Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Software  »  warez rulez
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

warez rulez

Autor Zpráva
tomík
Zaslal: po listopad 21, 2011 19:34 pm Citovat
jasně jsou 2 směry bud celková kvalita a vývoj nebo cena a nebo obojí ale to trochu zavání Chuckem Norirsem

Zaslal: po listopad 21, 2011 20:01 pm Citovat
AEP napsal:
ratafaak napsal:
Hosi kazdy tu krici ze sikme oci predaju vsetko lacno a potom sa robi za par korun. Ruku na srdce kto z vas ma IBA ORIGO ZARIADENIA ? nik z vas nema cinsku lexiu alebo clipa ? kazdy ma origo digiproga ? netvrdim ze kilaky su nejaky extra kseft ale na konci mesiaca ak to clovek spocita je to OK ... Najvecsi problem je ten ze proste niesme sudrzny nevieme povedat minimalne 50 e za auto a tym padom bazarnik pojde koli piatim euram na opacnu stranu mesta ... poviem priklad 2kovy superb BUDIK JEDNOTKA DSG za 30 eur co je sila ... ked si to dany bazarnik zistoval u mna povedal som mu 90 eur a on v telefone ze ci niesom jebnuty tolko pytat... ked som sa ho opytal kto mu bude stahovat o 2 roky kilaky ked dany zmotavac nebudem mat draty na nove auta povedal len tolko ze stale sa niekto najde. Ma pravdu stale sa niekto najde a povie si radsej budem robit lacno ako vobec ... proste zmierme sa stym ze stale niekto podlezie cenu lebo nema na chleba a dana situlacia ho ktomu donuti a tym padom uz nikdy viac nebude robit za normalne prachy ... to sa rozkrikne ze robi za tolko a ostatny bud padnu na tu cenu alebo nebudu robit ... TO JE CELE TAKTO TO FUNGUJE A INAK TO NEBUDE ... a to som spomenul len kilaky takto to ide aj s chiptuningom aj diagnostikou ...

Nesmíš se na mne zlobit, ale tak to nefunguje. Pokud jsi minimálně o krok dál než konkurence tak to jde velice dobře! Pokud jdeš vlastní cestou a vývojem , vlastními postupy, a reaguješ na výrobky a nové technologie a né se spoléhat nato až to zkopírují chinani a pak to budu dělat! Je spoustu práce a věcí co můžeš začít dělat a konkurence to neumí!!!

ako neberiem ti to v pohodicke je na tom dost pravdy co si napisal ale kazdopadne keby som kupil enigmu tak mi to prachy nevynesie pretoze tie kilaky v okolo 70 km robi asi 10 ludi Smile a nikto nepovie ako na dane auto ... zase kupit 20 vselijakych zariadeni koli tomu ze mozno na to bude robota a nechat to lezat v sufliku takisto ziadna vyhra... vid moj carprog vyuzil som ho 3x do mesiaca ale 1500 eur viem lepsie otocit ako drzat to v danom drate. takze do coho som investoval boli skor diag zariadenia ... v kilakoch moc buducnost nevidim zas dalsia vec kedy to zacne byt trestne to bude zas o drzku a praca zo stiahnutou ritou ... mozno sa ceny potom dostanu hore ked bude na to paragraf
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Okura
Zaslal: so listopad 26, 2011 17:15 pm Citovat
ano to je bohužel pravda
protože kdybych si koupil enigmu za cca 9500eček, tak bych byl sebevrah.
Tady se dělaj km za 300kč, takže navrátnost nereálná. proto je lepší se věnovat jiným věcem co ostatní neumí.

Zaslal: so leden 21, 2012 8:43 am Citovat
Přátelé, jsem tu nový a nechci dělat vaši práci, jen jsem potřeboval zjistit, co umíte s DSG (a dle všeho nic moc), ale nestačím se divit. Tady si stěžujete na to, jak ti, co mají klony, ničí vaše ceny a tím vás okrádají a znehodnocují vaši investici do HW a jak by jste je napráskali všude možně, ale to, že díky úpravě km napomáháte okrádání zákazníků bazarů, to nikdo neřeší? Jistě, vy jen uděláte, co chce bazarista, garážník, ... a už neřešíte následky. Pokud bych použil vaše slova, tak napráskat vás všechny. Dělejte to, co nenapomáhá podvodům a pak to bude jiná. Doufám, že mi zde nenapíše nikdo něco jako "po výměně budíků, motoru, ... je potřeba tak zmenit km", ano, ale to se děje minimálně proti tomu, jak často se stáčejí km za účelem zvýšení prodejní ceny a oklámání kupujícího.
DIGI-DELETED
Zaslal: so leden 21, 2012 9:09 am Citovat
je to tak příteli ... ale problem je v tom , že toto forum neni postaveno jen na stačení kilometrů .....

je mnoho dalších věcí , čím se tady zabýváme , mimo jiné také opravami toho co vymysleli " ti poctiví výrobci aut "
dát 10000 za výměnu oleje a reset servisu na fabii , to mi přijde stokrát větší zlodějina než stáčení km ,a vytváření si rukojmí z uživatelů aut není svinstvo ??? stačí se podívat na ceny náhradních dílů !!!!

za chvíli už ti zmrdi budou podobně jako výrobci tiskáren dávat eepromy snad i do olejového filtru , aby sis nemohl ho koupit jinde ....

Naposledy upravil DIGI-DELETED dne ne leden 22, 2012 17:30 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: so leden 21, 2012 9:20 am Citovat
Nebavme se tu prosím o tom, co kde kolik stojí. Rozdíl v tom, co udělá pro mně servis, nebo úpravce je, že jsem si vybral dobrovolně a vím předem, co to obnáší, co to stojí a co je výsledkem. Mám možnotst volby a mám to pod kontrolou.

Úpravou km a nabídnutím kupci jako mnohem zachovalejší vůz je podvod a úprava km za tímto účelem je napomáhaní bez ohledu na to, jestli to zákon postihuje, nebo ne. Myslím, že přehled o tom, co děláte mám, ale zrovna v tomto tématu se hlavně objevují km a děláte je.

D-Fens znám, neboj Smile

Co se týče DSG, nehledám "jak na to", ale "umím udělat za cenu", založím na to téma, snad se někdo najde, zde bych to nerád řešil.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po srpen 04, 2025 19:18 pm