Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Flashnul jsem do xantia hdi poškozenou mapu.
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 5    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Flashnul jsem do xantia hdi poškozenou mapu.

Autor Zpráva
DIGI-DELETED
Zaslal: pá květen 04, 2012 6:23 am Citovat
hele bud rád že ti to někdo zpojízdní , na to jak jseš chytrej a postupně z tebe vypadává pravda, příspěvek po příspěvku....

já si myslim že když už si člověk něco sám zkurví , tak by si to měl i sám dát dohromady a nee votravovat jinde,když chceš flashovat a nemáš to čím opravit , tak se bud vybav a nebo se na to vyser...

mně když lehlo první auto flasherem , tak jsem si okamžitě koupil pořádnej programátor (možná dražší než celá xantie 105kw)a začal řešit kde vzít originální soubor abych ho tam mohl sám nahrát ...
nepomohlo žádné forum , musel jsem sehnat identické auto ...

což ale ty evidentně nechceš a proto si myslím (a je mi jasné že asi jsem za největší svini) že by se nemělo vůbec pomáhat nalejvačům v opravách toho co zkurvili, protože čím více dražších věcí oni zkurví , tím dříve toho nalejvání nechají a věci se zase vrátí do normálu....

normálem je myšlen stav , že odbornou práci dělají odborníci za patřičné peníze , a kolenovrti , co si chtejí všechno nějak spatlat sami, mají smůlu a dále nekurví ceny . Wink

Zaslal: pá květen 04, 2012 6:45 am Citovat
Tak nejak predsedo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martin
Zaslal: pá květen 04, 2012 6:56 am Citovat
jj digi má pravdu odbornou práci maj dělat lidi co v tom oboru mají školu a praxi taky tady mám jednoho truhláře co občas někomu opraví motor a po něm něco dělat to je na kýbl sedativ nedávno si jeden zednik montoval alarm do kámošovo hondy CBR1000RR a skončilo to tak že z ECU udělal ohřejvač na kafe alarm cena 750kč následná oprava u mě 25tis Mr. Green Mr. Green Mr. Green
na jednu stranu mám tyhle odborníky rád vlastně mě vydělávají peníze a starají se o neustálý přísun práce Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Zaslal: pá květen 04, 2012 8:31 am Citovat
Jak jsem již řekl.Kurvím si pouze své auto a nechtěl jsem tady nikoho urazit !!!
Zároveň děkuji za vaše rady,které k něčemu vedli.
Nestačil jsem na způsobený problém a ani nikdy stačit nebudu.Do jiné výbavy nebudu investovat,protože mě to neživý.Pokud bych se tím chtěl živit,tak bych za rok na tomto fórum řešil asi o dost více druhů aut a to se neděje.Tak nechápu proč se po mě tak vozíte.

Pouze mě prostě sere jak se po mě vozíte jako bych to dělal na kšeft a dělal jsem z vás blbce.
To co se stalo jsem jasně napsal v prvním příspěvku a postupně to řeším jak se dá.
Myslel jsem,že to vyřeším tou jednotkou z jiného auta a bude klid.Bohužel to tak nedopadlo a immo je asi nejhorší u PSA.Postupně se to řeší jak se na celkovou chybu navazují způsobené problémy.

Jsem rád,že to zatím dopadlo jak to dopadlo.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tomík
Zaslal: pá květen 04, 2012 8:35 am Citovat
To martin přesně Very Happy tuuhle přijel pán na diagnostiku a zapnutí denního svicení za těžkých 400kč s bmw E46 než bych zapinal DIS vytahnu bmw scanner a on mi říká jo tgohle jsem si objednal abych k vám už nemusel jezdit kouukám na něj jestli to myslí vážně a říkám no zatim jste tu byl 1x a stalo vás to 400kč s čistou hlavou a až si koupíte scanner a rozladíte Shocked tím pul auta tak to bude stát 1000kč za každou jednotku tak nakonec mi ani nevadí jestli si to zakoupí Very Happy a navíc poslední dobou těch případu přibývá a jestli si někdo myslí že opravdu stačí klon a forum na tuto praci tak rovnou říkám nestačí...ale stačí do toho innvestovat 500tis (a to není nic moc) 10 let po večerech furt (někdo si misto toho sedí na terasce)a na učte mit pripraveno 30 tis když kdykoliv něco klekne to je realita a pak jsme špatní že po tvrdém učení něco neřeknem zadarmo to by jsme asi byli uplný dementi......a forum by mělo sloužit těmto lidem co se pořád musi vzdělávat aby se jestě zlepšili nebot nikdo neví vše a ne uživatelovi co potrebuje čip a místo 7tis za upravu dat si nakoupi klony a udělá si to sám a všude bude vypravět jak na to vyzrál.......nevyzrál a nakonec se to nevyplatí tak to prostě je.......

