Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  dump T4 6H0953257A (TMS)
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

dump T4 6H0953257A (TMS)

Autor Zpráva
FandaTDI
Zaslal: pá červen 29, 2012 1:15 am Citovat
já ti dam natural, že se ti z toho v buse bude dělat nevolno Laughing (dřív jsem naftu nemusel - patřil jsem mezi "kamnáře", ale už krouťák nafťáků to má blíž k promakanějšímu pohonu ála elektromotor na každym kole - to by teprv byl zajímavej sw, ne nějaký "yngentilygegentní" esp,asr,npsrse,atd. , který makaj jen s "jednou silou" omezenou možnostma náhonu ... no nic, to už jsme zas jinde Wink ... neboj, v autě nemam nic "destruktivního" (spíš "nicnedělajícího" Wink ), to čeká "doma v koutě", až si o to auto řekne Wink (ale popravdě mě dost láká nějaká ta "přísnější siréna" Twisted Evil - s backdoorem samozřejmě Wink ) - viz. např. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=163&t=217283&start=15
jo a když jsi u tý diody, to už taky asi měsíc (ne)řešim ... k tomu alarmu, co jsem tam rozchodil, jsem plácnul první "prťavou" diodu, co mi přišla bůhví odkud do ruky a bliká tam jak pí.. Laughing ... už od zapojení si řikam, že tam musim dát nějakou co nejslabší s co nejmenšim odběrem (zastoupení výrobce ani v takovýhle 3,14čovině neporadí, když jde o starej typ, ze kterýho jim nekoukaj prachy, ale to se ani tak netýká tý diody, to je detail, kterej (možná jednou Laughing ) vyřešim Wink )
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
exotus
Zaslal: pá červen 29, 2012 2:22 am Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Čéče,nerozumím řeči tvého kmene Wink
Ty nejsi bankéř ale domácí vědec,zkoušel si už štěpit atom?

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DIGI-DELETED
Zaslal: pá červen 29, 2012 7:52 am Citovat
češtynářka se dala na chlastáňý ... Mr. Green Mr. Green

Zaslal: so červen 30, 2012 8:43 am Citovat
FandaTDI napsal:
já ti dam natural, že se ti z toho v buse bude dělat nevolno Laughing (dřív jsem naftu nemusel - patřil jsem mezi "kamnáře", ale už krouťák nafťáků to má blíž k promakanějšímu pohonu ála elektromotor na každym kole - to by teprv byl zajímavej sw, ne nějaký "yngentilygegentní" esp,asr,npsrse,atd. , který makaj jen s "jednou silou" omezenou možnostma náhonu ... no nic, to už jsme zas jinde Wink ... neboj, v autě nemam nic "destruktivního" (spíš "nicnedělajícího" Wink ), to čeká "doma v koutě", až si o to auto řekne Wink (ale popravdě mě dost láká nějaká ta "přísnější siréna" Twisted Evil - s backdoorem samozřejmě Wink ) - viz. např. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=163&t=217283&start=15
jo a když jsi u tý diody, to už taky asi měsíc (ne)řešim ... k tomu alarmu, co jsem tam rozchodil, jsem plácnul první "prťavou" diodu, co mi přišla bůhví odkud do ruky a bliká tam jak pí.. Laughing ... už od zapojení si řikam, že tam musim dát nějakou co nejslabší s co nejmenšim odběrem (zastoupení výrobce ani v takovýhle 3,14čovině neporadí, když jde o starej typ, ze kterýho jim nekoukaj prachy, ale to se ani tak netýká tý diody, to je detail, kterej (možná jednou Laughing ) vyřešim Wink )

naozaj si nic nefajčil ?
FandaTDI
Zaslal: po červenec 02, 2012 12:29 pm Citovat
exotus: mě když zmerčí atom, tak se mu protáčí spin Wink
digi: češťynářka ňygdy nespý (natož s tvrdym) Wink
miro: asi ještě ne tolik, abych se smysluplností příspěvků propracoval na tvojí úroveň Laughing

ale zpátky k věci - já už tomu vůbec nerozumim. Zkusil jsem ten druhej novej přizpůsobit VAGem samotnej - asi jedinej způsob, jak se vyhnout chybám při přizpůsobování (ať už VAGem, kterej ani při "hladkym průběhu přizpůsobení" nepřepíše kód opravny Shocked anebo vagtachem, kterej přepíše i kód opravny a tváří se( Question ), že umí přizpůsobovat i bez mazání pův.klíčů - po zadání 3 klíčů tam zůstane požadovanej počet 4, ale stejně mi to (ne)naučilo pořád jen ten jeden novej a chyby stejný jako když jsem to dělal vagem) a ejhle - startuje to na oba nový, přitom ve vagu mam přizpůsobenej i požadovanej jen jeden klíč (a status už zas konečně samý nuly) - chápete to někdo Question Question Question ... no když mi fungujou oba nový, mam nutkání zkusit přizpůsobit samotnej ten původně funkční klon(s tim už stále po startu chcípá), ale mam obavy, že ho to nenaučí ani jako první a ještě si tim odnaučim tyhle dva (nebo jeden... Question Shocked Laughing )
a pak zas budu zápasit s tim, abych měl víc jak jeden naučenej čip ... nějaký nápady/vysvětlení? (Možná to do každýho prvního čipu nahrává to samý, jinak nevim jak si to vysvětlit ... ovšem ani to by nevysvětlovalo to nepřepisování kódu opravny, ačkoliv to Vagtacho ho má hodně podobnej jako mam vyplněno ve vagu - první tři číslice nuly, což jsem si řikal, že by mohl bejt ten problém, ale zjevně ne-e ...)
FandaTDI
Zaslal: ne červenec 15, 2012 22:40 pm Citovat
Tak jsem měl cestu kolem Vršovic a pro zajímavost jsem se stavil v tom zámečnictví, kde dělali ten klon, jestli by to znova nepřehráli (byl jsem ochotnej dát do dvou kil, ač novej - a navíc pravděpodobně znovupřizpůsobitelnej - transponder ID42 bych za ty prachy měl vč.poštovnýho) a klonovačka pánovi na ten jejich klíč (po mý snaze o přizpůsobení) řekla "čitaj manuál", z čehož nechápavě bez manuálu usoudil, že jediný možný řešení je vzít novej čip (asi ten TPH1) a ten znova přizpůsobit - za osm stovek Shocked - pořád řikam fu*k off klony Laughing

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt duben 30, 2026 2:47 am