Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  úprava KM tacho Stilo JTD rok 2002
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další

úprava KM tacho Stilo JTD rok 2002

Autor Zpráva
stony
Zaslal: po únor 27, 2012 15:45 pm Citovat
zdarec , mám takovej problém , nemá tu náhodou někdo Tacho pro universal ? , snažím se přes toto už nějakou chvilku upravit stav KM ,ale ne a ne mě to načíst původní stav a tak samozdřejmě nejde stav KM ani přepsat a nevím kde dělám chybu , dík za každou radu .

Tom
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
stony
Zaslal: po únor 27, 2012 18:32 pm Citovat
žádné rady ? , schémata ? mám to zapojeno podle manuálu a nic a nic a nic
pet
Zaslal: po únor 27, 2012 21:10 pm Citovat
No problém bude možná zrovna ten Tachouniversal a HC912 Smile no možná by to chtělo normální programátor a ne tenhle čínský kvalitně zpracovaný zázrak ,nebo něco co to tam loupne po OBD za 15 vteřin ,jo a pozor je to čitelné i v motorovce Wink
AEP
Zaslal: po únor 27, 2012 21:12 pm Citovat
Založen: 29.10.2008 Příspěvky: 1235 Bydliště: doma , přechodné v dílně
jo a ještě hodiny provozu v servu ( jestli je elektrické teda )

Zaslal: po únor 27, 2012 23:55 pm Citovat
tak zatím mě tá china teda nezklamala na ničem až tohle tak jsem spíš přemýšlel jestli není chyba ve schématu které by bylo špatně nakreslené , jinak eprom v motorovce jsem přemazal a servo je mechanika
pet
Zaslal: út únor 28, 2012 9:42 am Citovat
Tak to máš asi nějakou vyšší kvalitu Very Happy Taky jsem to používal a zklamalo to nejednou a zrovna tuším na HC012 na Fordech ,ono až to jednoho dne zapíše blbost budík zhasne a zůstaneš bez zálohy tak máš docela problém a jsem zvědavej jak to tímhle strojem nahodíš zpátky.
UPA BDM body a je to za chvilku i se zálohou.Nebo třeba Abrites to je pak za odměnu.
stony
Zaslal: út únor 28, 2012 11:11 am Citovat
pet napsal:
Tak to máš asi nějakou vyšší kvalitu Very Happy Taky jsem to používal a zklamalo to nejednou a zrovna tuším na HC012 na Fordech ,ono až to jednoho dne zapíše blbost budík zhasne a zůstaneš bez zálohy tak máš docela problém a jsem zvědavej jak to tímhle strojem nahodíš zpátky.
UPA BDM body a je to za chvilku i se zálohou.Nebo třeba Abrites to je pak za odměnu.

jako to máš pravdu stát se může cokoliv ,ale já se tímhle neživím , mám to proto , že vozím auta a i když se snažím kupovat co nejvíce aut abych je nemusel mazat a tím vlastně podvádět tak se tomu občas nevyhneš a tak jsem si pořídil tohle , nechtělo se mě do tohop sypat spoustu peněz a než dávat někde za každej panel 1000,- tak jsem zvolil tohle , pokud to opravdu nejde tak bud jdu do druhého panelu nebo to odnesu tam kde to uměj , ale nečekal jsem to u stila , že to nepůjde .
stony
Zaslal: pá březen 09, 2012 22:14 pm Citovat
tak nakonec to tacho univ. šlo ,schéma bylo špatně Smile
DIGI-DELETED
Zaslal: so březen 10, 2012 7:41 am Citovat
stony napsal:
pet napsal:

jako to máš pravdu stát se může cokoliv ,ale já se tímhle neživím , mám to proto , že vozím auta a i když se snažím kupovat co nejvíce aut abych je nemusel mazat a tím vlastně podvádět tak se tomu občas nevyhneš a tak jsem si pořídil tohle , nechtělo se mě do tohop sypat spoustu peněz a než dávat někde za každej panel 1000,- tak jsem zvolil tohle , pokud to opravdu nejde tak bud jdu do druhého panelu nebo to odnesu tam kde to uměj , ale nečekal jsem to u stila , že to nepůjde .

