Obsah fóra checksum.cz » Software » Commander 1.4 |
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
Autor |
Zpráva |
tibi1702 |
Zaslal: st prosinec 21, 2011 15:57 pm |
|
|
|
Zdar tak konecne mi dorazil k-line kabel chcem sa spytat ako s nim bezpecne zamenim rj na VW polo 1,4MPI je tam jednotka Motronic 9.0 bosch ide mi o to vycitat a zapisat tam druhy pin na novu RJ co zalozim,...
Tak isto chcem uskutocnit vymenu na RJ passat 1,8T ME7.5 vdaka.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kluso |
Zaslal: st prosinec 21, 2011 16:42 pm |
|
|
|
pokud bezpečně tak klonem né...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tibi1702 |
Zaslal: st prosinec 21, 2011 17:42 pm |
|
|
|
poznam ludi co robia s klonom a je to ok akurat nepouzivaju soft k tomu ale 2.0 novsiu verziu full inak mal som ten klon otovreny a poviem ti ze nevidim rozdiel medzi origo kvalita prace perfektna,...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
John |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 1:17 am |
|
|
|
tibi1702 napsal: poznam ludi co robia s klonom a je to ok akurat nepouzivaju soft k tomu ale 2.0 novsiu verziu full  inak mal som ten klon otovreny a poviem ti ze nevidim rozdiel medzi origo kvalita prace perfektna,...
v tom případě nechápu proč se ptáš, když si sám odpovíš ......, hodně štěstí
|
_________________ proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
|
|
Návrat nahoru |
|
tibi1702 |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 8:46 am |
|
|
|
Otazka bola polozena ak dobre citam AKO? Teda ako bezpecne aby som nestlacil hovadinu a nieco neposral.... Nepytal som sa ze viem ako sa to robi a ze ci mi to nepadne,... pochopene?
Uz zacinam chapat foram chlebik CHIP je drahy a nikto nechce aby do toho ani trochu liezol a ked aj lezie tak odpoved je hodne stastia aby sa ten clovek ako tak odradil,... mozno nastvem teraz vela ludi ale GELETTO 1260 SK je tak isto bezpecny CHINA mam znameho uz s nim vycital a prepisal zhruba 70 Epromiek bez najmensieho problemu. Urcite pride cas aj padu ale myslim to dojde aj s originalom ani ten nieje 100%, a vtedy nastupi cas FLASH na priamo to je vsetko.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 10:46 am |
|
|
|
tibi1702 napsal: Zdar tak konecne mi dorazil k-line kabel chcem sa spytat ako s nim bezpecne zamenim rj na VW polo 1,4MPI je tam jednotka Motronic 9.0 bosch ide mi o to vycitat a zapisat tam druhy pin na novu RJ co zalozim,...
To polo s motronikem nevyčteš,vyčti budíky tam je pin a přizpúsob klasicky vagem
ME 7 to vyčte z motorovky a v případě B5 pašika i budíky VDO a zas jen vyčti pin a přizpůsob vagem.
Nikde nic neměň a nepřepisuj pokud máš jinou ecu!!!
Co se týka komunikace a bezpečnosti tak to je uplně na ho...,nevyčte to třeba celý,nebo s chybou a to samé při zápisu tak bych to nepokoušel pokud chceš aby ty auta jezdily,nejsou to planý řeči někoho kdo ti nechce poradit,ale zkutečná rada aby ses vyhnul průseru
A toho frajera s gallettem pozdravuj,že mu držím palce až mu něco lehne...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tibi1702 |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 14:27 pm |
|
|
|
exotus napsal: tibi1702 napsal: Zdar tak konecne mi dorazil k-line kabel chcem sa spytat ako s nim bezpecne zamenim rj na VW polo 1,4MPI je tam jednotka Motronic 9.0 bosch ide mi o to vycitat a zapisat tam druhy pin na novu RJ co zalozim,...
To polo s motronikem nevyčteš,vyčti budíky tam je pin a přizpúsob klasicky vagem
ME 7 to vyčte z motorovky a v případě B5 pašika i budíky VDO a zas jen vyčti pin a přizpůsob vagem.
Nikde nic neměň a nepřepisuj pokud máš jinou ecu!!!
