Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Hardware  »  FG Galleto NEW
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 35 z 47    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 45, 46, 47  Další

FG Galleto NEW

Autor Zpráva
roland702
Zaslal: st březen 21, 2012 8:01 am Citovat
anydraj napsal:
Posli prosimte screen, at vidime co nas ceka Smile
myslis jak lehne ta edc15 resp. lehne galletto soft?? Nebo jak budu delat to Denso?? Si udelaj update a tam je novej DOCUMENT 2012 pro JTAG Smile jine zapojeni pro cteni, jine pro zapis. 10dratu do ECU napajet Smile)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
roland702
Zaslal: pá březen 23, 2012 0:01 am Citovat
Umi tady nekdo upravit DENSO?? Neco jsem tam nasel v OLSU ale docela slabota.
Samozrejme zaplatim za tuning, data z brzdy dodam, jedna se o OPEL ASTRA 1.7CDTI 81KW 2009
Zde dodavam dnes vyctenou prvni JTAG RENESAS original

472621_409402232410375_100000218060486_1720992_1841946134_o.jpg
 Komentář:
 Velikost:  481.43 kB
 Zobrazeno:  57573 krát

472621_409402232410375_100000218060486_1720992_1841946134_o.jpg

ORIGINAL.rar
 Komentář:

stáhnout/zobrazit
 Soubor:  ORIGINAL.rar
 Velikost:  300.96 kB
 Staženo:  3031 krát

peky
Zaslal: st březen 28, 2012 7:51 am Citovat
Zdravím pánové,
nedělali jste někdo v poslední době tak cca měsíc nazpět v BOOT MODU nějakou 1.8 TSi jednotku?
Já jsem dělal asi 3ks těchto jednotek každá z jinýho auta, a pokaždý mi galletto napíše při zápisu že není podporován checksumm, i když jsem už min. jednu tu samou dělal někdy v loni?
Když napíšu talianoj tak si připadám jako kdyby spadli z jiný planety!!!!
No a po zhruba tejdením mailování a asi 10x zopakování problému taliánovi mi napíše abych mu poslal jednotky že musí něco upravit asi v gallettu???
Se posral co mám říct zákazníkovi?????
Předem díky za vaše zkušenosti a rady.

peky
anydraj
Zaslal: st březen 28, 2012 9:57 am Citovat
Jak rekl jeden clen, proc se trapit s Galletem, kdyz za 7000 /update zdarma/muzes koupit Byteshooter Master.Je to drahy, ale pokud budes porad platit update, tak za 4 roky jsi na nule.A pak se jen smejes, protoze Ital si dela co chce.To same CMD, taky jsem to mel, zase made in Italy a stejny pristup.
Hresi na to, ze jsme na nich zavisly.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
vopi
Zaslal: st březen 28, 2012 10:15 am Citovat
anydraj napsal:
Jak rekl jeden clen, proc se trapit s Galletem, kdyz za 7000 /update zdarma/muzes koupit Byteshooter Master.Je to drahy, ale pokud budes porad platit update, tak za 4 roky jsi na nule.A pak se jen smejes, protoze Ital si dela co chce.To same CMD, taky jsem to mel, zase made in Italy a stejny pristup.

Svata pravda, taky o tom premyslim.
Kdyz jsem pri placeni podpory napsal italovi, ze jeho support je otresnej a ze by s tim mel neco delat, tak mi odpovedel "thank you" - bych ho zabil Smile ma nas na haku a jenom my klienti ho muzem donutit k jinemu chovani tim, ze to nebudeme kupovat. Ale jak psal Brouk, porizovaci cena je nizka a pro nekoho to muze byt slusny start k necemu lepsimu.

Nicmene jedna z poslednich akci s gallettem - ford 1.6tdci EDC16c34 po flashnuti se musi presne dodrzet postup co pise galletto, ale uz nepise, co ma clovek udelat drive, zdali odklepnout hlasku a pak provest tu cinnost nebo naopak - u me to dopadlo tak, ze se mi rozhodilo kodovani vstriku Sad kdyz to porovnam napr. S magprogem, tak to ma galletto silne nedoreseny - co na to podpora? Mlci Laughing
anydraj
Zaslal: st březen 28, 2012 11:45 am Citovat
Mas na mysli vypni zapalovani a cekej ?
vopi
Zaslal: st březen 28, 2012 12:31 pm Citovat
anydraj napsal:
Mas na mysli vypni zapalovani a cekej ?

