Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Problem z BSI Peugeot 406 Hdi r.v.2000 |
Strana 3 z 3 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 |
|
Autor |
Zpráva |
automacher |
Zaslal: ne květen 20, 2012 20:36 pm |
|
|
|
No odbandažoval som komplet celu kabelaž v motore a po zapojeni baterky auto naštartovalo. Takže ma čaka prepipanie všetkych kablov. Pohladom som nič nezistil akurat to že tam už boli 4 kable opravene.Teraz musim zas pohnut kablami tak aby to neštartovalo.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
automacher |
Zaslal: ne květen 20, 2012 20:45 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po květen 21, 2012 7:28 am |
|
|
|
vyndej celej svazek ven a rozbal si ho na stole....
a projed drát po drátu, jinak se ti nejspíš stane ,že za nějaký čas zase rupne něco vedle a budeš miít "reklamaci"
lidem se těžko vysvětluje , že ty za jejich schnilé dráty nemůžeš
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: po květen 21, 2012 8:41 am |
|
|
|
JJ, nevdecna prace, zakaznik to stejne nepochopi.Reknes si za spojeni dvou dratu love,
pan zacne menit barvy.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
automacher |
Zaslal: čt květen 24, 2012 22:25 pm |
|
|
|
automacher napsal: Caute mam takyto problem.Cez Lexiu mi najde BSI 9639848980 B1 ale je tam menene BSI 9639849280 B4.
Vypisuje mi stalu zavadu :Bez komunikacie a z RJ motora sa mi nedaju vymazat chyby. Da sa to BSI nejak nakonfigurovat cez LEXIU ?
Takze auto uz zasa startuje prepajal som 3 kabliky ale ten pociatocny poblem tam je stale.Z motoru neidu vymazat zavady a Bsi neide automaticky nacitat.Ked dam vymazat chyby z motora tak mi vypise:CHYBA KOMUNIKACIE. Ked dam nacitat BSI tak mi vyskocia typi motorov a ked kliknem na RHY tak mi ju nacita ale tu staru BSI. Vie mi to niekto vysvetlit ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá květen 25, 2012 7:53 am |
|
|
|
odpověd je jednoducha : kup si oiriginal lexii a spojíš se ze vším, za 5let ani jeden problém , a když vidim jak ti zoufalci s těma klonamam neustale řeší nějaké problem v softu a v komunikaci ,
cracky válcují jiné cracky , tak si vzpomenu , že za celou tu dobu se mi nestalo , abych se z něčím nespojil...
přeci nemůžeš chtít aby ti diagnostika za 3000 kč fungovala ne ?
deník závad a záznamy se dají vymazat , ale to už chce trochu fištrona , nech taky někoho vydělat ne ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
automacher |
Zaslal: pá květen 25, 2012 16:39 pm |
|
|
|
No dost dlho som na tomto fore nebol.A zda sa mi že sa to tu dosť zmenilo. Par ludi čo si myslia že su majstri sveta a čakaju len na to kedy koho dojebať !!!!!! Pripada mi to tak že sa tu niektory narodili už s kablom v prdely.Inak ja mam Lexiu už tri roky a nemal som žiadny takyto problem. Takže v diagnostike to asi nebude.
A......ja viem že je to vo mne tak mi to tu už pisať nemusite.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá květen 25, 2012 21:00 pm |
|
|
|
na to nemusíš být mistr světa abys pochopil , že na kvalitní práci je třeba kvalitní vercajk....
stačí aby diagnostice blblo byt jen jedno z te hromady relatek co tam je , a už máš problém v komunikaci..
v originale jsou kvalitní relatka a v čínách je ten nejlevnější šit , nehledě na to pájení , to vypadá kolikrát že v životě neviděli kalafunu , a asi bylo zrovna období děštů a byla větší tma ..
co je na tom za machry , ty jsi automacher a lidi ti vysvetlujou zakladní věci.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
automacher |
Zaslal: pá květen 25, 2012 22:36 pm |
|
|
|
Clovece vies co je to NIC ? Ja so vyuceny kovac. Ale vydim ze Ty sa tomu rozumies. Len neviem na co ta to zaujma ked Ty mas vsetko origo.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so květen 26, 2012 5:56 am |
|
|
|
ještě se rozčiluj !!!! našel jsi závadu ? a kde byla ? koukni se na muj první příspěvek a zamysli se nad tim co jsem ti psal a čím to nakonec bylo.....
všechno origo nemám , spoustu věcí si kupuji jen tak na vyzkoušení , ale diagnostika je základ !!!!!
když pak přijedeš někam k autu a hodinu ladíš cracky a ovladače , tak zjistíš jakou cenu má 100%funkčnost testeru...
já za to nemůžu že 95%lidí má čínu , vypovídá to o jejich přístupu k věci ...
v nejmenovaném pneuservisu:
hele tondooooo , já jsem na netu viděl ten originál na pežoty za asi 3000 kč , nekoupíme to ? jasněéééé lojzoooo koupíme a na ceduli si pod nápis "DYJAGNOSTYKA" připíšem že už umíme i ty pažotýýýýý....
a pak ještě umíme to "ČYPOVÁNÍ " kdyby někdo chtěl to načypovat káru , tak se stavte u nás v jézetdé...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|