|
Obsah fóra checksum.cz » Diesel » audi A8 4,0tdi |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
exotus |
Zaslal: pá únor 10, 2012 17:44 pm |
|
|
|
Na T4 nebo T5 v 5ti hrnci nedám dopustit ,111+chip vleček auto z DE za něj a za 8 normální jízdy jsme z5,T5 128Kw+chip to samé ale o 2l víc ale za 10 se s tím dá jezdít v poho
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
ratafaak |
Zaslal: pá únor 10, 2012 22:07 pm |
|
|
|
martin napsal: jj pán říkal že mu to prej ted bude žrát mín  občas si pujčuju A8 ale motor 4,2tdi taktéž jsem upravoval a jezdim s tim normální jízdou tak kolem 16L/100km a když si zablbnu tak mám průměr kolem 40L/100km takže tohle neni zrovna moc spořivý auto před dvěma lety jsem si koupil tuarega V10 5,0TDI a šel po pul roce zase dál protože to hovado při mírnej jízdě žralo 15-19L/100km a při blbnutí tak kolem 50-60L/100km spotřeby měřím tak že natankuju uplně po víčko a po ujetí 100km znova dotankovat po víčko a pak jen člověk čumí jak ten palubák lže  tohle nejsou motory na spotřebu tohle jsou prutokové ohřívače nafty  nakonec jsem zvolil kompromis a mám VW T4 2,5tdi 111KW r.v.2002 výbava generation takže skorem max jezdí to za 9-12L/100km max pohodlí a hlavně na tahání platáku je to sqelý auto 
Ved to... ked kupis RS6tku tak mas skoro to iste ale o dost viac koni a cenou za auto takisto neutekas ... ak by mi nevadila spotreba 20l v meste tak jednoznacne RS . pravdupovediac osobne mam 2.0 liter benzin a spotrebu v meste v tomto case mam niekde okolo 14-15 l ... proste bezodna studna kombi spotreba 9,9l ale zas servis 0 eur na rok ..... nissan nikdy viac
|
_________________ Diagun,Lexia,Clip,VAG,VAS,IMPA,XCAN,VAGPROG,BEEPROG a ine draty vratane 4x 3,5 medeny v stene
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út srpen 05, 2025 3:41 am
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|