Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » EDC16CP34 ECUSAFE LOCK |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
trino |
Zaslal: st září 19, 2012 21:38 pm |
|
|
|
Panove uz jste nekdo zkousel prehrat jednotku kdyz do ni nekdo hodi lock pres ecusafe? poradte nekdo jak prehrat nemuzu do nic nalejt original diky. ani pres BDM. pokud vyctu flash pres bdm a zapisu tak jede pokud hodim origo tak ne.
|
_________________ NEW Galletto, MB Star 2010, VAG, Beeprog2, BDM, Bosch KTS.
|
|
Návrat nahoru |
|
TOMI |
Zaslal: čt září 20, 2012 0:52 am |
|
|
|
A full zaloha, alebo MPC+flash?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: čt září 20, 2012 6:13 am |
|
|
|
Tyhle mamrdy bych nakopal do prdele.Mám takhle jednu T5,někdo mu jí načipoval samozřejmě na hovno,nejdeto,svítí kontrolka motoru směs příliš bohatá a samo že to zamknul,problém je v tom že pán to má v podnikání a potřebuje jezdit takže je problém to odstavit,tak třeba až propálí píst...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt září 20, 2012 9:40 am |
|
|
|
vaha napsal: Tyhle mamrdy bych nakopal do prdele.Mám takhle jednu T5,někdo mu jí načipoval samozřejmě na hovno,nejdeto,svítí kontrolka motoru směs příliš bohatá a samo že to zamknul,problém je v tom že pán to má v podnikání a potřebuje jezdit takže je problém to odstavit,tak třeba až propálí píst... 
proč do prdele ? víš kolik jiných mamrdů krade softy z aut ?
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: čt září 20, 2012 10:12 am |
|
|
|
vzhledem k tomu že ten ecusafe to lockne tak že změní seed key jen ve flasch tak pokud uděláš komplet recovery tak to musí makat
ja si jednotky podepisuju do volneho mista v paměti i s win auta které jsem upravoval
celj tenhle problém by vyřešil přístup k flasherum jako to maj třeba u HP tuner nebo efi live musíš si zaplatit licenci pro jednotku podle win a serial numer pak tě to pustí ke čtení a přepisu součástí flasheru je i perfektně udělanej sw na upravu kompletně popsaná konfigurace jednotky mapy atd licence na jedno win stojí 50usd
na forech od těhle flasheru neexistuje příspěvek typu neřeknu ti to nebo někdo to nahrál z nějakého cd z netu samozřejmostí je databáze originálu to vše v ceně 400-600usd za flasher + sw na upravy + podpora doživotně
nj tohle tady prostě nikdy nebude
mám oba dva flashery už dávno zaplacené a nikdy nebyl žádnej problem jako padlá jednotka atd
pro ty co nevěří at se kouknou
http://www.hptuners.com/
http://www.efilive.com/
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
skodovak |
Zaslal: čt září 20, 2012 11:17 am |
|
|
|
martin napsal: vzhledem k tomu že ten ecusafe to lockne tak že změní seed key jen ve flasch tak pokud uděláš komplet recovery tak to musí makat
ja si jednotky podepisuju do volneho mista v paměti i s win auta které jsem upravoval
celj tenhle problém by vyřešil přístup k flasherum jako to maj třeba u HP tuner nebo efi live musíš si zaplatit licenci pro jednotku podle win a serial numer pak tě to pustí ke čtení a přepisu součástí flasheru je i perfektně udělanej sw na upravu kompletně popsaná konfigurace jednotky mapy atd licence na jedno win stojí 50usd
na forech od těhle flasheru neexistuje příspěvek typu neřeknu ti to nebo někdo to nahrál z nějakého cd z netu samozřejmostí je databáze originálu to vše v ceně 400-600usd za flasher + sw na upravy + podpora doživotně
nj tohle tady prostě nikdy nebude
mám oba dva flashery už dávno zaplacené a nikdy nebyl žádnej problem jako padlá jednotka atd
pro ty co nevěří at se kouknou
http://www.hptuners.com/
http://www.efilive.com/
To je sice vsetko pekne ako funguju tie dve spolocnosti lenze ako tak pozeram tak podporuju iba 3 znacky vozidiel ....
|
_________________ Homes fucking kiling prostitution
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: čt září 20, 2012 11:34 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: vaha napsal: Tyhle mamrdy bych nakopal do prdele.Mám takhle jednu T5,někdo mu jí načipoval samozřejmě na hovno,nejdeto,svítí kontrolka motoru směs příliš bohatá a samo že to zamknul,problém je v tom že pán to má v podnikání a potřebuje jezdit takže je problém to odstavit,tak třeba až propálí píst... 
proč do prdele ? víš kolik jiných mamrdů krade softy z aut ? 
To je otázkou co je krádež,ale to by byla jiná diskuze Jen ať si nahrávaj Sw z třeba EDC16U1 do EDC16U31
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: čt září 20, 2012 12:02 pm |
|
|
|
To musi bejt obrovskej problem prekonat takovou ochranu hmm.. Pokud borec nema cas si nechat opravit auto, tak to asi takovej problem neni co?? Proc si z toho dela nekdo hlavu???? At jde do prdele prece, az bude problem bude stastnej, ze mu to opravim a jeste to poradne zaplati. Zaplati i za to, ze to nekdo zfusoval a oprava je jeste slozitejsi, byl vychcanej zaplatit za slusnej tuning tak co... Navic porad muze jit reklamovat, pokud neni kam tak se da i koupit nova jednotka. Moznosti je spousta..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: čt září 20, 2012 13:11 pm |
|
|
|
roland702 napsal: To musi bejt obrovskej problem prekonat takovou ochranu hmm.. Pokud borec nema cas si nechat opravit auto, tak to asi takovej problem neni co?? Proc si z toho dela nekdo hlavu???? At jde do prdele prece, az bude problem bude stastnej, ze mu to opravim a jeste to poradne zaplati. Zaplati i za to, ze to nekdo zfusoval a oprava je jeste slozitejsi, byl vychcanej zaplatit za slusnej tuning tak co... Navic porad muze jit reklamovat, pokud neni kam tak se da i koupit nova jednotka. Moznosti je spousta..
Mě to netrápí je to jeho boj jak jsem psal až se to posere...jen je podle mě prasečina zamykat jednotku s takovu "prasečinou"
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt září 20, 2012 13:12 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: čt září 20, 2012 13:14 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt září 20, 2012 13:20 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
trino |
Zaslal: čt září 20, 2012 15:08 pm |
|
|
|
1037384620
.4E0907401D
BPG-81015.04.07--
--H04---13160009
WAUZZZ4E07N022002.
4E0910402G 0030.
.3.0L V6TDI A000AG
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt září 20, 2012 15:15 pm |
|
|
|
Okura napsal: nikdo neobejde 
obejde to fréza a správná lokalizace mcu...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
trino |
Zaslal: čt září 20, 2012 15:26 pm |
|
|
|
TOMI napsal: A full zaloha, alebo MPC+flash?
Zalohu mam jen flash ale vycetl jsem to vcera BDM a upravil radky ktere ecusafe zmenil a stejne to nejde prehrat a pokud pouziju original flash a nahraju pres bdm tak nejede
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|