Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Flashnul jsem do xantia hdi poškozenou mapu.
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 4 z 5    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Flashnul jsem do xantia hdi poškozenou mapu.

Autor Zpráva
tomík
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:31 pm Citovat
tak ty jsi ten týpek co si nosí do hospody svoje pivo a do restaurace svoje řizky poznávám tě Smile)))))

Zaslal: pá květen 04, 2012 20:34 pm Citovat
tomík napsal:
stres3d napsal:
vaha napsal:
tomík napsal:
fiinančák druhá kapitola dokud tenhle stát nepochopi že buzerace lidí nikam nevede a že jenom odraduje lidi vydělavat penize a pak z toho oni maji taky prd my musime při smazaní diagnostikou airbagu cca 5 min vypsat prijimaci protokol predávací a zapsat do evidence aut a napsat fakturu takže 5min pracujici 15 byrokracie pak se všichni divý že v tomhle státě je vše na hov.o....Naklady na zaměstnance 30tis měsične + dilna +vybavení + 500za diagnosy+50tis update a diagnostika za 200? to mužu ležet doma na gauči na podpoře a to ty lidi nevidí....

jj přesně tak

to myslis takovy to naklepani do ucetnictvy? vzdyt je to jenom prepsani par udaju do pc a pokud mate to co si myslim tak to vytvori prijimaci, predavaci protokol a fakturu v jednom (nasledne vytiskne) a navic pro opakoveny navstevy uz se jenom pripisuje Rolling Eyes a jestli to mate jinak tak to neni chyba statu ale chyba toho ze ucetnictvy pisete propiskou a programy na ciptuning mate za statisice

To stres 3D: ty jsi si měl dat jmeno STRES 4D nebo snad 5D protože 3D je málo na to jak jsi ve stresu a to naklepání do učetnictví myslíš to učetnictví za 8tis a 1tis aktualizace aktualizace za rok? protože musiš řešit sklad ..tak to ti jen pomuže ale napsat to tam musíš pokaždý stejně ....takovou kravinu muže napsat jen ten kdo tohle nikdy nezažil.......

3 = E, stresed Laughing

videl sem program tam se daji info o zakaznikovi, info o aute. pak das novej ukon popises ukon (eventulne tam je mas predvoleny i s cenou) a z tohohle se ti vsechny ty picoviny vytisknou a ulozi do pc. pak je ucetni ta veme ty picoviny a treba si snima vytre prdel copa ja vim
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stres3d
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:35 pm Citovat
tomík napsal:
tak ty jsi ten týpek co si nosí do hospody svoje pivo a do restaurace svoje řizky poznávám tě Smile)))))

nejde to takhle zjednodusit..
stres3d
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:39 pm Citovat
ale co tu vubec resite, akorat zametate pod stul to jak hlasate kolik to vsechno stoji a nepriznate kolik vam to prinese - jinak byste to asi nedelali ne?..

napiste mi nekdo kdo podnikate v tomhle oboru kolik zaplatil investici na zacatku a kolik ma obrat cca do plusu(do kapsy tzn -platy, nahrada znicenyho naradi atd) za ty dva roky. konkretne DP to ma zaplaceny 20x kolem zemekoule
exotus
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:40 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
tomík napsal:

To je ten 3xDebil s tou pekárnou co mu chybí recept Laughing
Von až na plzeňsku pozavírá všechny servisy tak jim dá recept a bude to tam samej pekař Mr. Green

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
stres3d
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:42 pm Citovat
abych to upresnil - muj nazor je furt stejnej furt mam servisaky za zmrdy co vidi akorat prachy (aby ne kdyz se to uci i ve skole) a ne poradne odvedenou praci. ted je mi to akorat u prdele a kdyz neco potrebuju tak to zaplatim. za tu dobu co mam nynejsi auto tak to byly ty rozvody a spojka jinak vsechno sam. a kdyby na me ten mental netlacil ze mu to stoji na dilne tak sem tam mohl mit rovnou preoblozenou lamelu cehoz hodne litujui protoze me to bude stat dalsi prachy jenom to sundat a znova nandat Confused
stres3d
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:43 pm Citovat
exotus napsal:
tomík napsal:

