Obsah fóra checksum.cz » Hardware » FG Galleto NEW |
Strana 35 z 47 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 45, 46, 47 Další |
|
Autor |
Zpráva |
roland702 |
Zaslal: st březen 21, 2012 8:01 am |
|
|
|
anydraj napsal: Posli prosimte screen, at vidime co nas ceka  myslis jak lehne ta edc15 resp. lehne galletto soft?? Nebo jak budu delat to Denso?? Si udelaj update a tam je novej DOCUMENT 2012 pro JTAG jine zapojeni pro cteni, jine pro zapis. 10dratu do ECU napajet )
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: pá březen 23, 2012 0:01 am |
|
|
|
Umi tady nekdo upravit DENSO?? Neco jsem tam nasel v OLSU ale docela slabota.
Samozrejme zaplatim za tuning, data z brzdy dodam, jedna se o OPEL ASTRA 1.7CDTI 81KW 2009
Zde dodavam dnes vyctenou prvni JTAG RENESAS original
|
Komentář: |
|
Velikost: |
481.43 kB |
Zobrazeno: |
57573 krát |

|
Komentář: |
|
 stáhnout/zobrazit |
Soubor: |
ORIGINAL.rar |
Velikost: |
300.96 kB |
Staženo: |
3031 krát |
|
|
Návrat nahoru |
|
peky |
Zaslal: st březen 28, 2012 7:51 am |
|
|
|
Zdravím pánové,
nedělali jste někdo v poslední době tak cca měsíc nazpět v BOOT MODU nějakou 1.8 TSi jednotku?
Já jsem dělal asi 3ks těchto jednotek každá z jinýho auta, a pokaždý mi galletto napíše při zápisu že není podporován checksumm, i když jsem už min. jednu tu samou dělal někdy v loni?
Když napíšu talianoj tak si připadám jako kdyby spadli z jiný planety!!!!
No a po zhruba tejdením mailování a asi 10x zopakování problému taliánovi mi napíše abych mu poslal jednotky že musí něco upravit asi v gallettu???
Se posral co mám říct zákazníkovi?????
Předem díky za vaše zkušenosti a rady.
peky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: st březen 28, 2012 9:57 am |
|
|
|
Jak rekl jeden clen, proc se trapit s Galletem, kdyz za 7000 /update zdarma/muzes koupit Byteshooter Master.Je to drahy, ale pokud budes porad platit update, tak za 4 roky jsi na nule.A pak se jen smejes, protoze Ital si dela co chce.To same CMD, taky jsem to mel, zase made in Italy a stejny pristup.
Hresi na to, ze jsme na nich zavisly.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vopi |
Zaslal: st březen 28, 2012 10:15 am |
|
|
|
anydraj napsal: Jak rekl jeden clen, proc se trapit s Galletem, kdyz za 7000 /update zdarma/muzes koupit Byteshooter Master.Je to drahy, ale pokud budes porad platit update, tak za 4 roky jsi na nule.A pak se jen smejes, protoze Ital si dela co chce.To same CMD, taky jsem to mel, zase made in Italy a stejny pristup.
Svata pravda, taky o tom premyslim.
Kdyz jsem pri placeni podpory napsal italovi, ze jeho support je otresnej a ze by s tim mel neco delat, tak mi odpovedel "thank you" - bych ho zabil ma nas na haku a jenom my klienti ho muzem donutit k jinemu chovani tim, ze to nebudeme kupovat. Ale jak psal Brouk, porizovaci cena je nizka a pro nekoho to muze byt slusny start k necemu lepsimu.
Nicmene jedna z poslednich akci s gallettem - ford 1.6tdci EDC16c34 po flashnuti se musi presne dodrzet postup co pise galletto, ale uz nepise, co ma clovek udelat drive, zdali odklepnout hlasku a pak provest tu cinnost nebo naopak - u me to dopadlo tak, ze se mi rozhodilo kodovani vstriku kdyz to porovnam napr. S magprogem, tak to ma galletto silne nedoreseny - co na to podpora? Mlci
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: st březen 28, 2012 11:45 am |
|
|
|
Mas na mysli vypni zapalovani a cekej ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vopi |
Zaslal: st březen 28, 2012 12:31 pm |
|
|
|
anydraj napsal: Mas na mysli vypni zapalovani a cekej ?
Vypni, cekej 180s, potom zapni zapalovani a cekej 180s a pak nastartuj.... Ja mel na mysli, ze kdyz tu hlasku vidim, tak tu operaci provedu a dam OK, ale u Galletta se hlaska odsouhlasi tim ze das OK a pak teprve tu cinnost provedes. Toto neni z me hlavy, ale od zkuseneho kolegy ! Nicmene jsem se to dozvedel az po tom co mi padlo kodovani pritom by stacilo ty hlasky lepe napsat nebo obecne tu problematiku zalohy kodovani lepe vymyslet - treba zaloha do souboru a po zapisu nahrat zpet
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Pepé |
Zaslal: st březen 28, 2012 13:26 pm |
|
|
|
jojo satá pravda, já už radši ty EDC16 jiné než VAG a BMW tahám ven a dělám to BDM.
