočilo to zpět. Ono možná záleží jestli nění ještě někde něco a AVDI to udělá celý. Protože jsem nedělal jen airbag dtc erase, ale mazal jsem celý auto.
Ale to jen střílím.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
exotus
Zaslal: čt listopad 22, 2012 14:44 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
stb napsal:
Mazalo se to KTSkou, myslis, ze to je problem? U jineho pripadu se to mazlo a jelo to bez problemu.

S KTS není problém (mám taky a jde to normálně) v softu si nemyslím,ale s deskou,jsou tam studeňáky zkontroluj to,volva na to trpí a dost,zháší display,kontrolky zháší a rozsvěcí se atd. prostě divočina...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
stb
Zaslal: čt listopad 22, 2012 15:34 pm Citovat
exotus napsal:
stb napsal:

S KTS není problém (mám taky a jde to normálně) v softu si nemyslím,ale s deskou,jsou tam studeňáky zkontroluj to,volva na to trpí a dost,zháší display,kontrolky zháší a rozsvěcí se atd. prostě divočina...

AT JE MEZI NAMI JASNO. Deska je na 10000% ok. Vzal jsem svuj vadny budik nahral do nej soft z jineho auta co mi stalo na place a dal ho do tehoz auta na place a bez závad !!!!!!! Navic jsem celou pristrojovku protavil, uplne vsechno !!!!

Jde mi jen o jedno, je mozne pouzit jiny pouzity budik a pokud ano jak ho softwarove upravit aby to slo.
exotus
Zaslal: čt listopad 22, 2012 15:36 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
SORRY!!!

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
AEP
Zaslal: čt listopad 22, 2012 16:20 pm Citovat
Založen: 29.10.2008 Příspěvky: 1235 Bydliště: doma , přechodné v dílně
Exclamation Exclamation AT JE MEZI NAMI JASNO Exclamation Exclamation mazal jsi jednotku airbag nebo i chyby v can ecu ??? to by jsi měl !!

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so září 20, 2025 17:11 pm