Zaslal: pá květen 04, 2012 9:01 am Citovat
Nojo, tak to je hobre.Lidi si mysli, ze je to vsechno za par kacek.Ani nebudu pocitat co jsem uz investoval.
Pak prijde osoba, reknu mu dve kila za diagnostiku, a malem na me posle financak.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tomík
Zaslal: pá květen 04, 2012 14:32 pm Citovat
fiinančák druhá kapitola dokud tenhle stát nepochopi že buzerace lidí nikam nevede a že jenom odraduje lidi vydělavat penize a pak z toho oni maji taky prd my musime při smazaní diagnostikou airbagu cca 5 min vypsat prijimaci protokol predávací a zapsat do evidence aut a napsat fakturu takže 5min pracujici 15 byrokracie pak se všichni divý že v tomhle státě je vše na hov.o....Naklady na zaměstnance 30tis měsične + dilna +vybavení + 500za diagnosy+50tis update a diagnostika za 200? to mužu ležet doma na gauči na podpoře a to ty lidi nevidí....

Zaslal: pá květen 04, 2012 17:59 pm Citovat
tomík napsal:
fiinančák druhá kapitola dokud tenhle stát nepochopi že buzerace lidí nikam nevede a že jenom odraduje lidi vydělavat penize a pak z toho oni maji taky prd my musime při smazaní diagnostikou airbagu cca 5 min vypsat prijimaci protokol predávací a zapsat do evidence aut a napsat fakturu takže 5min pracujici 15 byrokracie pak se všichni divý že v tomhle státě je vše na hov.o....Naklady na zaměstnance 30tis měsične + dilna +vybavení + 500za diagnosy+50tis update a diagnostika za 200? to mužu ležet doma na gauči na podpoře a to ty lidi nevidí....

jj přesně tak
stres3d
Zaslal: pá květen 04, 2012 18:57 pm Citovat
tomík napsal:

jeste by to chtelo napsat pokracovani - aneb preci nepodnikame abychom se meli zle.. tzn. napiste za jak dlouho se vam investice vrati (vratily) a jestli mate obraty do minusu nebo do plusu...

vsechny tyhle castky jsou sice fajn ale plati se 1x (krome aktualizaci) a pak uz si snad programy znova nekupujete a jenom delate. pokud neni navratnost do par let tak nechapu blazny co si na to puci a snazi se to rozjet. neco jinyho je jenom servis a neco jinyho jsou lidi ktery proste "umi" (kvalita = kvantita = vetsi obrat)
stres3d
Zaslal: pá květen 04, 2012 19:06 pm Citovat
vaha napsal:
tomík napsal:

jj přesně tak

to myslis takovy to naklepani do ucetnictvy? vzdyt je to jenom prepsani par udaju do pc a pokud mate to co si myslim tak to vytvori prijimaci, predavaci protokol a fakturu v jednom (nasledne vytiskne) a navic pro opakoveny navstevy uz se jenom pripisuje Rolling Eyes a jestli to mate jinak tak to neni chyba statu ale chyba toho ze ucetnictvy pisete propiskou a programy na ciptuning mate za statisice
exotus
Zaslal: pá květen 04, 2012 19:24 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Hochu a já myslel,že už ses trochu zcentroval a vono hovno cooo!!!!

audiklub.cz
stres3d 12.04 2010
Chapu ze si chce kazdej vydelat ale kdyz bych mel mechanikovi dat 1500 za to ze ON obedna od hamara a me nekeca ze to ma z autokelly a jeste mi rekne ze to ma z autokelly se slevou tak to neni zrovna fajn.

Kdyz prijedu do autoservisu tak ho snad platim za praci a material je uz moje vec. To by si pak kazdej moch naskladat ceny jak by chtel..

Si to spocitejte: zaplatite mu navic 2000za material nez kdyzbyste si ho koupili sami + praci *20 aut za mesic = jenom 40000 za to ze ten vocas si na to da marzi

No fujjj to sem to radsi nemel cist uz se mi do servisu nechce

To seš frajer!!!
Hele ten vocas co u něj jako makáš ,dává ti výplatu,platí za tebe daně,máš tam v zimě teplo,svítí ti tam,nebo si tam nosíš svuj vercajk,si rozjeď servis když se ti to zdá bejt v cajku,ještě nepovolíš šroubek a máš půl míče v prdeli...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Robin
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:04 pm Citovat
to myslis takovy to naklepani do ucetnictvy? vzdyt je to jenom prepsani par udaju do pc a pokud mate to co si myslim tak to vytvori prijimaci, predavaci protokol a fakturu v jednom (nasledne vytiskne) a navic pro opakoveny navstevy uz se jenom pripisuje Rolling Eyes a jestli to mate jinak tak to neni chyba statu ale chyba toho ze ucetnictvy pisete propiskou a programy na ciptuning mate za statisice[/quote]

Laughing Laughing Laughing asi jiný gang Very Happy Nepřihlásil jsi se na toto fórum omylem? Finančák má jiné !

