Obsah fóra checksum.cz » Ostatní » Záměna ř.j |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
I>Love>TDI |
Zaslal: ne listopad 18, 2012 23:38 pm |
|
|
|
Prosím o radu, když mám na vw g3 tdi ještě pájecí jednotku a vyměním ji za flashovací již s upraveným softem, pojede to dle úpravy a hlavně půjde flashovat přes kabel, nebo by se muselo upravit ještě něco??
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: po listopad 19, 2012 8:58 am |
|
|
|
1. Když budeš mít jednotku dobře zapojenou, půjde flashovat po kabelu.
2. Když budeš mít správnou jednotku k tvému HW (což v tvém případě asi těžko pokud jsi nemějil motor nebo komponenty) pojede to správně, jinak ne
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
I>Love>TDI |
Zaslal: po listopad 19, 2012 11:40 am |
|
|
|
.vv
|
Naposledy upravil I>Love>TDI dne po listopad 19, 2012 11:41 am, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
I>Love>TDI |
Zaslal: po listopad 19, 2012 11:40 am |
|
|
|
Řekněme že mám 1Z motor, ale osazenej bude jinejma komponentama, race 520, GT2256V, atd... a soft udělanej přímo na tyhle komponenty. To už nezáleží na čísle řídící jednotky, hlavně že je soft uspůsobenej na moje komponenty ikdyž byla před tím jednotka třeba na ASV ale s těma mojema komponentama, takže by to mělo normálně fungovat i s tím flashem ne
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: po listopad 19, 2012 12:12 pm |
|
|
|
a čerpadlo? snímače? sání? další věci v autě, abs, airbagy, přístrojovka?
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: po listopad 19, 2012 12:17 pm |
|
|
|
Nejsou potřeba hlavní je tam nalejt naftu a natlačit aspoň 1.6bar
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: po listopad 19, 2012 12:47 pm |
|
|
|
Navíc 1Z to bude pila
|
|
|
Návrat nahoru |
|
I>Love>TDI |
Zaslal: po listopad 19, 2012 12:59 pm |
|
|
|
Motorově to ted jezdí v jiným autě, já to budu mít i s motorem 81kw s písty, ojnice, klikový hřídel ASZ(96kW), čerpalo 12mm hlava, fmic, sání ASZ, jednohmota, jednotka je od DP , tažke se nebojím žádné nalejvárny , ale nejdřív to nechám na tom 1Z a až zaklepe tak příjde druhej.. jinak motor ted šlape v octávce, ale ten zbytek (přístrojovka, abs, atd) se dá nakodovat potom ve vagu nebo to je zas něco jinýho?? No kdyžtak budu muset zajet za někým zkušenějším aby to sladil..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: po listopad 19, 2012 13:11 pm |
|
|
|
Změnil bych buď doktora nebo prášky...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: po listopad 19, 2012 13:11 pm |
|
|
|
I>Love>TDI napsal: Motorově to ted jezdí v jiným autě, já to budu mít i s motorem 81kw s písty, ojnice, klikový hřídel ASZ(96kW), čerpalo 12mm hlava, fmic, sání ASZ, jednohmota, jednotka je od DP , tažke se nebojím žádné nalejvárny  , ale nejdřív to nechám na tom 1Z a až zaklepe tak příjde druhej.. jinak motor ted šlape v octávce, ale ten zbytek (přístrojovka, abs, atd) se dá nakodovat potom ve vagu nebo to je zas něco jinýho?? No kdyžtak budu muset zajet za někým zkušenějším aby to sladil..
flash jednotku fakt nenakóduješ na komponenty z G3, prostě další nesmysl jako už asi tisíc na tomhle fóru, vymýšlíš nesmysly, ale hraj si, asoň si tu někdo slušně vydělá až budeš mít km vytahanejch drátů a budeš rád když ti to bude aspoň jen vrčet
|
|
|
Návrat nahoru |
|
I>Love>TDI |
Zaslal: po listopad 19, 2012 13:23 pm |
|
|
|
Ok to jsem chtěl vědet, dík. Takže jedna z nejjednoduších možností je z flash vytáhnout upravenej obsah a napájet to do staré, je to tak? Koukám že tohle nebude jen tak..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: po listopad 19, 2012 13:28 pm |
|
|
|
No jestli to dělal DP,individual tuning,tak si nech zajít chuť že vytáhneš flash,a nacpat to do pájecí je nesmysl,dej si toho víc,to co bereš...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: po listopad 19, 2012 13:49 pm |
|
|
|
exotus napsal: No jestli to dělal DP,individual tuning,tak si nech zajít chuť že vytáhneš flash,a nacpat to do pájecí je nesmysl,dej si toho víc,to co bereš...
Tak to mě rozesmálo.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
I>Love>TDI |
Zaslal: po listopad 19, 2012 13:54 pm |
|
|
|
A proč by to nešlo? Vždyt každej soft jde přece vytáhnout ne?? Jinak nevím co máš pořád stím že něco beru, jsem v tomhle oboru lama a proto se ptám vás zkušenějších..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: po listopad 19, 2012 14:05 pm |
|
|
|
říkají ti něco např. 8mi a 16ti bytové paměti a jejich architektura??? prostě plácáš tu nesmysly, jeden za druhým, to do čeho se chceš pustit je dost slušné harakiri, něco o tom vím a do podobného nesmyslu bych stejně nešel, protože je to tolik práce s nejistým výsledkem, že by to nikdo nezaplatil, ty o tom nevíš nic a chceš tunit
tak pokud nic nebereš, tak zkus změnit lékaře
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|