Co se týka komunikace a bezpečnosti tak to je uplně na ho...,nevyčte to třeba celý,nebo s chybou a to samé při zápisu tak bych to nepokoušel pokud chceš aby ty auta jezdily,nejsou to planý řeči někoho kdo ti nechce poradit,ale zkutečná rada aby ses vyhnul průseru
A toho frajera s gallettem pozdravuj,že mu držím palce až mu něco lehne...
Dik za peknu radu, mam otazku mam klasicky kkl kabel to nemam ziaden klon ale som to bral cez cesku firmu, len ono to funguje max s vagom 309 uz nad kkl nefunguje dokazem to prisposobit aj ceze? Napriklad teraz som bol v garazi momentalne mam poruke VW PASSAT s tym ME 7,5 skusal som vycitat hodnotu z jednotky 07 a vicitalo mi PIN 21845 a bolo to vysedene potom som sa pripojil na ecu motora a vycitalo mi PIN 2459 a ked som bol na tej prvej jednotke aj kilometre mi vycitalo nejake odveci... ale skusal som sa pripajat 4x s vzdy mi ukazalo rovnaky PIN,... Ako mam napriklad na tomto aute prisposobit novu RJ? aky pin mam do nej vpisat? Preco su tie pin rozdielne? Dik
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mtsk |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 14:36 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tibi1702 |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 14:55 pm |
|
|
|
Ahaaaa také aj je? Niečo k veci nemáš?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tibi1702 |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 14:58 pm |
|
|
|
Na rovinu "mtsk" neznášam mudrlantov tohoto štýlu, všetko viem ale nič neviem viem napísať len blbú odpoveď a o tomto je cely Google, kde sa niečo rieši dočítam sa len odpovedí ako píšeš ty alebo sa do toho nepúšťaj pokazíš to.... Ak nemáš užitočnú radu ani radšej nereaguj,... Dik
|
|
|
Návrat nahoru |
|
John |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 15:00 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tibi1702 |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 15:11 pm |
|
|
|
Tak podme k veci tento SW mam,... Je tam pisane napriklad na VW polo spojit sa s RJ imobilizeru (neviem preco ale neviem sa s nim spojit) .... dat novu rj a mam vymazat adaptacne hodnoty a na konkretnom kanale a podobne,.. no ale,... ako to mam urobit ked sa s tou BLBOU RJ neviem spojit ....
Na passate to neviem vyskusat zistil som ze mam AEB elektroniku potrebujem AWT rozdiel cievky a klapka cize uplne rozdielne,.. tam to ide inak trosku ale nedostal som jednu odpoved...
ak vycitavam PIN preco na passate je pin nejaky na RJ IMO a nejaky ked sa napojim na RJ motora to ma zaujima hlavne preto tie dva piny vycitane su rozdielne,.... (DOVOD?)
myslel som ze PIN by sa mal vsade zhodovat jak IMO tak RJ motora
|
|
|
Návrat nahoru |
|
John |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 15:17 pm |
|
|
|
pin by mel byt stejný, jde o to kde si ho vyčítal :
01 - motor
17 - přístrojovka
25 - immobilizer
jednotka 07 - o které píšeš je "Zobrazovací jednotka" a nemá nic společného s immo
|
_________________ proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
|
|
Návrat nahoru |
|
tibi1702 |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 15:22 pm |
|
|
|
Robil som to cez Commancer 1,4,... dal som najprv jendotku 07 potom som dal K-CAN a potom som dal spojenie a nasledne som dal ked sa spolilo to VDO66 jednotku nieco take a dal som read a nacitalo mi ten prvy pin,.. potom som skusil jednotku 01 ako pises motor ,... a tam mi vicitalo ten pin no kazdopadne by som sa mal asi odvijat od toho motoru ,... neviem. Skusim sak ked nastrcim novu rj kazdopadne ked mam zly pin nepojde mi to po zadani cez VAG
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: čt prosinec 22, 2011 18:03 pm |
|
|
|
Tak s tímhle HW a SW vybavením rovnou na to polo zapomeň to má solo immobox a z toho přečteš max výrobní číslo z deklu pokud ho v té káře najdeš protože si myslím že máš ještě dost co studovat,sorry
A to jak co spárovat píšou v tom visu je to dost nepřesný,tak to je jen takový vodítko,je potřeba vědět co s čím,co k čemu a hlavně jak!
Dej sem dumpy toho co vyčteš a pin ti z toho vyčtu já,nebo někdo tady to už je jedno,ale to jak dál,to si musíš zmáknout sám.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|