Zaslal: pá květen 04, 2012 20:18 pm Citovat
Robin napsal:
to myslis takovy to naklepani do ucetnictvy? vzdyt je to jenom prepsani par udaju do pc a pokud mate to co si myslim tak to vytvori prijimaci, predavaci protokol a fakturu v jednom (nasledne vytiskne) a navic pro opakoveny navstevy uz se jenom pripisuje Rolling Eyes a jestli to mate jinak tak to neni chyba statu ale chyba toho ze ucetnictvy pisete propiskou a programy na ciptuning mate za statisice

Laughing Laughing Laughing asi jiný gang Very Happy Nepřihlásil jsi se na toto fórum omylem? Finančák má jiné ![/quote]

beznej ucetni system pro autoservisy nechapu co to ma docineni s financakem Rolling Eyes
tomík
Zaslal: pá květen 04, 2012 20:22 pm Citovat
stres3d napsal:
vaha napsal:
tomík napsal:

jj přesně tak

To stres 3D: ty jsi si měl dat jmeno STRES 4D nebo snad 5D protože 3D je málo na to jak jsi ve stresu a to naklepání do učetnictví myslíš to učetnictví za 8tis a 1tis aktualizace aktualizace za rok? protože musiš řešit sklad ..tak to ti jen pomuže ale napsat to tam musíš pokaždý stejně ....takovou kravinu muže napsat jen ten kdo tohle nikdy nezažil.......

Zaslal: pá květen 04, 2012 20:27 pm Citovat
exotus napsal:
Hochu a já myslel,že už ses trochu zcentroval a vono hovno cooo!!!!

audiklub.cz
stres3d 12.04 2010
Chapu ze si chce kazdej vydelat ale kdyz bych mel mechanikovi dat 1500 za to ze ON obedna od hamara a me nekeca ze to ma z autokelly a jeste mi rekne ze to ma z autokelly se slevou tak to neni zrovna fajn.

Kdyz prijedu do autoservisu tak ho snad platim za praci a material je uz moje vec. To by si pak kazdej moch naskladat ceny jak by chtel..

Si to spocitejte: zaplatite mu navic 2000za material nez kdyzbyste si ho koupili sami + praci *20 aut za mesic = jenom 40000 za to ze ten vocas si na to da marzi

No fujjj to sem to radsi nemel cist uz se mi do servisu nechce

To seš frajer!!!
Hele ten vocas co u něj jako makáš ,dává ti výplatu,platí za tebe daně,máš tam v zimě teplo,svítí ti tam,nebo si tam nosíš svuj vercajk,si rozjeď servis když se ti to zdá bejt v cajku,ještě nepovolíš šroubek a máš půl míče v prdeli...

pane cu.ak pokud mi nekdo chce nauctovat 8000 za spojku kterou sezenu ja za polovicni cenu tak je to naprostej zmrd (jeste kdyz mi rika ze to lacinejs nejde a pritom ma ten picus jeste slevy u autokelly pro servisy) a tenhle nazor mi nikdo nezmeni. stejne tak jako ze pokazdy co to bylo v servisu na neco zapomeli a nebo neco neudelali poradne (2 ruzny servisy 2 ruzny auta). Myslel jsem si ze autorizak je v pohode ale potom co tata platil pres 50 tisic uz si to nemyslim. V normlanim servisu se aspon snazi v autorizaku na to serou. Nevim cim to je co servisak to debil tady v plzenskym kraji. dalsi auto samurai - cidlo neslo sehnat jedine novy za 15tisic - vzal sem ho do prace a vuola funguje doted. dalsi kamosovo civic - delal mu tesneni pod hlavou a rozvody a jaksi nevymenil pumpu diky cemuz to naslednej den kamos uvaril. Me ze servisu - vicko na chladicku polozeny na motoru (po 15km jizdy se divim ze tam zustalo), nespasovanej naraznik, svetla, v prevodovce spatnej olej, nesestelovany tahla radicky,...................... Rolling Eyes

to co sem usetril na nakupce zbozi tak mi zaplatilo praci a jeste neco malo zbylo... do servisu bych dal auto jenom kvuli tomu ze nemam zvedak na prevodovku (+ diru v zemi, eventulne zvedak na auto) a neverim si na rozvody. jinak bych to zmaknul sam chce to mit jenom cas a trochu travy Very Happy Very Happy

Naposledy upravil stres3d dne pá květen 04, 2012 20:44 pm, celkově upraveno 1 krát.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 5    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st prosinec 10, 2025 15:17 pm