Obsah fóra checksum.cz » Software » Commander 1.4 |
Strana 2 z 3 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 Další |
|
Autor |
Zpráva |
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 18:41 pm |
|
|
|
co to jsou dumpy ??? to je nějaký kabel ?
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
mtsk |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 19:14 pm |
|
|
|
tibi1702 napsal: Na rovinu "mtsk" neznášam mudrlantov tohoto štýlu, všetko viem ale nič neviem viem napísať len blbú odpoveď a o tomto je cely Google, kde sa niečo rieši dočítam sa len odpovedí ako píšeš ty alebo sa do toho nepúšťaj pokazíš to.... Ak nemáš užitočnú radu ani radšej nereaguj,... Dik
Ja zas neznasam takych ako si ty. Vsetko mi povedzte, mne sa nic nechce studovat. To vies, na blbe otazky necakaj slusnu odpoved.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 21:32 pm |
|
|
|
To jsou ty malý zelený s těma tykadlama a dělaj Uaa Euu Bzz a přehazujou v té plechové krabičce takhle u motoru výhybky jako upocenej nádražák!!!
Jasně že to je kabel!
To si ale neměl psát ty,nebyl si nařadě
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 8:12 am |
|
|
|
neni to toto : ?
|
Komentář: |
|
Velikost: |
41.35 kB |
Zobrazeno: |
36629 krát |

|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 9:02 am |
|
|
|
Čéče nevím jestli takhle přesně vypadaj,já je nikdy neviděl,to mě povídal soused co má právě ten dumpy kabel při tom když mě čipoval 1.2TSIčko
Já tomu nerozumím,jsem retardovanej autista
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 10:38 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 11:20 am |
|
|
|
Tady ale ten kabel není pořádně vidět
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tibi1702 |
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 18:22 pm |
|
|
|
Sorry velmi dobre viem kde je imobilizer neboj sa nerobil som natolko s diag ale co jak co funguje mam zmaknute velmi dobre,... Vidim ze sa tu rozbehla dost trapna tema,... Uz co sa tyka pola som si urobil a je to jednoduche
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá prosinec 23, 2011 20:36 pm |
|
|
|
tibi1702 napsal: Zdar tak konecne mi dorazil k-line kabel chcem sa spytat ako s nim bezpecne zamenim rj na VW polo 1,4MPI je tam jednotka Motronic 9.0 bosch ide mi o to vycitat a zapisat tam druhy pin na novu RJ co zalozim,...
Tak isto chcem uskutocnit vymenu na RJ passat 1,8T ME7.5 vdaka.
psal jsi že před dvěma dny dorazil kabel , a tys nevěděl co sním
,a o dva dny později už to máš zmáknuté velmi dobře....
to jsi teda rychlostudent
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tibi1702 |
Zaslal: so prosinec 24, 2011 10:15 am |
|
|
|
No s polom problem nebol uz mi tam vrci druha RJ a jedna uz je na stole a ide sa menit EEPROM kedze povodna je neprepisovatelna,... Bohuzial ....
Tak ucim sa rychlo ale som si povedal ak pokazim pokazim, vzdy ked sa nieco uci su aj neuspechy a som jednej zasady ked to dokazes ty alebo hoc kto iny na tomto fore nevidim dovod preco by som to nemal dokazat ja,... Vsetko vymyslel clovek a opravuje zase clovek,... necitim sa ani menej cennejsi nez kto kolvek na tomto fore. A to jak ma ludia tu odradzuju ma skor posuva dopredu lebo viem ake je to cenne nieco z tejto oblasti vediet, a za to som tu asi ludom najvdacnejsi!
Este sa potrapim s tym passatom nemam, len si musim kupit RJ skusim prisposobit a uvidime ... Win OLS nainstalovany len nechcem skusat na jedinej RJ co mam a ta je v aute, ked bude druha jednu pokazim nahodim druhu, a ak pokazim chvala Bohu aspon mozem skusat cez rozobratu a flasher ako to dostat spat ale kedze som elektrotechnik a IT technik z povolania myslim teda aspon dufam ze naflashovat nejaku EEPROM nebude problem.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
emig89 |
Zaslal: so prosinec 24, 2011 14:11 pm |
|
|
|
Ahoj,Tibi 1702 nedaj sa odradiť od tých odpovedí pracuj tvrdo na sebe,možno raz budeš lepší ako týto borci .Prajem všetkým šťastné a veselé vianoce.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so prosinec 24, 2011 14:28 pm |
|
|
|
no uvidíš sám , jaký je to kolikrat problem naflashovat nejakou eeprom třeba v zamčeném procesoru ...
pěkné svátky všem
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tibi1702 |
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 16:23 pm |
|
|
|
emig89 napsal: Ahoj,Tibi 1702 nedaj sa odradiť od tých odpovedí pracuj tvrdo na sebe,možno raz budeš lepší ako týto borci .Prajem všetkým šťastné a veselé vianoce.
Neboj odradiť sa určite nedám, lebo sam dobre viem že podaktorý (nechcem sa nikoho dotknúť) sú taký že len kva kva kva robia si srandu a nevedia ani polku z toho čo ja, len sa robia zaujímavý a vševediaci. Ja za to že sa pýtam sa nehanbím a radšej sa urobím niekedy sprostý a nechám si poradiť aj keď rady sú aj také aby ťa zavádzali nesprávnym smerom. Ale to nič .
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tibi1702 |
Zaslal: ne prosinec 25, 2011 16:25 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: no uvidíš sám , jaký je to kolikrat problem naflashovat nejakou eeprom třeba v zamčeném procesoru ...
pěkné svátky všem 
Chvála Bohu keď aj na takú narazím, prax prax prax
|
|
|
Návrat nahoru |
|
servis.smol@email.cz |
Zaslal: ne duben 01, 2012 23:58 pm |
|
|
|
jen k tomu commandru 1.4
testoval jsem toto: klasický kvalitní kabel KKL + commander X.X by XXXX ,, a ejhle ono to funguje
vyčetl jsem korektně EEPROM i FLASH ,, dokonce i zápis !!! ,, zkusil jsem i budíky octavia Km - a vše funguje ,,
jen chci ale upozornit že nezodpovídám za to že to někomu něco odpálí při testování toho co jsem tu napsal !!!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|