To je ten 3xDebil s tou pekárnou co mu chybí recept Laughing
Von až na plzeňsku pozavírá všechny servisy tak jim dá recept a bude to tam samej pekař Mr. Green

varila mysicka kasicku a tomu dala tomu dala du se radsi zhulit nazdar mejte se jak chcete (aneb at vas rakovina honi po poli)
ExEricss
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:44 pm Citovat
stres3d napsal:

pane curak pokud mi nekdo chce nauctovat 8000 za spojku kterou sezenu ja za polovicni cenu tak je to naprostej zmrd (jeste kdyz mi rika ze to lacinejs nejde a pritom ma ten picus jeste slevy u autokelly pro servisy) a tenhle nazor mi nikdo nezmeni.

to co sem usetril na nakupce zbozi tak mi zaplatilo praci a jeste neco malo zbylo... do servisu bych dal auto jenom kvuli tomu ze nemam zvedak na prevodovku (+ diru v zemi, eventulne zvedak na auto) a neverim si na rozvody. jinak bych to zmaknul sam chce to mit jenom cas a trochu travy Very Happy Very Happy

Kde ty bereš tu drzost - frajera, kterej tě praxí a znalostma strčí do kapsy nazývat tím, co jsi ty sám? Nevěříš si ani na posranou kšandu u rozvodů a plácáš tady? Padaj z tebe jenom sračky, to že dneska na skoro každou věc potřebuješ spešl. nářadí a přípravky a diagnostiku což stojí tisíce a pak ještě někoho kdo s tím vůbec umí dělat prostě nepochopíš. Máš díru v zemi, v ní stejně jako v palici nasráno a mektáš něco o servisování aut?

SMS Chyb tuning - 50% more power
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
stres3d
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:47 pm Citovat
ExEricss napsal:
stres3d napsal:

pane curak pokud mi nekdo chce nauctovat 8000 za spojku kterou sezenu ja za polovicni cenu tak je to naprostej zmrd (jeste kdyz mi rika ze to lacinejs nejde a pritom ma ten picus jeste slevy u autokelly pro servisy) a tenhle nazor mi nikdo nezmeni.

to co sem usetril na nakupce zbozi tak mi zaplatilo praci a jeste neco malo zbylo... do servisu bych dal auto jenom kvuli tomu ze nemam zvedak na prevodovku (+ diru v zemi, eventulne zvedak na auto) a neverim si na rozvody. jinak bych to zmaknul sam chce to mit jenom cas a trochu travy Very Happy Very Happy

Kde ty bereš tu drzost - frajera, kterej tě praxí a znalostma strčí do kapsy nazývat tím, co jsi ty sám? Nevěříš si ani na posranou kšandu u rozvodů a plácáš tady? Padaj z tebe jenom sračky, to že dneska na skoro každou věc potřebuješ spešl. nářadí a přípravky a diagnostiku což stojí tisíce a pak ještě někoho kdo s tím vůbec umí dělat prostě nepochopíš. Máš díru v zemi, v ní stejně jako v palici nasráno a mektáš něco o servisování aut?

to ze si nechci zkurvit motor neznamena ze bych to neudelal. rozvody sem delal na jednovalci motorce ale tohle bych se bal ze to soupnu o zub. i kdyz to logicky nejde kdyz ty spesl pripravky nemam. jo pockej u myho motoru staci jenom vrtaky a zaaretovat.. na moje auto nepotrebujes zadny stacky to je skoro jak skodovka Very Happy
stres3d
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:49 pm Citovat
dalsi vec co me na mechanicich sere - znamy to maji lacinejs Twisted Evil
ExEricss
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:49 pm Citovat
Myslíš ze kazdej servisuje starý kaše, co už dávno měly proběhnout recyklací?
Narvi si tam vrtráky a nastartuj, ty vrtáku...
Zrovna tebe dostat na dílnu a začít mi tam takhle pindat tak letíš ze vrat ty a hned za tebou ta tvoje vrakotechna...

SMS Chyb tuning - 50% more power
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
exotus
Zaslal: so květen 05, 2012 8:15 am Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
stres3d napsal:
dalsi vec co me na mechanicich sere - znamy to maji lacinejs Twisted Evil

Víš pane zhulenej Demente,mají to levnější máš pravdu,ale ty to bohužel nezažiješ,protože máš vyjebáno a žádného mechanika známého nikdy mít nebudeš a doufám a pevně věřím že tvoje první návštěva v servisu,až ti klekne ta vylítaná vražda,tak tě první mechoš nebo servis stáhne jak králíka z kožichu a bude tě fackovat až k autu účtenkou...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
vaha
Zaslal: so květen 05, 2012 13:22 pm Citovat
stres3d napsal:
exotus napsal:
Hochu a já myslel,že už ses trochu zcentroval a vono hovno cooo!!!!

audiklub.cz
stres3d 12.04 2010
Chapu ze si chce kazdej vydelat ale kdyz bych mel mechanikovi dat 1500 za to ze ON obedna od hamara a me nekeca ze to ma z autokelly a jeste mi rekne ze to ma z autokelly se slevou tak to neni zrovna fajn.

