Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  Problem z BSI Peugeot 406 Hdi r.v.2000
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

Problem z BSI Peugeot 406 Hdi r.v.2000

Autor Zpráva
automacher
Zaslal: ne květen 20, 2012 20:36 pm Citovat
No odbandažoval som komplet celu kabelaž v motore a po zapojeni baterky auto naštartovalo. Takže ma čaka prepipanie všetkych kablov. Pohladom som nič nezistil akurat to že tam už boli 4 kable opravene.Teraz musim zas pohnut kablami tak aby to neštartovalo. Crying or Very sad Crying or Very sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
automacher
Zaslal: ne květen 20, 2012 20:45 pm Citovat
To sa mam na čo tešiť.
DIGI-DELETED
Zaslal: po květen 21, 2012 7:28 am Citovat
vyndej celej svazek ven a rozbal si ho na stole....
a projed drát po drátu, jinak se ti nejspíš stane ,že za nějaký čas zase rupne něco vedle a budeš miít "reklamaci"
lidem se těžko vysvětluje , že ty za jejich schnilé dráty nemůžeš Laughing Laughing

Zaslal: po květen 21, 2012 8:41 am Citovat
JJ, nevdecna prace, zakaznik to stejne nepochopi.Reknes si za spojeni dvou dratu love,
pan zacne menit barvy.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
automacher
Zaslal: čt květen 24, 2012 22:25 pm Citovat
automacher napsal:
Caute mam takyto problem.Cez Lexiu mi najde BSI 9639848980 B1 ale je tam menene BSI 9639849280 B4.
Vypisuje mi stalu zavadu :Bez komunikacie a z RJ motora sa mi nedaju vymazat chyby. Da sa to BSI nejak nakonfigurovat cez LEXIU ?

Takze auto uz zasa startuje prepajal som 3 kabliky ale ten pociatocny poblem tam je stale.Z motoru neidu vymazat zavady a Bsi neide automaticky nacitat.Ked dam vymazat chyby z motora tak mi vypise:CHYBA KOMUNIKACIE. Ked dam nacitat BSI tak mi vyskocia typi motorov a ked kliknem na RHY tak mi ju nacita ale tu staru BSI. Vie mi to niekto vysvetlit ? Rolling Eyes Rolling Eyes
DIGI-DELETED
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:53 am Citovat
odpověd je jednoducha : kup si oiriginal lexii a spojíš se ze vším, za 5let ani jeden problém , a když vidim jak ti zoufalci s těma klonamam neustale řeší nějaké problem v softu a v komunikaci ,
cracky válcují jiné cracky , tak si vzpomenu , že za celou tu dobu se mi nestalo , abych se z něčím nespojil...

přeci nemůžeš chtít aby ti diagnostika za 3000 kč fungovala ne ? Wink Rolling Eyes

deník závad a záznamy se dají vymazat , ale to už chce trochu fištrona , nech taky někoho vydělat ne ?

Zaslal: pá květen 25, 2012 16:39 pm Citovat
No dost dlho som na tomto fore nebol.A zda sa mi že sa to tu dosť zmenilo. Par ludi čo si myslia že su majstri sveta a čakaju len na to kedy koho dojebať !!!!!! Pripada mi to tak že sa tu niektory narodili už s kablom v prdely.Inak ja mam Lexiu už tri roky a nemal som žiadny takyto problem. Takže v diagnostike to asi nebude.
A......ja viem že je to vo mne tak mi to tu už pisať nemusite. Laughing Laughing Laughing Wink
DIGI-DELETED
Zaslal: pá květen 25, 2012 21:00 pm Citovat
na to nemusíš být mistr světa abys pochopil , že na kvalitní práci je třeba kvalitní vercajk....
stačí aby diagnostice blblo byt jen jedno z te hromady relatek co tam je , a už máš problém v komunikaci..

v originale jsou kvalitní relatka a v čínách je ten nejlevnější šit , nehledě na to pájení , to vypadá kolikrát že v životě neviděli kalafunu , a asi bylo zrovna období děštů a byla větší tma .. Laughing Laughing

co je na tom za machry , ty jsi automacher a lidi ti vysvetlujou zakladní věci. Rolling Eyes

Zaslal: pá květen 25, 2012 22:36 pm Citovat
Clovece vies co je to NIC ? Ja so vyuceny kovac. Razz Razz Ale vydim ze Ty sa tomu rozumies. Len neviem na co ta to zaujma ked Ty mas vsetko origo. Idea Idea
DIGI-DELETED
Zaslal: so květen 26, 2012 5:56 am Citovat
automacher napsal:
Clovece vies co je to NIC ? Ja so vyuceny kovac. Razz Razz Ale vydim ze Ty sa tomu rozumies. Len neviem na co ta to zaujma ked Ty mas vsetko origo. Idea Idea

ještě se rozčiluj !!!! našel jsi závadu ? a kde byla ? koukni se na muj první příspěvek a zamysli se nad tim co jsem ti psal a čím to nakonec bylo.....

všechno origo nemám , spoustu věcí si kupuji jen tak na vyzkoušení , ale diagnostika je základ !!!!!

když pak přijedeš někam k autu a hodinu ladíš cracky a ovladače , tak zjistíš jakou cenu má 100%funkčnost testeru...

já za to nemůžu že 95%lidí má čínu , vypovídá to o jejich přístupu k věci ... Wink

v nejmenovaném pneuservisu:

hele tondooooo , já jsem na netu viděl ten originál na pežoty za asi 3000 kč , nekoupíme to ? jasněéééé lojzoooo koupíme a na ceduli si pod nápis "DYJAGNOSTYKA" připíšem že už umíme i ty pažotýýýýý....

a pak ještě umíme to "ČYPOVÁNÍ " kdyby někdo chtěl to načypovat káru , tak se stavte u nás v jézetdé...

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út květen 06, 2025 5:22 am