| |
| Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » dump T4 6H0953257A (TMS) |
|
Strana 3 z 3 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 |
|
| Autor |
Zpráva |
| FandaTDI |
Zaslal: pá červen 29, 2012 1:15 am |
|
|
|
|
já ti dam natural, že se ti z toho v buse bude dělat nevolno (dřív jsem naftu nemusel - patřil jsem mezi "kamnáře", ale už krouťák nafťáků to má blíž k promakanějšímu pohonu ála elektromotor na každym kole - to by teprv byl zajímavej sw, ne nějaký "yngentilygegentní" esp,asr,npsrse,atd. , který makaj jen s "jednou silou" omezenou možnostma náhonu ... no nic, to už jsme zas jinde ... neboj, v autě nemam nic "destruktivního" (spíš "nicnedělajícího" ), to čeká "doma v koutě", až si o to auto řekne (ale popravdě mě dost láká nějaká ta "přísnější siréna" - s backdoorem samozřejmě ) - viz. např. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=163&t=217283&start=15
jo a když jsi u tý diody, to už taky asi měsíc (ne)řešim ... k tomu alarmu, co jsem tam rozchodil, jsem plácnul první "prťavou" diodu, co mi přišla bůhví odkud do ruky a bliká tam jak pí.. ... už od zapojení si řikam, že tam musim dát nějakou co nejslabší s co nejmenšim odběrem (zastoupení výrobce ani v takovýhle 3,14čovině neporadí, když jde o starej typ, ze kterýho jim nekoukaj prachy, ale to se ani tak netýká tý diody, to je detail, kterej (možná jednou ) vyřešim )
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| exotus |
Zaslal: pá červen 29, 2012 2:22 am |
|
|
|
Čéče,nerozumím řeči tvého kmene
Ty nejsi bankéř ale domácí vědec,zkoušel si už štěpit atom?
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: pá červen 29, 2012 7:52 am |
|
|
|
češtynářka se dala na chlastáňý ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| miro |
Zaslal: so červen 30, 2012 8:43 am |
|
|
|
|
FandaTDI napsal: já ti dam natural, že se ti z toho v buse bude dělat nevolno  (dřív jsem naftu nemusel - patřil jsem mezi "kamnáře", ale už krouťák nafťáků to má blíž k promakanějšímu pohonu ála elektromotor na každym kole - to by teprv byl zajímavej sw, ne nějaký "yngentilygegentní" esp,asr,npsrse,atd. , který makaj jen s "jednou silou" omezenou možnostma náhonu ... no nic, to už jsme zas jinde  ... neboj, v autě nemam nic "destruktivního" (spíš "nicnedělajícího"  ), to čeká "doma v koutě", až si o to auto řekne  (ale popravdě mě dost láká nějaká ta "přísnější siréna"  - s backdoorem samozřejmě  ) - viz. např. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=163&t=217283&start=15
jo a když jsi u tý diody, to už taky asi měsíc (ne)řešim ... k tomu alarmu, co jsem tam rozchodil, jsem plácnul první "prťavou" diodu, co mi přišla bůhví odkud do ruky a bliká tam jak pí..  ... už od zapojení si řikam, že tam musim dát nějakou co nejslabší s co nejmenšim odběrem (zastoupení výrobce ani v takovýhle 3,14čovině neporadí, když jde o starej typ, ze kterýho jim nekoukaj prachy, ale to se ani tak netýká tý diody, to je detail, kterej (možná jednou  ) vyřešim  )
naozaj si nic nefajčil ?
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| FandaTDI |
Zaslal: po červenec 02, 2012 12:29 pm |
|
|
|
|
exotus: mě když zmerčí atom, tak se mu protáčí spin
digi: češťynářka ňygdy nespý (natož s tvrdym)
miro: asi ještě ne tolik, abych se smysluplností příspěvků propracoval na tvojí úroveň
ale zpátky k věci - já už tomu vůbec nerozumim. Zkusil jsem ten druhej novej přizpůsobit VAGem samotnej - asi jedinej způsob, jak se vyhnout chybám při přizpůsobování (ať už VAGem, kterej ani při "hladkym průběhu přizpůsobení" nepřepíše kód opravny anebo vagtachem, kterej přepíše i kód opravny a tváří se( ), že umí přizpůsobovat i bez mazání pův.klíčů - po zadání 3 klíčů tam zůstane požadovanej počet 4, ale stejně mi to (ne)naučilo pořád jen ten jeden novej a chyby stejný jako když jsem to dělal vagem) a ejhle - startuje to na oba nový, přitom ve vagu mam přizpůsobenej i požadovanej jen jeden klíč (a status už zas konečně samý nuly) - chápete to někdo ... no když mi fungujou oba nový, mam nutkání zkusit přizpůsobit samotnej ten původně funkční klon(s tim už stále po startu chcípá), ale mam obavy, že ho to nenaučí ani jako první a ještě si tim odnaučim tyhle dva (nebo jeden... )
a pak zas budu zápasit s tim, abych měl víc jak jeden naučenej čip ... nějaký nápady/vysvětlení? (Možná to do každýho prvního čipu nahrává to samý, jinak nevim jak si to vysvětlit ... ovšem ani to by nevysvětlovalo to nepřepisování kódu opravny, ačkoliv to Vagtacho ho má hodně podobnej jako mam vyplněno ve vagu - první tři číslice nuly, což jsem si řikal, že by mohl bejt ten problém, ale zjevně ne-e ...)
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| FandaTDI |
Zaslal: ne červenec 15, 2012 22:40 pm |
|
|
|
|
Tak jsem měl cestu kolem Vršovic a pro zajímavost jsem se stavil v tom zámečnictví, kde dělali ten klon, jestli by to znova nepřehráli (byl jsem ochotnej dát do dvou kil, ač novej - a navíc pravděpodobně znovupřizpůsobitelnej - transponder ID42 bych za ty prachy měl vč.poštovnýho) a klonovačka pánovi na ten jejich klíč (po mý snaze o přizpůsobení) řekla "čitaj manuál", z čehož nechápavě bez manuálu usoudil, že jediný možný řešení je vzít novej čip (asi ten TPH1) a ten znova přizpůsobit - za osm stovek - pořád řikam fu*k off klony
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt duben 30, 2026 2:47 am
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|