Kdyz prijedu do autoservisu tak ho snad platim za praci a material je uz moje vec. To by si pak kazdej moch naskladat ceny jak by chtel..

Si to spocitejte: zaplatite mu navic 2000za material nez kdyzbyste si ho koupili sami + praci *20 aut za mesic = jenom 40000 za to ze ten vocas si na to da marzi

No fujjj to sem to radsi nemel cist uz se mi do servisu nechce

To seš frajer!!!
Hele ten vocas co u něj jako makáš ,dává ti výplatu,platí za tebe daně,máš tam v zimě teplo,svítí ti tam,nebo si tam nosíš svuj vercajk,si rozjeď servis když se ti to zdá bejt v cajku,ještě nepovolíš šroubek a máš půl míče v prdeli...

pane cu.ak pokud mi nekdo chce nauctovat 8000 za spojku kterou sezenu ja za polovicni cenu tak je to naprostej zmrd (jeste kdyz mi rika ze to lacinejs nejde a pritom ma ten picus jeste slevy u autokelly pro servisy) a tenhle nazor mi nikdo nezmeni. stejne tak jako ze pokazdy co to bylo v servisu na neco zapomeli a nebo neco neudelali poradne (2 ruzny servisy 2 ruzny auta). Myslel jsem si ze autorizak je v pohode ale potom co tata platil pres 50 tisic uz si to nemyslim. V normlanim servisu se aspon snazi v autorizaku na to serou. Nevim cim to je co servisak to debil tady v plzenskym kraji. dalsi auto samurai - cidlo neslo sehnat jedine novy za 15tisic - vzal sem ho do prace a vuola funguje doted. dalsi kamosovo civic - delal mu tesneni pod hlavou a rozvody a jaksi nevymenil pumpu diky cemuz to naslednej den kamos uvaril. Me ze servisu - vicko na chladicku polozeny na motoru (po 15km jizdy se divim ze tam zustalo), nespasovanej naraznik, svetla, v prevodovce spatnej olej, nesestelovany tahla radicky,...................... Rolling Eyes

Jsem zvědaví jak tu spojku nebo rozvody budeš reklamovat ža se ti to rozlítne Laughing Teď nedávno známí mechanik:-) měnil jednomu týpkovi spojku na T5,týpek chtěl ušetřit tak vyměnil jen spojku a ještě jí koupil někde na ebay,auto jezdilo asi týden,pak se spojka rozlítla Laughing a zkus hádat jestli něco dostane ty chytráku...
TRM
Zaslal: so květen 05, 2012 14:31 pm Citovat
Víš pane zhulenej Demente,mají to levnější máš pravdu,ale ty to bohužel nezažiješ,protože máš vyjebáno a žádného mechanika známého nikdy mít nebudeš a doufám a pevně věřím že tvoje první návštěva v servisu,až ti klekne ta vylítaná vražda,tak tě první mechoš nebo servis stáhne jak králíka z kožichu a bude tě fackovat až k autu účtenkou...[/quote]

+100. Ale klydně takoveho zakaznika beru,ty nervy necham si řadně zaplatit,a žadna zaruka to neni špatne.
stres3d
Zaslal: so květen 05, 2012 14:33 pm Citovat
TRM napsal:
Víš pane zhulenej Demente,mají to levnější máš pravdu,ale ty to bohužel nezažiješ,protože máš vyjebáno a žádného mechanika známého nikdy mít nebudeš a doufám a pevně věřím že tvoje první návštěva v servisu,až ti klekne ta vylítaná vražda,tak tě první mechoš nebo servis stáhne jak králíka z kožichu a bude tě fackovat až k autu účtenkou...

+100. Ale klydně takoveho zakaznika beru,ty nervy necham si řadně zaplatit,a žadna zaruka to neni špatne.[/quote]

me jde o to nasadit nejaky dily na auto, ocekavam dobre odvedenou praci a za tu platim. pokud mechanik dela vsechno jak ma neni nutna zaruka obzvlast u sportrebaku

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 4 z 5    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so červen 07, 2025 21:55 pm