hehe ty vozíš auta a sere tě zaplatit někomu 1000 kč za udelání km ???
to jste vy dovozci , celou dobu jen přemýšlíte jak koho odrbat a olhat ... Laughing Laughing Laughing

Zaslal: so březen 10, 2012 8:57 am Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
DIGI-DELETED napsal:
hehe ty vozíš auta a sere tě zaplatit někomu 1000 kč za udelání km ???
to jste vy dovozci , celou dobu jen přemýšlíte jak koho odrbat a olhat ... Laughing Laughing Laughing

To kyselo je moc kyselí,ten bramborák je moc bramborovej,ty kyláky jsou moc stočený Mr. Green

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DIGI-DELETED
Zaslal: so březen 10, 2012 9:03 am Citovat
ale od novyho roku prej to bude lepčí...

bude nějaka novela zákona o daních a ta ta prý sloučí některé profese , aby se vědělo co a jak.
předkladatel novely se jmenuje Vít Bárta a nebo tak nějak ...

1 skupina budou poctivci :

-autíčkáři
-taxikáři
-pinglové
-vrakárníci
-pojištováci
-věci veřejné

když se dostaneš do tohoto levlu , tak máš od státu doživotní danovou amnestii a imunitu ... Laughing Laughing

to nevíte že čínský tacho universal vyhrál první cenu za poctivost ???

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Naposledy upravil DIGI-DELETED dne so březen 10, 2012 18:51 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: so březen 10, 2012 10:12 am Citovat
Já myslím že první cenu vyhrál čínský AUTOCOM za 300US to přece nemuže nijak švedskou firmu poškodit švedum to musí dělat radost alespon nemusí pracovat a tolik se dřít v praci s výrobou Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 8)stopro jim to zvedlo motivaci přidávát více aut do software .. no až činanum dojdou výrobci na kopírování už budou mit dost zkušeností a budou vyrabět sami a evropa bude brečet jak se to mohlo stát .......

Zaslal: so březen 10, 2012 13:15 pm Citovat
tomík napsal:
Já myslím že první cenu vyhrál čínský AUTOCOM za 300US to přece nemuže nijak švedskou firmu poškodit švedum to musí dělat radost alespon nemusí pracovat a tolik se dřít v praci s výrobou Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes 8)stopro jim to zvedlo motivaci přidávát více aut do software .. no až činanum dojdou výrobci na kopírování už budou mit dost zkušeností a budou vyrabět sami a evropa bude brečet jak se to mohlo stát .......

to jo ...

i když autocom je podle mně diagnostika pro pneuservis, "aby mohli smazat tu kontrolku".....

nevím teda jak originál , ale klonů jsem pár zkoušel a live data asi tak 1 za dvě vteřiny , to mi nijak nerajcuje ..

ale zase je pravda že pomocí tohoto "přístroje" dokážou lidi s 10% znalostí opravit asi tak 50% všech závad...
zbytek je pro ně " neřešitelný problém "
Wink Laughing

Zaslal: so březen 10, 2012 13:47 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Jenže poslední dobou to "lidi" rádi když je někdo vodí jak chromého osla,bo přemýšlet strašně bolíí!!!
Press button read... press button clear dtc... press read live data ecu... neměl by někdo rumunštinu do toho softu rád zaplatím vatikánskou měnou,protože tomu nerozumím co to po mě chce...
Todle je alespoň cz proto to dělá i vrátnej v pekárně...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
paja
Zaslal: so březen 10, 2012 15:07 pm Citovat
[

ale zase je pravda že pomocí tohoto "přístroje" dokážou lidi s 10% znalostí opravit asi tak 50% všech závad...
zbytek je pro ně " neřešitelný problém "
Wink Laughing[/quote]

Bud rád aspon je co dělat,já jsem za tech 50% vděčnej .S chlapkem s kotletama si zase nezklamal Laughing Laughing

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 2    Jdi na stránku 1, 2  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út září 30, 2025 11:36 am