Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  podstřelování cen
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

podstřelování cen

Autor Zpráva
DIGI-DELETED
Zaslal: čt říjen 11, 2012 7:27 am Citovat
možná se to někomu bude zdát jako blbost , ale bylo by vhodné se zamyslet nad tím , za kolik je dobré co dělat koncovému zákazníkovi.
dneska už mi asi pátý koncový zákazník řekl , že cena za vypnutí dpf na edc16 plus chip se pohybuje u pána s pohybujícími se písty na úrovni 3000 kč !!!!
kdyby to byl nějaký bazarníček nebo autíčkář , tak se tomu člověk zasměje , protože ti mají nonstop lhaní v popisu práce , ale tady šlo opravdu o lidi z ulice ...
Možná si dotyčný pán neuvědomuje , že tím konkurenci těžko zničí , jediným efektem je snižování cen v očích veřejnosti ...
je třeba si uvědomit , že nalejvači sice na takovou cenu jít mohou , vzhledem k jejich investicím , ale když to dělá fundovaný člověk , tak mi to přijde jako vrchol demence ..

NIKAM TO NEVEDE ......

co vy na to mistře CHIPTUNINGU ?

Zaslal: čt říjen 11, 2012 8:13 am Citovat
Založen: 1.4.2009 Příspěvky: 575 Bydliště: Košice Prešov Regensburg
podla mna to bude uz len horsie,vacsina ludi pozera najprv na cenu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
anydraj
Zaslal: čt říjen 11, 2012 8:45 am Citovat
DIGI-DELETED napsal:
možná se to někomu bude zdát jako blbost , ale bylo by vhodné se zamyslet nad tím , za kolik je dobré co dělat koncovému zákazníkovi.
dneska už mi asi pátý koncový zákazník řekl , že cena za vypnutí dpf na edc16 plus chip se pohybuje u pána s pohybujícími se písty na úrovni 3000 kč !!!!
kdyby to byl nějaký bazarníček nebo autíčkář , tak se tomu člověk zasměje , protože ti mají nonstop lhaní v popisu práce , ale tady šlo opravdu o lidi z ulice ...
Možná si dotyčný pán neuvědomuje , že tím konkurenci těžko zničí , jediným efektem je snižování cen v očích veřejnosti ...
je třeba si uvědomit , že nalejvači sice na takovou cenu jít mohou , vzhledem k jejich investicím , ale když to dělá fundovaný člověk , tak mi to přijde jako vrchol demence ..

NIKAM TO NEVEDE ......

co vy na to mistře CHIPTUNINGU ?

Pokud je to pravda, tak nakonec na to doplati sam.
Kdyz mi nekdo rekne, ze mu to nekde udelaji levneji, tak ho tam poslu.
Ale pokud neco zdrbaji a prijede, ze to a tamto, tak ho opalkuju, at se probere.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
chiptuning
Zaslal: čt říjen 11, 2012 14:53 pm Citovat
ukaz mi nekoho komu jsem to udelal za takove penize , sam jsem zvedavej
ve skutecnosti se mi stalo , ze clovek ktery u me byl na chip za normaklni cenu pak v hospode vykladal , ze jsem mu to udelal za litr aby byl zajimavej a ty ostatni nasral protoze si nechali nekde udelat za vic , jo takovej holt je narod
ono je to jako s kilometrama kolik vychcanku prijede a tvrdi ze vsichni okolo jim to delaji za pul nebo jeste za mit tak jestli jim to neudelam taky , proste to zkousi
takze az budes mit fakturu , kde je uprava + dpf off za 3000kc tak ji oskenuj a muzes ji sem dat , jinak sem nepis blbosti co jedna baba povidala

Zaslal: čt říjen 11, 2012 21:34 pm Citovat
já to už právě slyšel od více lidí , a někteří ani do hospody nechodí ..
fakturu ale žádnej z nich asi nemá ... Laughing

p.s . možná že kecají , tak to potom sorry Wink

Zaslal: čt říjen 11, 2012 22:10 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
To je standartní věc,každej příjde a zkouší to,a víš tendle mi to udělá za xxx tak jak se domluvíme... no a pak to je na na každým jak se s tím vyrovná,no a pak ty hodspodský kecy to je nejvíc,tam jsou všici chytrý jak rádio,to není problém,to je v poho,uďál mě to za tolik,no banda hodspodskejch povalečú co mezi sebou machrujou,když ve 3 skončej v kolbenu a vo pěti se slézou na pívo a malího rumajzla,teda sestavu piv a rumajzlů...
Nasrat na to,jednoduchý chceš nechceš čau!!!

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DIGI-DELETED
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:16 am Citovat
možná by bylo lepší se nestandartně domluvit , že edc16 se bude dělat od 5000 nahoru a edc17 10000 a výše ...

