Obsah fóra checksum.cz » Diesel » pasat žhavení |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
marquee |
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 12:39 pm |
|
|
|
Ono záleží co si koupíš, pokud někdo dělá s nejlevnější chinou tak je jasný, že to nic nevydrží, naštěstí se většina dílů dá koupit i značkových, ale to je u všech prodejců. Jinak o přebalování "orig" dílů ve značkových servisech vím své, tak že je to spíš o štěstí co člověk koupí.
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 13:09 pm |
|
|
|
AEP napsal: njn autokelly je tuning jak cip !! jestli berete díly od nich, pak to má fungovat ......
na druhou stranu jen tak dál, aspon bude více práce !!
svíčky koupeny v kelly značka bosch v katalogu bosch taky špatně značenej typ motoru a starline díl bych nikdy nekoupil tak asi tak ke kvalitě
jinak ted dány svíčky NGK 7V a tentokrát s měřením po zapnutí zapalování je na svíčkách 10.1V po dobu 0,8sec pote napětí spadne na 4,9V na 3sec svíčky ok funguje to takže vyřešeno
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 13:39 pm |
|
|
|
nemáš náhodou nějaký řecký předky ? že ten přístup k dojné německé krávě....
at hledam jak hledam tak BKD v passatu nenacházím , pouze BKP , tak proto mi to bylo divný s tou prestavbou ...
kladenská a nebo třeba ústecká , to je hodně podobný
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 14:21 pm |
|
|
|
nj BKP motor a ten dekl na rozvodech z oct z BKD to se přiznaly protože ho rozbily a tenhle byl po ruce takže tím to asi celý začalo daly jinej dekl a origo svíčky zahodily pak přišel pan technik a objednal svíčky podle deklu a já trubka se nešel kouknout na per numer nj prostě pořád se člověk přesvědčuje že neni dokonalej
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 14:36 pm |
|
|
|
to: DIGI - posílám ti poštou moje oblečení na vyprání !!!
to jak jsem se válel smíchy po zemi z tvejch příspěvků !!!!!
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 17:45 pm |
|
|
|
už jsi našla to zlato , ty liško ????
ale to je ještě docela levna oprava , to já měl nedávno lepčí kšeft :
někdo dělal na focusu 18tdci asi spojku a pajcrem, si zapřel setrvák v místě kde je snímač otáček a jak mu to sklouzlo tak vylomil kus zubu ........
ted trochu predběhnu , napojil jsem autoscop a na signale kliky byly videt 2 horní úvratě (překmit signálu)
takže ecu nevěděla co má dělat když na jednu otačku vačky 4 horní úvratě.....
auto jakoby chtelo naskočit ale nic a v ecu záznam chyba signálu vačky
ale ještě než jsem napojil ten autoscop , tak v autorizaku FORD stihli vyměnit obě čidla , a pozor !!!!! ještě všechny vstřiky a čerpadlo....
aby toho nebylo málo , tak odvezli tu delphi jednotku vstřikovačů z autorizáku do nejmenované plzenské firmy , která se 15let zabývá chiptuningem a zprostředkuje cokoliv , klidně i opravu ecu .....
no a tam ji rozřízli pilkou na železo a tak trochu i plošnák ....
takže suma sumárum : výměna spojky obnáší zárověn výměnu čerpadla a vstřiků , obou čidel , a ještě k tomu nová ecu na vstřikovače ... focus asi tak za 80000 kč
co si tom myslíte ? masakr co ?
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt prosinec 15, 2011 18:21 pm |
|
|
|
to jsou chuji
taky sem to zažil na fabii,
hoši měnili převodovku, a ejhle motor točí ale nic, v zavadach nic, otáčkoměr poskakoval.
měnili oba snímče, rj motoru, palivové čerpadlo, zapalovací cívky nic.
na skopu bylo krásně vidět proč to nemuže jet
asi někomu sjela ruka a jebli o ferokroužek za guferem
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
paja |
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 7:45 am |
|
|
|
To samé jsem měl na octa2 a musim se po pravdě přiznat že jsem to chvilku hledal ale dal jsem to taky Ve škodovce 3dny plno dílu a nic
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: pá prosinec 16, 2011 10:09 am |
|
|
|
Taky se podělím kdysi bmw (snimaji zuby z věnce setrvačníku 1 čidlem a druhým horní uvrat)ALPINA B6 to vyřešila 1 čidlem na setrvačníku a přelepenín nějakým magnetickym paskem jeden zub už nevím co to bylo aby to detekovalo horní uvrat koupili jsme motor a jak se přenášel a nakladal tak paska v řiti......informace dostupné v čechách (1999)žádný ....nic nechybělo ani nepřebývalo osciloskop nedetekoval horní uvrat no prostě prima zkoumání kam něco dat na kterej zub.......
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: pá únor 17, 2012 22:22 pm |
|
|
|
Tak jsem si taky naběh. Objednal jsem podle čísla z vyndané svíčky. Podle vin v etos sedělo. Když po druhém startu diag napsala vadná svíčka třetí válec, blesklo mi hlavou, že jsem někde něco četl
Naštěstí odešla jen jedna.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|