Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » help s mapou |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
27jose |
Zaslal: so říjen 29, 2011 7:23 am |
|
|
|
Hello
Chcel by som poprosiť niekoho skúseného, či by sa nepozrel na túto mapu, nakoľko mám pochybnosti o tom, že tvorca bol človek čo sa vyzná v danej veci. Len či je to dobre urobené.
Ďakujem.
|
Komentář: |
|
 stáhnout/zobrazit |
Soubor: |
SUPERB9.rar |
Velikost: |
158.2 kB |
Staženo: |
2352 krát |
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: so říjen 29, 2011 13:28 pm |
|
|
|
Ono to ještě jezdí???? Jestli ano tak to rychlew přehraj zpět do originálu
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: so říjen 29, 2011 14:28 pm |
|
|
|
No trocha nedodělané ...na ty co kritizují mám výzvu zabývám se závody a zajímá mě profesionální práce pokud se někdo cítí a má pocit že tomu opravdu rozumí zajímám se o spolupráci ohledně softwaru jedná se mi o to že začínám mít málo času na upravy software pro běžné auta ale sem tam i upravy pro závodní auta a jelikož si všechny upravy řeším sám a někdy musím auta odmítnout z hlediska času a následně kvality zajímá mě spolupráce být na emailu pošlu soubor uprava a poslání zpět v krátkém čase .podotýkám zajímám se o spolupráci (spolehlivost,profesionalita)je tu možnost se seznámit s profesionálním závodním týmem koho toto zajímá at se mi ozve zkoušel jsem kontaktovat pár lidí ale nikdo se necítil dostatečně kompetentní spnit tyto požadavky. diky tom
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: so říjen 29, 2011 14:55 pm |
|
|
|
Trochu nedodělané?? Nafouknout to o 0,33 Baru mi příjde na běžné ježdění jako zvěrstvo, to samé téměř v celém rozsahu prodloužit vstřik o 15%????? No nevím A to nemluvím o úpravě naklápění lopatek která při takovém zásahu uplně chybí. Chtěl bych vidět log protože to musí mít špičky jako kráva.
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
djrjay |
Zaslal: so říjen 29, 2011 15:04 pm |
|
|
|
27jose napsal: Hello
Chcel by som poprosiť niekoho skúseného, či by sa nepozrel na túto mapu, nakoľko mám pochybnosti o tom, že tvorca bol človek čo sa vyzná v danej veci. Len či je to dobre urobené.
Ďakujem.
V tomto pripade TVORCA NEMA PARU O TOM CO JE CHIPTUNING.
Zrejme nevie co ktora hodnota znamena.
Ten TORQUE je teda ukazkovy a aj DLZKA VSTREKU.
A samozrejme kopu inych dolezitych veci neupravenych.
HUMUS.
TVORCA je urcite dobry RECNIK ked dokazal niekoho nahovorit na takuto upravu.
Ale v poslednom case sa stretavam s vela BAJKARMI co maju len plnu papulu reci a v ociach sa im tocia €.
Potom su vysledky taketo.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
27jose |
Zaslal: so říjen 29, 2011 19:39 pm |
|
|
|
Ďakujem all. Ani neviem čo na to povedať.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
djrjay |
Zaslal: so říjen 29, 2011 19:42 pm |
|
|
|
27jose napsal: Ďakujem all. Ani neviem čo na to povedať.
Radsej nic.
Pri takyhto upravach je skoda si drat hubu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|