TSI MED17.5 jsem dělal normálně, teď a vše OK...
|
_________________ Colin McRae forever The BEST!
|
|
Návrat nahoru |
|
peky |
Zaslal: st březen 28, 2012 22:21 pm |
|
|
|
Pepé napsal: jojo satá pravda, já už radši ty EDC16 jiné než VAG a BMW tahám ven a dělám to BDM.
TSI MED17.5 jsem dělal normálně, teď a vše OK...
A ze kdy máš poslední aktualizaci,já někdy z 22.3, možná tam má zase jen nějaký bug v poslední aktualizaci?!!!
Kokot jeden italskej
|
|
|
Návrat nahoru |
|
ratafaak |
Zaslal: čt březen 29, 2012 6:42 am |
|
|
|
vopi napsal: anydraj napsal: Jak rekl jeden clen, proc se trapit s Galletem, kdyz za 7000 /update zdarma/muzes koupit Byteshooter Master.Je to drahy, ale pokud budes porad platit update, tak za 4 roky jsi na nule.A pak se jen smejes, protoze Ital si dela co chce.To same CMD, taky jsem to mel, zase made in Italy a stejny pristup.
Svata pravda, taky o tom premyslim.
Kdyz jsem pri placeni podpory napsal italovi, ze jeho support je otresnej a ze by s tim mel neco delat, tak mi odpovedel "thank you" - bych ho zabil  ma nas na haku a jenom my klienti ho muzem donutit k jinemu chovani tim, ze to nebudeme kupovat. Ale jak psal Brouk, porizovaci cena je nizka a pro nekoho to muze byt slusny start k necemu lepsimu.
Nicmene jedna z poslednich akci s gallettem - ford 1.6tdci EDC16c34 po flashnuti se musi presne dodrzet postup co pise galletto, ale uz nepise, co ma clovek udelat drive, zdali odklepnout hlasku a pak provest tu cinnost nebo naopak - u me to dopadlo tak, ze se mi rozhodilo kodovani vstriku  kdyz to porovnam napr. S magprogem, tak to ma galletto silne nedoreseny - co na to podpora? Mlci 
To bud celkom rad ze ti aspon odpisal mne odpisal po niekolkych dnoch aj to som ho kazdy den otravoval aspon 2x ... v maile este uviedol ze unho je vsetko OK ako vzdy no pritom problem bol skutocne u ADOLFA. Nikto ho nedonuti zmenit pristup pretoze us predal tolko dratov ze ma postarane nadosmrti o nadherny prijem a stale najde niekoho kto mu ten support zaplati. Stym nikto nic neurobi takisto ako s codecard.lt ani s adolfom.
|
_________________ Diagun,Lexia,Clip,VAG,VAS,IMPA,XCAN,VAGPROG,BEEPROG a ine draty vratane 4x 3,5 medeny v stene
|
|
Návrat nahoru |
|
peky |
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:10 am |
|
|
|
Nemáte někdo zkušenosti jestli galletto funguje i bez zaplacený podpory?
Když to tady tak čtu tak se mi už další podpora platit nechce!!!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Pepé |
Zaslal: pá březen 30, 2012 9:24 am |
|
|
|
po zkončení update s ním nejde dělat skoro nic
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vopi |
Zaslal: pá březen 30, 2012 13:24 pm |
|
|
|
peky napsal: Nemáte někdo zkušenosti jestli galletto funguje i bez zaplacený podpory?
Když to tady tak čtu tak se mi už další podpora platit nechce!!!
bohužel, pokud chceš kabel používat, tak musíš platit - pokud ti vyexpiruje licence, tak je kabel skoro KO. pokud zaplatis licencinapř. 3 měsíce po tom, co ti vyexpirovala, tak ti ji prodlouzí ale jen od data expirace, tzn. po zaplacení ti naběhne jen 9 měsíců A s aktivaci je Arnold fakt rychlej - u me mu to trvalo jen 20dní Asi je opravdu lepsi tam zajed osobne a dát mu kopacku do ucha
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Pepé |
Zaslal: pá březen 30, 2012 19:38 pm |
|
|
|
jojo mi vrátil kabel až po výhružkách policií
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: út duben 03, 2012 12:45 pm |
|
|
|
Jo musime s tim zit, je to jak herak, jednou to koupis a pak aby to jsi to mohl pouzivat musis solit, ma to v licenci, tak stim nenadelame, ale nema v licenci zmenu hw a doplatit.Jsem mu to napsal a pouze jsem dostal odpoved, ze 1000E neni zas tak moc, ze to umi moc veci navic.Kdyby chtel 500, tak to neresim, ale 1000+1000 /update/ je pro nektere dost hodne.
A to mi slibil, ze pokud mu to prelozim do CZ mi da slevu.Ano, ta cestina je ode me.Tak me neukamenujte za nektery vyrazy ktery fakt nesli prelozit.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|