Wink

Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:32 am Citovat
Založen: 14.10.2010 Příspěvky: 1202 Bydliště: na okraji Dřínovské jámy
dohoda je nebezpečná Very Happy
... ale důrazné doporučení - pro tupce, kteří nemají představu o cenách, nebo si neumí na netu najít standardní ceny, a hlavně nemají potřebu dostat za svou práci zaplaceno - je určitě namístě. A netýká se to jen chiptuningu
Okura
Zaslal: pá říjen 12, 2012 7:44 am Citovat
nj, ale když řekneš cenu 1500 za omlazení OTII, tak se mi bazarník vysměje, pač ví že přijede polák (jezdí pravidelně v karavanu Very Happy ) který mu to udělá za 300-500kč i s motorovkou.

Jak jim chcete konkurovat?
Byl bych sebevrah abych si koupil origo hračku za xx tisíc, v životě by se mi nikdy nevrátila investice.

Zaslal: pá říjen 12, 2012 8:08 am Citovat
Založen: 14.10.2010 Příspěvky: 1202 Bydliště: na okraji Dřínovské jámy
ptal jsem se u turků, a údajně dávaj 100e za francouze
... jenže tam by asi polák přijel jenom jednou Very Happy
martin
Zaslal: pá říjen 12, 2012 8:47 am Citovat
tady mám taky jednoho experta co dělá edc15 za 2000,- a edc16 za 3000,- ted tu zrovna mam po něm jednu audi co zahadně přestala po tejdnu jezdit stačilo znova nahrát jednotku originálem přes bdm a auto zas jezdí a pán u mě zaplatil 5000,- za origo data a fešákovy do toho servisu v markvarticích asi jel dát po tlamě Mr. Green Mr. Green taky tu byl jeden co chtěl udělat superba 2,8V6 a když jsem mu řek že chci za to 6tis tak mě řek že mu to ve výše uvedeném servisu udělají za 2000,- za tejden přitáh supa na laně a jestli bych se na to nemoh podívat jednotka KO letováním asi to dělaly letlampou no takže jiná jednotka spárování uprava a pan zaplatil 15000,- a byl rád že mu to jezdí a má koně navíc nj komu neni rady tomu neni pomoci ale zas tu mám takovou partu mladejch kluku octavka bora jejich oblibené stroje tak dostaly upravu za 2000,- a polepil jsem jim auta reklamou takže to za tu dvojku to stálo je to o tom že cena se muže udělat nizká ale jak pro koho a jak za co

Zaslal: pá říjen 12, 2012 9:03 am Citovat
To jsou dětský starosti .... až zaplatíte 800tis kč nejmenované firmě z Hulína A auto vám nepojede že nakonec mám za ty prachy v šuplíku krabici dratu s jednotkou a mužu se na to divat jakej jsem blb. kam jsem si to dali udělat.Příště si rozmyslíte kde to necháte upravit .....vytrestání za 5 tis to je sranda....

Zaslal: pá říjen 12, 2012 9:06 am Citovat
To jsou dětský starosti .... až zaplatíte 800tis kč nejmenované firmě z Hulína A auto vám nepojede že nakonec mám za ty prachy v šuplíku krabici dratu s jednotkou a mužu se na to divat jakej jsem blb. kam jsem si to dali udělat.Příště si rozmyslíte kde to necháte upravit .....vytrestání za 5 tis to je sranda....

Zaslal: pá říjen 12, 2012 10:52 am Citovat
martin napsal:
tady mám taky jednoho experta co dělá edc15 za 2000,- a edc16 za 3000,- ted tu zrovna mam po něm jednu audi co zahadně přestala po tejdnu jezdit stačilo znova nahrát jednotku originálem přes bdm a auto zas jezdí a pán u mě zaplatil 5000,- za origo data a fešákovy do toho servisu v markvarticích asi jel dát po tlamě Mr. Green Mr. Green taky tu byl jeden co chtěl udělat superba 2,8V6 a když jsem mu řek že chci za to 6tis tak mě řek že mu to ve výše uvedeném servisu udělají za 2000,- za tejden přitáh supa na laně a jestli bych se na to nemoh podívat jednotka KO letováním asi to dělaly letlampou no takže jiná jednotka spárování uprava a pan zaplatil 15000,- a byl rád že mu to jezdí a má koně navíc nj komu neni rady tomu neni pomoci ale zas tu mám takovou partu mladejch kluku octavka bora jejich oblibené stroje tak dostaly upravu za 2000,- a polepil jsem jim auta reklamou takže to za tu dvojku to stálo je to o tom že cena se muže udělat nizká ale jak pro koho a jak za co

Myslíš u Děčína? Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt červen 19, 2025 17:47 pm