Vypni, cekej 180s, potom zapni zapalovani a cekej 180s a pak nastartuj.... Ja mel na mysli, ze kdyz tu hlasku vidim, tak tu operaci provedu a dam OK, ale u Galletta se hlaska odsouhlasi tim ze das OK a pak teprve tu cinnost provedes. Rolling Eyes Toto neni z me hlavy, ale od zkuseneho kolegy ! Nicmene jsem se to dozvedel az po tom co mi padlo kodovani Crying or Very sad pritom by stacilo ty hlasky lepe napsat nebo obecne tu problematiku zalohy kodovani lepe vymyslet - treba zaloha do souboru a po zapisu nahrat zpet
Pepé
Zaslal: st březen 28, 2012 13:26 pm Citovat
jojo satá pravda, já už radši ty EDC16 jiné než VAG a BMW tahám ven a dělám to BDM.
TSI MED17.5 jsem dělal normálně, teď a vše OK...

Zaslal: st březen 28, 2012 22:21 pm Citovat
Pepé napsal:
jojo satá pravda, já už radši ty EDC16 jiné než VAG a BMW tahám ven a dělám to BDM.
TSI MED17.5 jsem dělal normálně, teď a vše OK...

A ze kdy máš poslední aktualizaci,já někdy z 22.3, možná tam má zase jen nějaký bug v poslední aktualizaci?!!!
Kokot jeden italskej
ratafaak
Zaslal: čt březen 29, 2012 6:42 am Citovat
vopi napsal:
anydraj napsal:

Svata pravda, taky o tom premyslim.
Kdyz jsem pri placeni podpory napsal italovi, ze jeho support je otresnej a ze by s tim mel neco delat, tak mi odpovedel "thank you" - bych ho zabil Smile ma nas na haku a jenom my klienti ho muzem donutit k jinemu chovani tim, ze to nebudeme kupovat. Ale jak psal Brouk, porizovaci cena je nizka a pro nekoho to muze byt slusny start k necemu lepsimu.

Nicmene jedna z poslednich akci s gallettem - ford 1.6tdci EDC16c34 po flashnuti se musi presne dodrzet postup co pise galletto, ale uz nepise, co ma clovek udelat drive, zdali odklepnout hlasku a pak provest tu cinnost nebo naopak - u me to dopadlo tak, ze se mi rozhodilo kodovani vstriku Sad kdyz to porovnam napr. S magprogem, tak to ma galletto silne nedoreseny - co na to podpora? Mlci Laughing

To bud celkom rad ze ti aspon odpisal mne odpisal po niekolkych dnoch aj to som ho kazdy den otravoval aspon 2x ... v maile este uviedol ze unho je vsetko OK ako vzdy no pritom problem bol skutocne u ADOLFA. Nikto ho nedonuti zmenit pristup pretoze us predal tolko dratov ze ma postarane nadosmrti o nadherny prijem a stale najde niekoho kto mu ten support zaplati. Stym nikto nic neurobi takisto ako s codecard.lt ani s adolfom.

Zaslal: pá březen 30, 2012 9:10 am Citovat
Nemáte někdo zkušenosti jestli galletto funguje i bez zaplacený podpory?
Když to tady tak čtu tak se mi už další podpora platit nechce!!!
Pepé
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:24 am Citovat
po zkončení update s ním nejde dělat skoro nic

Zaslal: pá březen 30, 2012 13:24 pm Citovat
peky napsal:
Nemáte někdo zkušenosti jestli galletto funguje i bez zaplacený podpory?
Když to tady tak čtu tak se mi už další podpora platit nechce!!!

bohužel, pokud chceš kabel používat, tak musíš platit - pokud ti vyexpiruje licence, tak je kabel skoro KO. pokud zaplatis licencinapř. 3 měsíce po tom, co ti vyexpirovala, tak ti ji prodlouzí ale jen od data expirace, tzn. po zaplacení ti naběhne jen 9 měsíců Smile A s aktivaci je Arnold fakt rychlej - u me mu to trvalo jen 20dní Smile Asi je opravdu lepsi tam zajed osobne a dát mu kopacku do ucha Smile
Pepé
Zaslal: pá březen 30, 2012 19:38 pm Citovat
jojo mi vrátil kabel až po výhružkách policií

Zaslal: út duben 03, 2012 12:45 pm Citovat
Jo musime s tim zit, je to jak herak, jednou to koupis a pak aby to jsi to mohl pouzivat musis solit, ma to v licenci, tak stim nenadelame, ale nema v licenci zmenu hw a doplatit.Jsem mu to napsal a pouze jsem dostal odpoved, ze 1000E neni zas tak moc, ze to umi moc veci navic.Kdyby chtel 500, tak to neresim, ale 1000+1000 /update/ je pro nektere dost hodne.
A to mi slibil, ze pokud mu to prelozim do CZ mi da slevu.Ano, ta cestina je ode me.Tak me neukamenujte za nektery vyrazy ktery fakt nesli prelozit.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 35 z 47    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 45, 46, 47  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá červen 06, 2025 11:25 am