Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  RaceChip
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

RaceChip

Autor Zpráva
dubtom
Zaslal: pá březen 16, 2012 19:05 pm Citovat
Možná už to tady bylo, a já jsem blbě hledal. Chipování nerozumím, ale chtěl jsem si nechat chipnout OII 1.9 TDI PD 77kw 4x4. Sháněl jsem někoho kdo tomu fakt rozumí a narazil jsem na týpka co to dělal,ted už to jenom opravuje. Ten mi tvrdil,že RaceChip je kvalitní, spolehlivý a odpovídá udajům co píše výrobce. Chtěl bych vědět jakou zkušenost mate vy, a jaký je rozdíl mezi RaceCipem a PowerBoxem. Tady je odkaz na stránky výrobce : http://www.racechip.de/index.php?xID=4qbap14rqpa07oseb1rv405as5 Dík za info Question Question
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
m5668443578
Zaslal: pá březen 16, 2012 19:44 pm Citovat
Založen: 3.3.2008 Příspěvky: 342 Bydliště: Frýdek-Místek, Pardubice, Brandýs nad Labem
Ahoj, nevymyšlej, nescháněj nesmysly. Udělat diagnostiku - jizdní test, vyčíst obsah, upravit, opět diagnostiku a jezdit Surprised)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
ExEricss
Zaslal: pá březen 16, 2012 20:48 pm Citovat
škatulky, krabičky a jinak maskovaný odpory nebrat Mr. Green

SMS Chyb tuning - 50% more power
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
DIGI-DELETED
Zaslal: so březen 17, 2012 7:47 am Citovat
proč nebrat ??? špekulanti si nic lepšího nezaslouží... Laughing

nebo myslíš že je lepší se pak s takovými lidmi hádat , jestli náhodou tadyhle mezi 2650 a2655 otáčkami to lehce poleví ???? ale teda jenom někdy na dálnici , když roztahujou pětku od padesáti nahoru s pedálem na podlaze ....

já osobně bych si to nechal udělat tady u této firmy : http://www.chiptuning-centrum.cz/
mají mnoho let zkušeností a kdybys chtěl tak brácha majitele má i kolotoč , tak k chipu dostaneš i volnou vstupenku na všechny atrakce... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Naposledy upravil DIGI-DELETED dne so březen 17, 2012 8:07 am, celkově upraveno 2 krát.

Zaslal: so březen 17, 2012 8:02 am Citovat
Tak promin, že když něco nevím a nerozumím tomu tak se zeptám než vyhodím prachy. Žádny učený z nebe nespadnul ani ty. Bohužel, každý umí něco jiného a je dobrý ve svem oboru.
AEP
Zaslal: so březen 17, 2012 10:11 am Citovat
Založen: 29.10.2008 Příspěvky: 1235 Bydliště: doma , přechodné v dílně
dubtom napsal:
Tak promin, že když něco nevím a nerozumím tomu tak se zeptám než vyhodím prachy. Žádny učený z nebe nespadnul ani ty. Bohužel, každý umí něco jiného a je dobrý ve svem oboru.

tak to tě musím opravit !!! DIGI-DELETED spadl z nebe a rovnou na hlavu!!!!!!!

Zaslal: so březen 17, 2012 10:45 am Citovat
a pod ním stála jedna moooc chytrá kecalka která zrovna počítala z hlavy checksum na edc18 a spadnul rovnou na ní ...

ale zase je dobré že potom poznala rozdíl mezi tzv osobní testovací ecu a ecu určenou k prodeji, a tím ušetřila těm spadlým z nebe mnoho práce s hledáním závady jinde ...

ale kecat nepřestala , to by musel z nebe spadnout kombajn Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Naposledy upravil DIGI-DELETED dne ne březen 18, 2012 8:34 am, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: so březen 17, 2012 20:38 pm Citovat
Založen: 20.10.2008 Příspěvky: 226 Bydliště: Jindřichuv Hradec
http://www.chiptuning-centrum.cz/

Placebo efekt Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dubtom
Zaslal: ne duben 01, 2012 19:45 pm Citovat
Takže mám dva týdny po přečipování (Oll 1.9TDI PD 4x4) a jsem rád, že jsem do toho šel. Jsem velice spokojený a podobným nápadům jako byl racechip se zdaleka vyhnu a nemluvě o rádoby chipařích za 3000-4000kč. Dal jsem na rady a tipy zkušenějších a jel do TDIFun a všem kteří uvažují o chiptuningu bych radil totéž. Neznám názory kritiků ale za sebe můžu říct že je to profík každým coulem a mužu jenom doporučit.

Pro DIGI-DELETED : trochu si mě nasral ale měl si pravdu (omlouvám se) Laughing Laughing Laughing Laughing Wink

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út červen 24, 2025 1:45 am