Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diesel  »  pasat žhavení
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

pasat žhavení

Autor Zpráva
marquee
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 12:39 pm Citovat
Ono záleží co si koupíš, pokud někdo dělá s nejlevnější chinou tak je jasný, že to nic nevydrží, naštěstí se většina dílů dá koupit i značkových, ale to je u všech prodejců. Jinak o přebalování "orig" dílů ve značkových servisech vím své, tak že je to spíš o štěstí co člověk koupí.

Zaslal: čt prosinec 15, 2011 13:09 pm Citovat
AEP napsal:
njn autokelly je tuning jak cip !! jestli berete díly od nich, pak to má fungovat ......
na druhou stranu jen tak dál, aspon bude více práce !!

svíčky koupeny v kelly značka bosch v katalogu bosch taky špatně značenej typ motoru a starline díl bych nikdy nekoupil tak asi tak ke kvalitě

jinak ted dány svíčky NGK 7V a tentokrát s měřením po zapnutí zapalování je na svíčkách 10.1V po dobu 0,8sec pote napětí spadne na 4,9V na 3sec svíčky ok funguje to takže vyřešeno Rolling Eyes

Zaslal: čt prosinec 15, 2011 13:39 pm Citovat
martin napsal:
auto je originál už jsem si to ověřil problem je v tom že podle kodu motoru nabízí třeba autokelly špatný žhavky a nejen oni i bosch tohle má špatně v katalogu pokud se objedná od VW tak sice příjdou správné ale neni na nich napětí ani výrobce takže jedinej kdo v tom dělá bordel je přímo výrobce jelikož tenhle rozdil mezi typama svíček nemá popsanej ani v ETK ani v ELSA jsou to prostě zmrdi německý ale to byly vždycky proto dvakrát prohráli válku a ted se jim rozloží EU Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green jinak dobrej výraz "kladenská přestavba" Mr. Green Mr. Green DIGI máš za jedna za tuhle hlášku Wink

nemáš náhodou nějaký řecký předky ? že ten přístup k dojné německé krávě.... Laughing Laughing Laughing

at hledam jak hledam tak BKD v passatu nenacházím , pouze BKP , tak proto mi to bylo divný s tou prestavbou ...

kladenská a nebo třeba ústecká , to je hodně podobný Laughing Laughing

Zaslal: čt prosinec 15, 2011 14:21 pm Citovat
nj BKP motor a ten dekl na rozvodech z oct z BKD to se přiznaly protože ho rozbily a tenhle byl po ruce takže tím to asi celý začalo daly jinej dekl a origo svíčky zahodily pak přišel pan technik a objednal svíčky podle deklu a já trubka se nešel kouknout na per numer nj prostě pořád se člověk přesvědčuje že neni dokonalej Shocked Laughing

Zaslal: čt prosinec 15, 2011 14:36 pm Citovat
Založen: 29.10.2008 Příspěvky: 1235 Bydliště: doma , přechodné v dílně
DIGI-DELETED napsal:
martin napsal:
auto je originál už jsem si to ověřil problem je v tom že podle kodu motoru nabízí třeba autokelly špatný žhavky a nejen oni i bosch tohle má špatně v katalogu pokud se objedná od VW tak sice příjdou správné ale neni na nich napětí ani výrobce takže jedinej kdo v tom dělá bordel je přímo výrobce jelikož tenhle rozdil mezi typama svíček nemá popsanej ani v ETK ani v ELSA jsou to prostě zmrdi německý ale to byly vždycky proto dvakrát prohráli válku a ted se jim rozloží EU Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green jinak dobrej výraz "kladenská přestavba" Mr. Green Mr. Green DIGI máš za jedna za tuhle hlášku Wink

nemáš náhodou nějaký řecký předky ? že ten přístup k dojné německé krávě.... Laughing Laughing Laughing

at hledam jak hledam tak BKD v passatu nenacházím , pouze BKP , tak proto mi to bylo divný s tou prestavbou ...

kladenská a nebo třeba ústecká , to je hodně podobný Laughing Laughing

to: DIGI - posílám ti poštou moje oblečení na vyprání !!!
to jak jsem se válel smíchy po zemi z tvejch příspěvků !!!!!

Zaslal: čt prosinec 15, 2011 17:45 pm Citovat
už jsi našla to zlato , ty liško ???? Mr. Green Mr. Green

ale to je ještě docela levna oprava , to já měl nedávno lepčí kšeft :

někdo dělal na focusu 18tdci asi spojku a pajcrem, si zapřel setrvák v místě kde je snímač otáček a jak mu to sklouzlo tak vylomil kus zubu ........

ted trochu predběhnu , napojil jsem autoscop a na signale kliky byly videt 2 horní úvratě (překmit signálu)
takže ecu nevěděla co má dělat když na jednu otačku vačky 4 horní úvratě.....

auto jakoby chtelo naskočit ale nic a v ecu záznam chyba signálu vačky

ale ještě než jsem napojil ten autoscop , tak v autorizaku FORD stihli vyměnit obě čidla , a pozor !!!!! ještě všechny vstřiky a čerpadlo....

aby toho nebylo málo , tak odvezli tu delphi jednotku vstřikovačů z autorizáku do nejmenované plzenské firmy , která se 15let zabývá chiptuningem a zprostředkuje cokoliv , klidně i opravu ecu .....
no a tam ji rozřízli pilkou na železo a tak trochu i plošnák ....

takže suma sumárum : výměna spojky obnáší zárověn výměnu čerpadla a vstřiků , obou čidel , a ještě k tomu nová ecu na vstřikovače ... focus asi tak za 80000 kč

co si tom myslíte ? masakr co ? Laughing Laughing Laughing

Zaslal: čt prosinec 15, 2011 18:21 pm Citovat
to jsou chuji
taky sem to zažil na fabii,
hoši měnili převodovku, a ejhle motor točí ale nic, v zavadach nic, otáčkoměr poskakoval.

měnili oba snímče, rj motoru, palivové čerpadlo, zapalovací cívky nic.
na skopu bylo krásně vidět proč to nemuže jet
asi někomu sjela ruka a jebli o ferokroužek za guferem

Zaslal: pá prosinec 16, 2011 7:45 am Citovat
To samé jsem měl na octa2 a musim se po pravdě přiznat že jsem to chvilku hledal ale dal jsem to taky Very Happy Very Happy Ve škodovce 3dny plno dílu a nic Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
tomík
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 10:09 am Citovat
Taky se podělím kdysi bmw (snimaji zuby z věnce setrvačníku 1 čidlem a druhým horní uvrat)ALPINA B6 to vyřešila 1 čidlem na setrvačníku a přelepenín nějakým magnetickym paskem jeden zub už nevím co to bylo aby to detekovalo horní uvrat koupili jsme motor a jak se přenášel a nakladal tak paska v řiti......informace dostupné v čechách (1999)žádný ....nic nechybělo ani nepřebývalo osciloskop nedetekoval horní uvrat no prostě prima zkoumání kam něco dat na kterej zub.......

Zaslal: pá únor 17, 2012 22:22 pm Citovat
Založen: 14.10.2010 Příspěvky: 1202 Bydliště: na okraji Dřínovské jámy
Tak jsem si taky naběh. Objednal jsem podle čísla z vyndané svíčky. Podle vin v etos sedělo. Když po druhém startu diag napsala vadná svíčka třetí válec, blesklo mi hlavou, že jsem někde něco četl Smile
Naštěstí odešla jen jedna.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne srpen 10, 2025 6:29 am