Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Maxidot Alhambra - problém s rychlostí |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
vici |
Zaslal: po prosinec 12, 2011 16:02 pm |
|
|
|
Už se to tu jistě řešilo, ale nemůžu to za boha najít...
Mám Galaxy AUY 2001, tam daná maxík z Alhambry s E na konci, funguje vše jak má, dokonce to auto mělo i čidlo na vaně!
Nicméně mám i novější budíky Alhambra, s L na konci a ty bych tam dal raději - mají OK displej atd.
Čekal jsem takový ten klasický problém že to nepojede víc než 110?... Nicméně ono to jede, ale tachometr přemeřuje jako prase a do motorovky to cpe ještě větší rychlost.. nakódovaný je to snad OK - 1 na posledním místě.
Klidně bych tam zkusil dát nějaký jiný dump ze starších, jenže tyhle budíky zas mají teploměr oleje a voltmetr s jinak cejchovanou stupnicí
Vyřešil to prosím někdo a byl by ochotný poradit?
Dík
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Decibel |
Zaslal: po únor 13, 2012 21:38 pm |
|
|
|
Tady jeden fungční. Funguje vše jak ma včetně teploty a stavu oleje, měření napětí, i tachometr.
Jo je tam nastavena funkce rozsvíceni ručiček po zapnutí zapalovaní, včetně dojezdu km.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kubenec |
Zaslal: so únor 18, 2012 13:24 pm |
|
|
|
Já dal jinou 840N V59 na Sharana AUY 2001 a nešel tempomat. Jen pro informaci. Toto je sice V57, tak možná půjde.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kubenec |
Zaslal: pá únor 24, 2012 21:00 pm |
|
|
|
Zkusil jsem tam dnes nahrát tento dump a ono to jede. Tep.oleje,voltmetr i tempomat. Mám z toho radost.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|